Διεθνής Έκθεση BIG 5 SHOW

Η Διεθνής Έκθεση BIG 5 SHOW πραγματοποιείται ανελλιπώς τα τελευταία 40 χρόνια  στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και είναι η σπουδαιότερη έκθεση του κλάδου των δομικών Υλικών στην Μ. Ανατολή.  Παράλληλα, με την «BIG 5 SHOW DUBAI», διεξάγονται  εκθέσεις: The Big 5 Heavy, Middle East Concrete, HVAC R Expo Dubai, The Big 5 Solar, Middle East Stone, and Urban Design & Landscape Expo.  Κατά μέσο όρο συμμετέχουν 2.400 εκθέτες από 66 χώρες και οι επισκέπτες εκτιμώνται στους 70.000.

Η έκθεση συγκεντρώνει και προβάλλει τη μεγαλύτερη ποικιλία σε προϊόντα και υπηρεσίες του τομέα των κατασκευών. Ειδικότερα προβάλλονται :

Δομικά υλικά (δόμηση, μόνωση, οδοποιία, κατασκευές),ηλεκτρολογικό υλικό, κλιματισμός, εξοπλισμός αεροδρομίων, καλώδια, ηλεκτρικά μηχανήματα, τεχνολογία υδάτων & περιβάλλοντος (πισίνες, σιντριβάνια, προστασία περιβάλλοντος, είδη ύδρευσης, άρδευσης),τεχνολογία κλιματισμού (ψύξη – θέρμανση) κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, συστήματα καθαρισμού και συντήρησης, προϊόντα  μεταλλουργίας  και υαλουργίας, μπάνια, κεραμικά,  μάρμαρα υλικά επεξεργασίας μαρμάρων και προϊόντα ξύλου (πόρτες – κουφώματα – πατώματα, ειδικές κατασκευές κ.λ.π).

Η Ελληνική συμμετοχή του 2019 αναδείχθηκε 2η σε Ευρωπαϊκό επίπεδο εθνικών συμμετοχών μετά την Ιταλία και η μεγαλύτερη συμμετοχή του κλάδου διαχρονικά σε Διεθνή έκθεση. Στόχος για το 2021 είναι να οργανωθεί μια δυναμική εθνική συμμετοχή και να αναδείξει για άλλη μια φορά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των Ελληνικών προϊόντων, όλων των κλάδων των δομικών υλικών  και υπηρεσιών.  Το 2020 διοργανώθηκε ψηφιακά η εθνική συμμετοχή, με τις ελληνικές εταιρείες να έχουν τη δυνατότητα να δικτυωθούν και να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Παράλληλα, η διοργάνωση του 2021, θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά στις 22 Αυγούστου – 17 Νοεμβρίου 2021 και θα καλύψει τρεις πυλώνες: Προβολή προϊόντων/ υπηρεσιών ανά εταιρεία , networking – δικτύωση, εκπαίδευση, πριν,  κατά και μετά την ψηφιακή διοργάνωση, συνολικής διάρκειας 3 μηνών.  Οι συμμετέχουσες εταιρείες, θα έχουν τη δυνατότητα, να προβάλουν τα προϊόντα τους μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας,  με ηλεκτρονικό Booth,  να συμμετάσχουν σε online B2Bs, fora και εκπαιδεύσεις, να λαμβάνουν meeting reports.

Διατίθενται δύο προσφερόμενα πακέτα προς επιλογή, τα οποία διαφέρουν ως προς τα κάτωθι:

Επιλογή 1 Standard –Upgraded  

  • Προβολή 2 προϊόντων / υπηρεσιών
  • Προβολή 3 project ενδεικτικών
  • Συμμετοχή έως 2 εκπροσώπων της εταιρείας στο ψηφιακό booth

 Επιλογή 2 Premium

  • Προβολή 15 προϊόντων / υπηρεσιών
  • Προβολή 10 project ενδεικτικών
  • Συμμετοχή έως 10 εκπροσώπων της εταιρείας στο ψηφιακό booth
  • Αποστολή των στοιχείων των εταιρειών που έδειξαν ενδιαφέρον για την εταιρεία και τα προϊόντα / υπηρεσίες της
  • Πρόσβαση στα αναλυτικά εταιρικά profiles, μετά τη λήξη του event.

Το κόστος συμμετοχής για κάθε επιχείρηση ανάλογα με την επιλογή, πλέον ΦΠΑ 24%, διαμορφώνεται ως εξής:

dubai expo21

ΟΡOΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής τους προς το Enterprise Greece καθώς και το σύνολο της καταβολής μέχρι την Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021.
Τέλος, σημειώνουμε ότι σε ειδικές περιπτώσεις και συνθήκες (όπως για παράδειγμα αυτές που διαμορφώνονται λόγω της πανδημίας του COVID-19), δεν εξυπηρετούνται τα ελληνικά συμφέροντα με την ελληνική παρουσία στην συγκεκριμένη έκθεση η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕ/ ENTERPRISE GREECE διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της Ελληνικής συμμετοχής στην εν λόγω έκθεση.

Δείτε την αίτηση συμμετοχής εδώ.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την ελληνική συμμετοχή στην έκθεση.

LOGIN