Διεθνής Έκθεση THE HOTEL SHOW DUBAI-INDEX DUBAI 2023

Πρόκειται για τις γνωστές και εξαιρετικές εκθέσεις THE HOTEL SHOW και ΙΝDEX που διοργανώνονται στο Ντουμπάι, στο εκθεσιακό κέντρο ‘’Dubai World Trade Center’’. Συγκεκριμένα, η THE HOTEL SHOW έχει εδραιωθεί ως η μεγαλύτερη και μακροβιότερη έκθεση στον τομέα του ξενοδοχειακού εξοπλισμού στη Μέση Ανατολή, ενώ η INDEX τα τελευταία 30 χρόνια, παρέχει τη μοναδική ευκαιρία σε επαγγελματίες του κλάδου της εσωτερικής διακόσμησης, να ανακαλύψουν το δημιουργικό περιεχόμενο και τα καινοτόμα προϊόντα των εκθετών.

Στη διοργάνωση παρουσιάζονται: η ξενοδοχειακή τεχνολογία, υπηρεσίες σίτισης, ξενοδοχειακός εξοπλισμός, προϊόντα HORECA, κρεβάτια, στρώματα ύπνου, αξεσουάρ ύπνου, έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, τεχνικές και προϊόντα φωτισμού, οικιακά είδη, εσωτερικός εξοπλισμός, υφάσματα, τέχνη, κουζίνες, μπάνια και δάπεδα.
Επίσης έχουν ενσωματωθεί οι εξής θεματικές διοργανώσεις:
Workspace: για προϊόντα και υπηρεσίες στους τομείς της υγείας, εκπαίδευσης και εξοπλισμού γραφείων.
The Leisure Show: με προϊόντα και υπηρεσίες για τη δημιουργία ή τη λειτουργία χώρων αναψυχής (πάρκων, ξενοδοχείων, γυμναστηρίων και spa.
HITEC: πρόκειται για ένα εντατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που σχεδιάζεται από μια ομάδα συμβούλων και απαρτίζεται από παγκοσμίου φήμης τεχνολόγους φιλοξενίας καθώς και ορισμένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία και θέρετρα της περιοχής.

Το 2022, στις Index & Hotel Show Dubai συμμετείχαν 500 εκθέτες από 38 χώρες και οι επισκέπτες από 25 χώρες ανήλθαν σε περισσότερους από 20.000.

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS

https://www.indexexhibition.com/

http://www.thehotelshow.com/

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Κλάδοι:
Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός
Ημερομηνίες:
Από: 23-05-2023 Εώς: 25-05-2023
Τόπος Διεξαγωγής:
Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Κόστος Συμμετοχής:
Δείτε αναλυτικά στην αντίστοιχη ενότητα
Υπεύθυνος Έκθεσης:
ΣΤΕΛΛΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ
E-mail: s.giannopoulou@eg.gov.gr | Τηλ:
ΑΙΤΗΣΗ ΕΩΣ: 13-04-2023
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ένωση των δύο μεγάλων κλάδων ανέγερσης και εξοπλισμού επαγγελματικών χώρων και οικιακών έργων, είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει για μία ακόμα φορά μοναδικό χώρο συνάντησης, όπου θα προβληθούν οι νέες τάσεις, θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά καινοτόμες ιδέες του χώρου και οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πρόσβαση στην αγορά της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, όπου τα τελευταία χρόνια, υπάρχει πολύ μεγάλη ζήτηση για προϊόντα και υπηρεσίες του κλάδου.

Συγκεκριμένα:

  • Ο ταξιδιωτικός, ο τουριστικός και ο ξενοδοχειακός κλάδος είναι βασικοί πυλώνες του Α.Ε.Π των χωρών της Μ. Ανατολής και σύμφωνα με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταξιδιών και Τουρισμό θα φτάσουν τον δείκτη AED (Advertising Elasticity Demand) στα 133.6$ δις μέχρι το 2028.
  • Συνολικά στη Μ. Ανατολή έχουν αναληφθεί 631 projects στον ξενοδοχειακό κλάδο από τα οποία τα 199 να αναπτύσσονται στα Η.Α.Ε.
  • Επιπλέον, η παγκόσμια αγορά των υπηρεσιών εσωτερικής διακόσμησης προβλέπεται να αναπτυχθεί κατά 24,13$ δις μέχρι το 2024 και 255,4$ μέχρι το 2027.

