ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ & ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ «EGYPS »

Η Διεθνής Έκθεση Egypt Petroleum Show είναι η σημαντικότερη έκθεση και συνέδριο για το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο στη Βόρεια Αφρική και τη Μεσόγειο, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ Ελ Σίσι. Στο πλαίσιο της ΔΕ EGYPS οι επαγγελματίες του πετρελαίου και του φυσικού αερίου συναντώνται για να συμμετάσχουν σε συζητήσεις, να δημιουργήσουν συνεργασίες, να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά και να προσδιορίσουν λύσεις και στρατηγικές που θα αναδιαμορφώσουν τις παγκόσμιες ενεργειακές αγορές. Η EGYPS 2022 θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία από τις 14 έως τις 16 Φεβρουαρίου 2022 στο Κάιρο, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Αιγύπτου, σε έναν διευρυμένο εκθεσιακό χώρο που θα προσελκύσει 26.000 συμμετέχοντες από τοπικές και διεθνείς επιχειρήσεις για να εντοπίσουν ευκαιρίες από τις μελλοντικές απαιτήσεις έργων της Αιγύπτου, της Βόρειας Αφρικής και της Μεσογείου, τις στρατηγικές προτεραιότητες και να αποκτήσουν πληροφορίες για τον ευρύτερο τομέα του πετρελαίου και του φυσικού αερίου.

Η EGYPS είναι μια σημαντική πλατφόρμα για το ενεργειακό γίγνεσθαι της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Μεσογείου, που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον κυβερνητικών εκπροσώπων, διευθύνοντων συμβούλων ενεργειακών ομίλων, διεθνείς παρόχους υπηρεσιών, συμβούλους και εν δυνάμει χρηματοδότες ενεργειακών έργων για τις εξελισσόμενες ευκαιρίες στις Διεθνείς Ενεργειακές Αγορές

Τον Ιανουάριο του 2021, οι υπουργοί Ενέργειας της Αιγύπτου, του Ισραήλ, της Ιταλίας, της Ελλάδας, της Κύπρου, της Ιορδανίας και της Παλαιστίνης ενέκριναν τη μετατροπή του Φόρουμ Φυσικού Αερίου Ανατολικής Μεσογείου (EMGF) σε αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό για την εμπορική ανάπτυξη των κοιτασμάτων φυσικού αερίου στην περιοχή της Μεσογείου

Έξι (6) εθνικές συμμετοχές έχουν ήδη ανακοινωθεί της Ιταλία, Βραζιλία, Γερμανία, Κύπρος, Η.Α.Ε και του Μπαχρέιν.
Ο όμιλος DMG διοργανώνει συνέδρια και σεμινάρια κατά
τη διάρκεια της έκθεσης, όπως τα TECHNICAL CONFERENCE, HSE IN ENERGY CONFERENCE, FINANCE & INVESTMENT SUMMIT, EQUALITY IN ENERGY CONFERENCE, YOUTH ENGAGEMENT PROGRAMME και DIGITALISATION IN ENERGY.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος συμμετοχής για κάθε επιχείρηση με την υποστήριξη του Enterprise Greece διαμορφώνεται σε 415€/τ.μ. .
Για τις επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν στην έκθεση με το Πρόγραμμα «ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΕΞΩ» το κόστος διαφοροποιείται.

Τα παραπάνω ποσά επιβαρύνονται με Φ.Π.Α. 24%.

Στο κόστος περιλαμβάνονται :

  • ενοίκιο χώρου στο Εθνικό περίπτερο
  • αναβαθμισμένη κατασκευή Schell scheme και βασικός εξοπλισμός stand
  • τεχνικές και λειτουργικές δαπάνες του περιπτέρου (παροχή και κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, καθαρισμός stand)
  • Κόστος $ 400/ εταιρεία για marketing & insurance fee
  • καταχώριση του εκθέτη στον επίσημο κατάλογο της Έκθεσης
  • καταχώρηση στο έντυπο κατάλογο του Enterprise Greece για την ελληνική συμμετοχή
  • ασφάλιση του σταντ και των εκθετών στην διάρκεια της έκθεσης
  • επιτόπια παρουσία υπαλλήλων του Enterprise Greece

* ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΚΘΕΜΑΤΩΝ

 ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ – ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Λόγω της πανδημίας του COVID-19, οι οργανωτές θα λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα που θα διασφαλίσουν την ασφαλή συμμετοχή τόσο των εκθετών όσο και των επισκεπτών. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα εξής:
• Μεγαλύτεροι διάδρομοι
• Συστήματα εύκολης και ανέπαφης εισόδου και εξόδου από την έκθεση
• Συστήματα αυτόματης ανίχνευσης κρουσμάτων κατά την είσοδο
• Συνεχή έλεγχο του αριθμού των επισκεπτών σε κάθε αίθουσα και περιορισμό των επισκεπτών όταν ο αριθμός ξεπερνάει τα επιτρεπόμενα όρια.
• Διαρρύθμιση της κατασκευής των περιπτέρων
• Προβλέπονται κατασκευές, οι οποίες καθαρίζονται και απολυμαίνονται εύκολα.

 ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής τους με τα αιτούμενα τετραγωνικά μέτρα προς το Enterprise Greece μέχρι την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021.

Στη συνέχεια για να ολοκληρωθεί η δέσμευση του χώρου, θα πρέπει να καταβληθεί προκαταβολή ίση με το 50% του κόστους συμμετοχής (μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), για την οποία θα σταλεί ηλεκτρονική ενημέρωση. Ειδικότερα, θα σταλεί ηλεκτρονικός κωδικός πληρωμής, που θα χρησιμοποιηθεί τόσο για την πληρωμή της προκαταβολής όσο και για την εξόφληση.

Η εξόφληση του υπόλοιπου ποσού θα γίνει μετά την οριστικοποίηση του αριθμού των τετραγωνικών μέτρων που θα παραχωρηθούν στον εκθέτη και πριν την έναρξη της έκθεσης. Τα περίπτερα θα παραδοθούν την παραμονή της έκθεσης μόνο στις εταιρείες που έχουν εξοφλήσει το σύνολο της συμμετοχής τους.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει προηγούμενες οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον ΕNTERPRISE GREECE. Δεν θα γίνει δεκτή η συμμετοχή όσων έχουν οποιεσδήποτε εκκρεμείς οφειλές.

 Στον κανονισμό συμμετοχής δίνεται όλη η πληροφόρηση σχετικά με τους όρους συμμετοχής, την ακύρωση συμμετοχής και τους όρους για την παραλαβή του περιπτέρου. Σύμφωνα με το άρ.9 του Κανονισμού Εκθέσεων της Enterprise Greece, o εκθέτης διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της συμμετοχής του, μόνο κατόπιν υποβολής έγγραφου αιτήματος προς την Enterprise Greece εντός 15 ημερών από την κατάθεση της προκαταβολής οπότε και πραγματοποιείται η επιστροφή της καταβληθείσης προκαταβολής.

 Λόγω της στήριξης του ENTERPRISE GREECE, η δαπάνη συμμετοχής στην εν λόγω δράση δεν μπορεί να μπει στο συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα ‘Επιχειρούμε Έξω’

 Σημειώνουμε ότι σε περίπτωση μη συγκέντρωσης ικανοποιητικού αριθμού εκθετών, είτε σε ειδικές περιπτώσεις και συνθήκες (όπως για παράδειγμα αυτές που διαμορφώνονται λόγω της πανδημίας του COVID-19), δεν εξυπηρετούνται τα ελληνικά συμφέροντα με την ελληνική παρουσία στην συγκεκριμένη έκθεση η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕ/ ENTERPRISE GREECE διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της Ελληνικής συμμετοχής στην εν λόγω έκθεση.

Δείτε εδώ τον Κανονισμό Συμμετοχής σε Διεθνείς Εκθέσεις.

Δείτε εδώ την άιτηση συμμετοχής.

LOGIN