Ψηφιακή Εβδομάδα Cosmoprof Asia 2021

Από 8 έως 16 Νοεμβρίου 2021 θα διεξαχθεί η ψηφιακή εκδήλωση Digital Week – τη διοργάνωση της οποίας έχει αναλάβει η Cosmoprof Asia Ltd.
Mετά την επιτυχημένη διοργάνωση της Digital Week τον Νοέμβριο του 2020 και τη WE Cosmoprof τον Ιούνιο του 2021 η Cosmoprof Asia αξιοποιώντας την εμπειρία που απέκτησε το τελευταίο διάστημα σε ψηφιακά event, οργανώνει τη Digital Week 2021, στην οποία θα μετέχουν αγοραστές και επιχειρηματίες του χώρου των καλλυντικών από όλο τον κόσμο.
Λόγω των νέων συνθηκών που επέβαλλε η εξάπλωση του COVID 19 και της αυξανόμενης ανάγκης για ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών προϊόντων μέσω καινοτόμων δράσεων προβολής και προώθησης, ο Οργανισμός Enterprise Greece διοργανώνει «εθνικό περίπτερο» εντός της ψηφιακής πλατφόρμας Cosmoprof Asia – Digital Week. Πιο συγκεκριμένα, σε συνέχεια επικοινωνίας με τη διοργανώτρια εταιρεία, εξασφαλίσαμε τη δημιουργία εθνικού περιπτέρου με ελάχιστο αριθμό τις 5 συμμετοχές (αντί για 10, που ισχύει για τις υπόλοιπες χώρες).

Κόστος συμμετοχής ανά εταιρεία : 1.000$ αντί για 2.700$ που είναι το κόστος για το standard πακέτο εκθετών εντός του «εθνικού περιπτέρου» και 1.500 $ αντί για 3.500$ που είναι το κόστος για το premium πακέτο εκθετών εντός του «εθνικού περιπτέρου».

Ο Enterprise Greece θέλοντας να ενισχύσει πιο ενεργά την ελληνική παρουσία στη Cosmoprof Asia – Digital Week 2021, υποστηρίζει οικονομικά τις συμμετοχές των εταιριών κατά 50% του standard και του premium πακέτου, πιο συγκεκριμένα οι εταιρίες καλούνται να καταβάλλουν στη διοργανώτρια εταιρεία το ποσό των 500$ (για το standard πακέτο) και το ποσό 750$ (για το premium πακέτο) και τα υπόλοιπα θα δοθούν από την Enterprise Greece μόλις εξοφληθούν οι συμμετοχές των εταιρειών.

Σημειώνεται:

1. Ότι η αίτηση προς το Enterprise Greece πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι τη Τρίτη 26 Οκτωβρίου και η εξόφληση προς τη διοργανώτρια εταιρεία να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021.
2. Λόγω της στήριξης του ENTERPRISE GREECE, η δαπάνη συμμετοχής στην εν λόγω δράση δεν μπορεί να μπει στο συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα ‘Επιχειρούμε Έξω’.
3. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει προηγούμενες οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον ΕNTERPRISE GREECE. Δεν θα γίνει δεκτή η συμμετοχή όσων έχουν οποιεσδήποτε εκκρεμείς οφειλές.

Δείτε την αίτηση συμμετοχής εδώ.

LOGIN