Eco Life Scandinavia - Nordic Organic Food Fair 2021

Η μοναδική, αποκλειστική και διπλή Επαγγελματική Έκθεση για όλες τις χώρες της Σκανδιναβίας, η Eco Life Scandinavia - Nordic Organic Food Fair, ανοίγει τις πόρτες της ξανά, στις 17-18 Νοεμβρίου 2021 και διοργανώνεται όπως κάθε χρόνο στον εκθεσιακό χώρο Malmömässan στο Μάλμε της Σουηδίας.

Η Eco Life Scandinavia - Nordic Organic Food Fair είναι η μοναδική επαγγελματική B2B έκθεση βιολογικών και φυσικών προϊόντων για τις χώρες της Σκανδιναβίας (Δανία, Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία και Ισλανδία), στην οποία οι εκθέτες μπορούν

α) να συναντηθούν με δυνητικούς αγοραστές, χονδρεμπόρους και διανομείς β) να γνωρίσουν τον ανταγωνισμό τους και γ) να μάθουν από industry experts για τις νέες τάσεις της Σκανδιναβικής αγοράς.
Οι Σκανδιναβικές χώρες αποτελούν την Νο1 αγορά στην Ευρώπη στην κατανάλωση βιολογικών και φυσικών προϊόντων και συνεχίζουν να ηγούνται στην πορεία προς μια αειφόρο, υγιή και ηθική διαβίωση με την Eco Life Scandinavia – Nordic Food Festival να αποτελεί μια από τις κορυφαίες εμπορικές εκθέσεις στον κόσμο και την μοναδική στην Σκανδιναβία, που προβάλλει φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα υγιεινής διατροφής, ευεξίας, προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς.

Αναλυτικότερα, οι κατηγορίες προϊόντων που προβάλλονται από την Eco Life Scandinavia φέτος είναι:

 1. iFree From & Vegan - Θρεπτικά και υγιεινά τρόφιμα και ποτά (μη-αλκοολούχα)
 2. Natural Health - Συμπληρώματα διατροφής, βιταμίνες, μπάρες, φυτικά παραφάρμακα, κλπ
 3. Natural Beauty – Προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης
  Αντίστοιχα η Nordic Organic Food Fair αφορά μόνο πιστοποιημένα βιολογικά τρόφιμα και ποτά και από φέτος θα προβάλλονται οι εξής κατηγορίες προϊόντων:
  1. Organic Fresh – Φρέσκα Φρούτα & Λαχανικά
  2. Organic Food Products – ΠΟΠ & ΠΓΕ προϊόντα, Σάλτσες, Dips, Βότανα, Γαλακτοκομικά & Τυροκομικά προϊόντα, Ζυμαρικά, ∆ημητριακά, Όσπρια, Μέλι, Μαρμελάδες, Ζαχαρώδη, Καφέδες, Αναψυκτικά, Ελαιόλαδο, Ελιές & Προϊόντα ελιάς
  3. Organic Drinks – Μη αλκοολούχα ροφήματα, Νερά, Χυμούς

Η διπλή επαγγελματική έκθεση Eco Life Scandinavia - Nordic Organic Food Fair μπορεί να αποτελέσει ένα αποτελεσματικό όχημα διείσδυσης των φυσικών και πιστοποιημένων βιολογικών ελληνικών προϊόντων στη Σκανδιναβική αγορά δεδομένου ότι η αγορά των βιολογικών προϊόντων στις Σκανδιναβικές χώρες είναι η Νο 1 σε όλη την Ευρώπη αφού η κατανάλωση φυσικών και βιολογικών προϊόντων αυξάνεται κατά 10% ετησίως σε σύγκριση με το 5-7% της Δυτικής Ευρώπης..

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στις ιστοσελίδες:

www.ecolifeshow.com
www.nordicorganicexpo.com

Η φετινή διοργάνωση της Ελληνικής Συμμετοχής, θα στηριχθεί από την Enterprise Greece όπως και τα προηγούμενα χρόνια και θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με την εκπρόσωπο εταιρεία της έκθεσης στην Ελλάδα RECO EXPORTS.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ 2019

Η Ελλάδα συμμετείχε για 2η φορά και με μεγάλη επιτυχία, φιλοξενώντας 50 επιχειρήσεις και καταλαμβάνοντας περίοπτη θέση ακριβώς στην είσοδο της έκθεσης.

Το Εθνικό μας Περίπτερο πλαισίωναν εταιρείες με τις Περιφέρειες Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας, Στερεάς Ελλάδος και Κρήτης, Επιμελητήριο Λάρισας καθώς και μεμονωμένες εταιρείες.

Η έκθεση προσελκύει αγοραστές από μεγάλες φαρμακευτικές αλυσίδες, διανομείς, χονδρέμπορους, εισαγωγείς, εξαγωγείς, ανεξάρτητους λιανέμπορους και supermarkets.

(*) ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το Ελληνικό Περίπτερο θα απαρτίζεται από μικρά ανεξάρτητα σταντ των 4 τ.μ ανά εκθέτη, με κοινόχρηστο αποθηκευτικό χώρο.

Το τελικό κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ύψος των 960€/επιχείρηση και θα καταβληθεί απευθείας στην επίσημη εκπρόσωπο της έκθεσης (RECO EXPORTS, η οποία έχει την έδρα της στο Ηνωμένο Βασίλειο, γι’ αυτό και το ανωτέρω ποσό απαλλάσσεται του ΦΠΑ ).

Το παραπάνω κόστος περιλαμβάνει :

 • Ενοίκιο χώρου και κατασκευή σταντ
 • 1 πάγκο σερβιρίσματος + 1 προθήκη προϊόντων + 1 σκαμπό ανά σταντ
 • Πρόσβαση σε κοινό αποθηκευτικό χώρο 12τμ μέσω πόρτας τύπου φυσαρμόνικα
 • Λογότυπα επιχειρήσεων σε κάθε πάγκο σερβιρίσματος
 • Γραφικά στους τοίχους του περιπτέρου
 • Ασφάλιση εκθετών
 • Data app συσκευή
 • Μεταφορά και ασφάλιση εμπορευμάτων

Σημειώνεται:

 1. Λόγω της στήριξης του ENTERPRISE GREECE, η δαπάνη συμμετοχής στην εν λόγω δράση δεν μπορεί να μπει στο συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα ‘Επιχειρούμε Έξω’.
 2. Ο ρόλος του Enterprise Greece αφορά μόνο τη στήριξη των επιχειρήσεων και όχι την οργάνωση της συμμετοχής τους σε αυτήν (κατασκευή περίπτερου, μεταφορά εκθεμάτων, κλπ).
 3. Δεν θα γίνει δεκτή η συμμετοχή επιχειρήσεων που έχουν οποιεσδήποτε εκκρεμείς οφειλές με την Enterprise Greece.

Δείτε εδώ την αίτηση συμμετοχής.

LOGIN