ΨΗΦΙΑΚH ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ WE COSMOPROF 2021

Από 7 έως 18 Ιουνίου θα διεξαχθεί η ψηφιακή εκδήλωση WE Cosmoprof 2021 – τη διοργάνωση της οποίας έχει αναλάβει η Cosmoprof Asia Ltd. Mετά την επιτυχημένη διοργάνωση της Digital Week τον Νοέμβριο του 2020, η Cosmoprof Asia αξιοποιώντας την εμπειρία που απέκτησε το τελευταίο διάστημα σε ψηφιακά event, οργανώνει το We Cosmoprof 2021 στο οποίο θα μετέχουν αγοραστές και επιχειρηματίες του χώρου των καλλυντικών από όλο τον κόσμο.


Η ψηφιακή εκδήλωση αναπτύσσεται σε 3 πυλώνες, ώστε να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες για επιχειρηματικές συναντήσεις και δράσεις που προκάλεσε η απουσία των παραδοσιακών μορφών εκθέσεων:

1. Παρουσίαση προϊόντων -υπηρεσιών, matchmaking, Β2Β συναντήσεις κλπ
2. Εκπαιδευτικά σεμινάρια. Ενημέρωση για νέες τεχνολογίες, αγορές και προϊόντα ενδιαφέροντες
3. Δικτύωση και ανάπτυξη συνεργασιών με διαμορφωτές γνώμης, make up artists

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Λόγω των νέων συνθηκών που επέβαλλε η εξάπλωση του COVID 19 και της αυξανόμενης ανάγκης για ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών προϊόντων μέσω καινοτόμων δράσεων προβολής και προώθησης, ο Οργανισμός Enterprise Greece διοργανώνει «εθνικό περίπτερο» εντός της ψηφιακής πλατφόρμας Cosmoprof Asia – WE Cosmoprof 2021.

Οι εταιρείες που θα συμμετάσχουν στο εθνικό ψηφιακό περίπτερο με τη στήριξη του Enterprise Greece θα καταβάλλουν στη διοργανώτρια εταιρεία Cosmoprof Asia Ltd μόνο το ποσό των 1000$ πλέον φόρων.

Σημειώνεται:

1. Ότι η αίτηση προς το Enterprise Greece πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι τη Δευτέρα 24/5 και η εξόφληση προς τη διοργανώτρια εταιρεία να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι και τη Τετάρτη 26/5.
2. Λόγω της στήριξης του ENTERPRISE GREECE, η δαπάνη συμμετοχής στην εν λόγω δράση δεν μπορεί να μπει στο συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα ‘Επιχειρούμε Έξω’.
3. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει προηγούμενες οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον ΕNTERPRISE GREECE. Δεν θα γίνει δεκτή η συμμετοχή όσων έχουν οποιεσδήποτε εκκρεμείς οφειλές.

Δείτε την αίτηση συμμετοχής εδώ

LOGIN