(*) ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την υποστήριξη της Enterprise Greece, η συμμετέχουσα εταιρεία καταβάλλει στη διοργανώτρια αρχή:

THE HOTEL SHOW DUBAI-INDEX DUBAI 2023

EXHIBITOR COST/SQM (+VAT)

SPACE ONLY (0-71SQM)

185$

TRADITIONAL SHELL SCHEME

210$

Τέλος, στη δαπάνη συμμετοχής προστίθεται το Exhibitor Fee 595$ το οποίο επίσης πληρώνεται απευθείας στη διοργανώτρια εταιρεία της έκθεσης.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προχωρήσουν σε δέσμευση του χώρου που επιθυμούν (τ.μ.) κατόπιν αιτήματος τους προς τους διοργανωτές  DMG . Εκπρόσωπος στην Ελλάδα είναι ο κος Παύλος Κυριαζής, T: 210 9616109/ 6932336149 , Εmail : PaulKyriazis@pmk.gr. Με την κατάθεση της αίτησης στην DMG, θα πρέπει να πραγματοποιηθεί άμεσα η καταβολή του αντίστοιχου ποσού στους οργανωτές ανάλογα με τα τ.μ. και την επιλογή ενοικίου-κατασκευής ή μόνο ενοικίου, καθώς και του Mandatory Exhibitor fee 595$.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν προχωρήσει σε εξόφληση και αποστολή αντιγράφου αποδεικτικού κατάθεσης στον Enterprise Greece, κα Μ. Αναστασιάδη, email: m.anastasiadi@eg.gov.gr  έως την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023.

Σημειώνεται ότι:

  • Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει προηγούμενες οικονομικές τους υποχρεώσεις προς την ΕNTERPRISE GREECE. Δεν θα γίνει δεκτή η συμμετοχή όσων έχουν οποιεσδήποτε εκκρεμείς οφειλές.
  • Λόγω της στήριξης του ENTERPRISE GREECE, η δαπάνη συμμετοχής στις εν λόγω δράσεις δεν μπορεί να ενταχθεί σε συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα.
  • Κατά τη διάρκεια της έκθεσης είναι απαραίτητη η σήμανση “Supported by Enterprise Greece” σε εμφανές σημείο στα εκθεσιακά περίπτερα (η άρνηση σήμανσης ισοδυναμεί με λόγο απένταξης από το πρόγραμμα στήριξης της Enterprise Greece). Το γραφικό θα σταλεί από την Enterprise Greece στους συμμετέχοντες με την αποδοχή της αίτησης.
  • Σε περίπτωση μη συγκέντρωσης ικανοποιητικού αριθμού εκθετών, είτε σε ειδικές περιπτώσεις και συνθήκες (όπως για παράδειγμα αυτές που διαμορφώνονται λόγω της πανδημίας του COVID-19), δεν εξυπηρετούνται τα ελληνικά συμφέροντα με την ελληνική παρουσία στην συγκεκριμένη έκθεση, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕ/ ENTERPRISE GREECE διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της Ελληνικής συμμετοχής στην εν λόγω έκθεση.

Για τον κανονισμό συμμετοχής σε Διεθνείς Εκθέσεις πατήστε εδώ.

Αίτηση Συμμετοχής

Στοιχεία Επιχείρησης για έκδοση τιμολογίου

ΕΠΩΝΥΜΙΑ
Invalid Input

Α.Φ.Μ.
Invalid Input

Δ.Ο.Υ.
Invalid Input

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Invalid Input

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

ΤΗΛ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

EMAIL ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

Πληροφορίες της επιχείρησης

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ, ΕΣΠΑ κλπ.)
Invalid Input

ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

2021
Invalid Input

2022
Invalid Input

ΕΞΑΓΩΓΕΣ (% ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ)

2021
Invalid Input

2022
Invalid Input

Πληροφορίες για τη συμμετοχή

ΑΙΤΟΥΜΕΝΑ Τ.Μ.
Invalid Input

ΑΙΘΟΥΣΑ
Invalid Input

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ (με χρέωση)
Invalid Input

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ
Invalid Input

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Invalid Input

Στοιχεία Επιχείρησης για καταχώρηση στον κατάλογο της έκθεσης και στο έντυπο συμμετοχής

Παρακαλώ συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία στα αγγλικά.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ
Invalid Input

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Invalid Input

Τ.Κ.
Invalid Input

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Invalid Input

FAX
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ EMAIL
Invalid Input

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
Invalid Input

ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ EMAIL
Invalid Input

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΚΙΝΗΤΟ
Invalid Input

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Invalid Input

Invalid Input

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ
Invalid Input

LOGIN