ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ YΠΟΔΗΜΑΤΩΝ MICAM 2021

Μία από τις κορυφαίες διεθνείς εμπορικές εκθέσεις της βιομηχανίας υποδημάτων η MICAM Milano που προωθείται από την Assocalzaturifici. Είναι μια μοναδική εκδήλωση με πάνω από 1700 συλλογές υποδημάτων σε κάθε έκδοση, συνδυάζοντας επιτυχώς τις επιχειρήσεις και τη μόδα. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο Μιλάνο δύο φορές το χρόνο, τον Φεβρουάριο και τον Σεπτέμβριο, στην περιοχή της εμπορικής έκθεσης Fiera Milano Rho. Παρουσιάζει τις συλλογές φθινοπώρου / χειμώνα και άνοιξης / καλοκαιριού για το επόμενο έτος, αντίστοιχα.

Η έκθεση καταλαμβάνει έκταση περίπου 60.000 τετραγωνικών μέτρων και φιλοξενεί περισσότερες από 1.200 εταιρείες κάθε έκδοση, εκ των οποίων περισσότερες από 570 είναι διεθνείς. Μαζί αντιπροσωπεύουν πάνω από 30 διαφορετικές χώρες.

Η MICAM αποτελεί σημείο συνάντησης για επαγγελματίες της βιομηχανίας υποδημάτων από όλο τον κόσμο.

Με 45.000 εμπορικούς επισκέπτες, εκ των οποίων οι μισές προέρχονται από περίπου 130 ξένες χώρες, η MICAM επιβεβαιώνει το ρόλο της ως η καλύτερη πλατφόρμα για την προώθηση νέων συλλογών. Ταυτόχρονα, είναι επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία εμπορικής δικτύωσης και δημιουργίας νέων εμπορικών επαφών.

Η MICAM Milano θα πραγματοποιηθεί στο Fiera Milano Rho από τις 19 έως τις 21 Σεπτεμβρίου με τις συλλογές Spring / Summer 2022.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 2021

Ο Οργανισμός Enterprise Greece θα υποστηρίξει τις ελληνικές εταιρείες που επιθυμούν να συμμετάσχουν για εκθεσιακά περίπτερα έως 50 τετραγωνικά μέτρα ανά συμμετοχή.

Ακολουθούν τα κόστη όπως διαμορφώνονται με τη στήριξη του Enterprise Greece:

MIICAM

Για λόγους απλοποίησης της οργάνωσης και λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία στη διοργάνωση της εθνικής συμμετοχής, η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για τον κάθε συμμετέχοντα στη  MICAM Sep.2021, είναι η εξής:

  • Δέσμευση τετραγωνικών από τον οργανωτή της έκθεσης Fiera Milano S.P.A κατόπιν αιτήματος της κάθε εταιρείας.
  • Αποστολή από την κάθε εταιρεία συμπληρωμένης αίτησης προς την Enterprise Greece με τα αιτούμενα τετραγωνικά (επισυναπτόμενο αρχείο) έως 30 Ιουλίου 2021.
  • Θα ακολουθήσει τιμολόγηση του 50% του ενοικίου ή/και της κατασκευής, του registration fee και τυχόν επιπλέον χρεώσεων από την Fiera Milano S.P.A προς κάθε συμμετέχουσα εταιρεία.
  • Εξόφληση του ποσού που αναλογεί σε κάθε συμμετέχουσα εταιρεία προς τη Fiera Milano S.P.A

Bank: BANCA NAZIONALE DEL LAVORO - Branch: Ag. 13 – Milano
IBAN: IT32Q0100501613000000019709 - Bic/Swift: BNLIITRR

  • και αποστολή αποδεικτικού εξόφλησης στην Enterprise Greece έως 6 Αυγούστου 2021.
  • Εξόφληση ποσού στήριξης από την Enterprise Greece προς Fiera Milano S.P.A

Σημειώνεται ότι:

  • Λόγω της στήριξης του ENTERPRISE GREECE, η δαπάνη συμμετοχής στην εν λόγω δράση δεν μπορεί να μπει στο συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα ‘Επιχειρούμε Έξω’.
  • Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει προηγούμενες οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον ΕNTERPRISE GREECE. Δεν θα γίνει δεκτή η συμμετοχή όσων έχουν οποιεσδήποτε εκκρεμείς οφειλές.

Δείτε την αίτηση συμμετοχής εδώ

Κατεβάστε εδώ την ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ - SHOW.

Κατεβάστε εδώ την ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ - PLUS 

Kατεβάστε εδώ την ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ - ΕΧΤRA

LOGIN