Επιχειρηματική αποστολή για τον κλάδο τροφίμων & ποτών στη Σιγκαπούρη

16 - 23 Νοεμβρίου 2019

Ο Οργανισμός Enterprise Greece, στοχεύοντας στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των Ελληνικών επιχειρήσεων και στην αύξηση των Ελληνικών εξαγωγών, προγραμματίζει τη διοργάνωση επιχειρηματικών συναντήσεων στη Σεούλ και τη Σιγκαπούρη, προκειμένου ελληνικές εξαγωγικές εταιρείες του κλάδου Τροφίμων και Ποτών, να έλθουν σε επαφή με αγοραστές των προαναφερόμενων χωρών. Οι επιχειρηματικές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου στη Σεούλ και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου στη Σιγκαπούρη.

Η συμμετοχή στην επιχειρηματική αποστολή μπορεί να γίνει σε μία από τις δύο χώρες ή και στις δύο και δίνει τη δυνατότητα:

  • της πραγματοποίησης προκαθορισμένων συναντήσεων με τις κατάλληλες επιχειρήσεις
  • της διερεύνησης των δυνατοτήτων συνεργασίας
  • της ενημέρωσης για τον ανταγωνισμό και τις συνθήκες της αγοράς.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Σάββατο 16/11 Αναχώρηση από Αθήνα

Δευτέρα 18/11 Β2Β Σεούλ (Ολοήμερο πρόγραμμα)

Τρίτη 19/11 Επισκέψεις σε επιχειρήσεις (Optional) Αναχώρηση για Σιγκαπούρη

Τετάρτη 20/11 Β2Β Σιγκαπούρη

Πέμπτη 21/11 Επισκέψεις σε επιχειρήσεις – Optional

Παρασκευή 22/11 Επιστροφή Αθήνα

 

Χώροι διεξαγωγής των επιχειρηματικών Συναντήσεων

Σεούλ, Conference Hall A, Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ν. Κορέας (KCCI Bldg, 39, Sejong-daero, Jyng-gu, 04513, Seoul)

Σιγκαπούρη: Θα ανακοινωθεί εντός των ημερών

ΠΡΟΪΟΝΤΑ – Τρόφιμα και Ποτά με έμφαση στους κάτωθι κλάδους:

Κορέα: Ελαιόλαδο, Μέλι, Κονσέρβες Φρούτων, Γαλακτοκομικά Προϊόντα, Εμφιαλωμένο Νερό, Μπύρα, Αφεψήματα, Αυγοτάραχο και Κρόκος Κοζάνης, Superfoods.

Σιγκαπούρη: Κατεψυγμένα ψάρια, φρούτα και λαχανικά, Gourmet γαλακτοκομικά και τυριά, Ελαιόλαδο και ελιές, Γλυκά του κουταλιού, Μαρμελάδες, Ενεργειακές μπάρες, Κονσερβοποιημένος χυμός ντομάτας, Προϊόντα Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής, ελληνικά Βότανα, Αφεψήματα.

Οι επιχειρηματικές συναντήσεις θα οργανωθούν σε συνεργασία με τα Γραφεία Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Σεούλ και της Σιγκαπούρης καθώς και με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Νοτίου Κορέας (KCCI) και το Singapore Business Federation (SBF) στη Σιγκαπούρη.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος συμμετοχής στη διοργάνωση των επιχειρηματικών συναντήσεων ανά εταιρεία ανέρχεται σε 300 ευρώ πλέον Φ.Π.Α για συμμετοχή σε μία ή δύο χώρες (Σεούλ, Σιγκαπούρη).

Το κόστος μετακίνησης και διαμονής επιβαρύνει τους συμμετέχοντες, όπως επίσης και η διαδικασία έκδοσης visa.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι εταιρείες που θα υποβάλλουν αίτηση, θα είναι είτε παραγωγοί είτε εμπορικοί αντιπρόσωποι προϊόντων – σημάτων, τα οποία θα αναφέρουν ευκρινώς στην αίτηση συμμετοχής που θα υποβάλλουν και θα επισυνάψουν στην αίτησή τους το Profile της εταιρείας παραγωγής και τα προϊόντα που θα παρουσιαστούν.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για την συμμετοχή τους στην επιχειρηματική αποστολή οι ενδιαφερόμενες εταιρείες θα πρέπει να αποστείλουν συμπληρωμένη έως τις 10 Οκτωβρίου 2019, την αίτηση συμμετοχής, επισυνάπτοντας το εταιρικό τους προφίλ στα Αγγλικά.

Οι αιτήσεις και τα εταιρικά profiles, θα σταλούν στα γραφεία Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων των Ελληνικών Πρεσβειών για αξιολόγηση από τους κατά τόπους αγοραστές και εκδήλωση ενδιαφέροντος για την πραγματοποίηση συναντήσεων με τις εταιρείες που θα επιλέξουν. Θα ακολουθήσει ενημέρωση για τις ξένες εταιρείες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να συμμετέχουν στις συναντήσεις.

Μέχρι και της 25 Οκτωβρίου θα πρέπει να έχει γίνει η εξόφληση του ποσού συμμετοχής 300€ πλέον ΦΠΑ, ήτοι 372€. Η καταβολή του ποσού θα γίνει ηλεκτρονικά σε κωδικό που θα σταλεί στον κάθε έναν από τους συμμετέχοντες εφόσον επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους.

Παρακαλούμε επίσης για την ταυτοποίηση της κατάθεσής σας, όπως διαβιβάσετε αντίγραφο του σχετικού παραστατικού της Τράπεζας στον Enterprise Greece στο fax: 210 3355743 ή e-mail στο pay@enterprisegreece.gov.gr.

LOGIN