Διεθνής Έκθεση Who's Next 2021

H καλοκαιρινή Who’s Next διοργανώνεται στο Παρίσι, στο εκθεσιακό κέντρο Porte de Versailles, από 3 μέχρι 6 Σεπτεμβρίου προβάλλοντας την κολεξιόν του επόμενου καλοκαιριού.
Πάνω από 20 χρόνια μετά τη δημιουργία της, η Who's Next έχει γίνει η κορυφαία διεθνής εμπορική έκθεση μόδας για τα γυναικεία ενδύματα στην Ευρώπη. Πραγματοποιείται κάθε Ιανουάριο και Σεπτέμβριο, και υποδέχεται περίπου 45.000 επισκέπτες στο Porte de Versailles Exhibition Centre του Παρισιού, με περίπου 600 γαλλικά και διεθνή έτοιμα brands.
Εταιρείες, αγοραστές, δημοσιογράφοι και trendsetters που προέρχονται από περισσότερες από 100 χώρες συναντώνται για να
ανακαλύψουν και να καθορίσουν τις τάσεις κάθε εποχής κατά τη διάρκεια 4 ημερησίων συναντήσεων, δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων.
Κάθε έκδοση Who's Next διοργανώνει ένα πλήρες πρόγραμμα γεμάτο με επιμέρους εκδηλώσεις.
Περισσότερο από μια εμπορική έκθεση, η Who's Next είναι επίσης μια ανεκτίμητη πηγή πληροφοριών για τις τάσεις της μόδας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 2021

Σε συνέχεια της επιτυχημένης συνεργασίας με τη διοργανώτρια εταιρεία και επηρεασμένοι από τις τρέχουσες εξελίξεις λόγω COVID-19, ο Οργανισμός Enterprise Greece στηρίζοντας τις ελληνικές εταιρείες, δύναται να στηρίξει οικονομικά  τις ελληνικές συμμετοχές στο κόστος  ενοικίου (μέχρι 50 τετραγωνικά μέτρα εκθεσιακού χώρου για κάθε συμμετοχή).

Για λόγους απλοποίησης της οργάνωσης και λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία στη διοργάνωση της εθνικής συμμετοχής, η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για τον κάθε συμμετέχοντα στη  Who’s Next Sep.2021, είναι η εξής:

  • Δέσμευση τετραγωνικών από τον οργανωτή της έκθεσης (WSN) κατόπιν αιτήματος της κάθε εταιρείας.
  • Αποστολή από την κάθε εταιρεία συμπληρωμένης αίτησης προς την Enterprise Greece με τα αιτούμενα τετραγωνικά (επισυναπτόμενο αρχείο) έως 23 Ιουλίου 2021.
  • Τιμολόγηση του 60% του ενοικίου, του registration fee και τυχόν επιπλέον χρεώσεων από την WSN προς κάθε συμμετέχουσα εταιρεία.
  • Εξόφληση της συμμετοχής της συμμετέχουσας εταιρείας προς τη WSN και αποστολή αποδεικτικού εξόφλησης στην Enterprise Greece έως 28 Ιουλίου 2021.
  • Εξόφληση ποσού στήριξης από την Enterprise Greece προς WSN

Σημειώνεται ότι:

  • Λόγω της στήριξης του ENTERPRISE GREECE, η δαπάνη συμμετοχής στην εν λόγω δράση δεν μπορεί να μπει στο συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα ‘Επιχειρούμε Έξω’.
  • Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει προηγούμενες οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον ΕNTERPRISE GREECE. Δεν θα γίνει δεκτή η συμμετοχή όσων έχουν οποιεσδήποτε εκκρεμείς οφειλές.

Δείτε την άιτηση συμμετοχής εδώ

LOGIN