ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ THE HOTEL SHOW SAUDI ARABIA-INDEX SAUDI ARABIA 2024

Η Διεθνής Έκθεση THE HOTEL SHOW SAUDI ARABIA είναι η μεγαλύτερη και πιο σημαντική εμπορική εκδήλωση στη Σαουδική Αραβία για τον τομέα των ξενοδοχείων και της φιλοξενίας και είναι η συνέχεια της επιτυχημένης έκθεσης THE HOTEL SHOW DUBAI, που πραγματοποιείται τα τελευταία 32 χρόνια στο Ντουμπάι των Η.Α.Ε. Κορυφαίοι ειδικοί από τον κλάδο της φιλοξενίας παρακολουθούν την έκθεση για να δικτυωθούν, να συνεργαστούν και να λάβουν τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τις εξελίξεις του συγκεκριμένου τομέα. Η εκδήλωση ξεκίνησε στη Σαουδική Αραβία το 2012 και αποτελεί σημείο συνάντησης για όσους αναζητούν προϊόντα και υπηρεσίες για ξενοδοχεία, εστιατόρια, αθλητικές εγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις αναψυχής. 

Η έκθεση θα λάβει χώρα στο ‘’RIYADH FRONT EXHIBITION & CONFERENCE CENTER’’, στις 17-19 Σεπτεμβρίου 2024 και πραγματοποιείται παράλληλα με την Διεθνή Έκθεση INDEX SAUDI ARABIA. 

H Διεθνής Έκθεση INDEX SAUDI ARABIA είναι η κορυφαία εμπορική εκδήλωση εσωτερικής διακόσμησης, επίπλων και εξοπλισμού της Σαουδικής Αραβίας. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν και να δημιουργήσουν συνεργασίες με κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου όπως σχεδιαστές εσωτερικών χώρων, λιανοπωλητές, διανομείς και εργολάβους από όλο τον κόσμο. 

Δεδομένης της ανάπτυξης της Σαουδικής Αραβίας, η οποία υφίσταται μία πρωτόγνωρη χρονικά αλλαγή και αποτελεί πλέον μία από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες αγορές, η INDEX SAUDI ARABIA είναι μια τέλεια συνθήκη για δικτύωση μεταξύ των πιο σημαντικών αγοραστών και επαγγελματιών του κλάδου, στην οποία θα παρουσιαστούν εκατοντάδες διεθνή και τοπικά brands, τα οποία διαμορφώνουν τις τάσεις του μέλλοντος.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

  • Περισσότεροι από 23.000 επισκέπτες 
  • Περισσότεροι από 520 εκθέτες 
  • 35 συμμετέχουσες χώρες

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS:

https://www.thehotelshowsaudiarabia.com/

https://www.index-saudi.com/

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Κλάδοι:
Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός
Ημερομηνίες:
Από: 17-09-2024 Εώς: 19-09-2024
Τόπος Διεξαγωγής:
ΡΙΑΝΤ, Σαουδική Αραβία
Κόστος Συμμετοχής:
Δείτε αναλυτικά στην αντίστοιχη ενότητα (*)
Υπεύθυνος Έκθεσης:
ΣΤΕΛΛΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ
E-mail: s.giannopoulou@eg.gov.gr | Τηλ:
ΑΙΤΗΣΗ ΕΩΣ: 01-07-2024
μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων πόρων
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

(*) ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Με την υποστήριξη της Enterprise Greece, η συμμετέχουσα εταιρεία καταβάλλει στη διοργανώτρια αρχή:

Pic 1 THE HOTEL SHOW

Τέλος, στη δαπάνη συμμετοχής προστίθεται το Exhibitor Fee 595$ το οποίο επίσης πληρώνεται απευθείας στη διοργανώτρια εταιρεία της έκθεσης.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ-ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προχωρήσουν σε δέσμευση του χώρου που επιθυμούν (τ.μ.) κατόπιν αιτήματος τους προς τους διοργανωτές DMG . Εκπρόσωπος στην Ελλάδα είναι ο κος Παύλος Κυριαζής, T: 210 9616109/ 6932336149, Εmail : PaulKyriazis@pmk.gr. Με την κατάθεση της αίτησης στην DMG, θα πρέπει να πραγματοποιηθεί άμεσα η καταβολή του αντίστοιχου ποσού στους οργανωτές ανάλογα με τα τ.μ. και την επιλογή ενοικίου-κατασκευής ή μόνο ενοικίου, καθώς και του Mandatory Exhibitor fee 595$. 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν προχωρήσει σε εξόφληση και αποστολή αντιγράφου αποδεικτικού κατάθεσης στην Enterprise Greece, κα Μ. Αναστασιάδη, email: m.anastasiadi@eg.gov.gr έως την Παρασκευή 12/07/2024.

Για το κανονισμό συμμετοχής πατήστε εδώ.

Σημειώνεται ότι: 

  1. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει προηγούμενες οικονομικές τους υποχρεώσεις προς την ΕNTERPRISE GREECE. Δεν θα γίνει δεκτή η συμμετοχή όσων έχουν οποιεσδήποτε εκκρεμείς οφειλές. 
  2. Λόγω της στήριξης της ENTERPRISE GREECE, η δαπάνη συμμετοχής στις εν λόγω δράσεις δεν μπορεί να ενταχθεί σε συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα. 
  3. Κατά τη διάρκεια των εκθέσεων είναι απαραίτητη η σήμανση “Supported by Enterprise Greece” σε εμφανές σημείο στα εκθεσιακά περίπτερα (η άρνηση σήμανσης ισοδυναμεί με λόγο απένταξης από το πρόγραμμα στήριξης της Enterprise Greece). Το γραφικό θα σταλεί από την Enterprise Greece στους συμμετέχοντες με την αποδοχή της αίτησης. 
  4. Σε περίπτωση μη συγκέντρωσης ικανοποιητικού αριθμού εκθετών, είτε σε ειδικές περιπτώσεις και συνθήκες που δεν εξυπηρετούνται τα ελληνικά συμφέροντα με την ελληνική παρουσία στις συγκεκριμένες εκθέσεις, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕ/ ENTERPRISE GREECE διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της Ελληνικής συμμετοχής στις εν λόγω εκθέσεις.

Αίτηση Συμμετοχής

Στοιχεία Επιχείρησης για έκδοση τιμολογίου

ΕΠΩΝΥΜΙΑ
Invalid Input

Α.Φ.Μ.
Invalid Input

Δ.Ο.Υ.
Invalid Input

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Invalid Input

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

ΤΗΛ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

EMAIL ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

Πληροφορίες της επιχείρησης

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ, ΕΣΠΑ κλπ.)
Invalid Input

ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

2021
Invalid Input

2022
Invalid Input

ΕΞΑΓΩΓΕΣ (% ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ)

2021
Invalid Input

2022
Invalid Input

Πληροφορίες για τη συμμετοχή

ΑΙΤΟΥΜΕΝΑ Τ.Μ.
Invalid Input

ΑΙΘΟΥΣΑ
Invalid Input

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ (με χρέωση)
Invalid Input

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ
Invalid Input

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλώ σημειώστε παρακάτω τον πιθανό όγκο και βάρος των εκθεμάτων.

Invalid Input

Στοιχεία Επιχείρησης για καταχώρηση στον κατάλογο της έκθεσης και στο έντυπο συμμετοχής

Παρακαλώ συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία στα αγγλικά.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ
Invalid Input

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Invalid Input

Τ.Κ.
Invalid Input

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Invalid Input

FAX
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ EMAIL
Invalid Input

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
Invalid Input

ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ EMAIL
Invalid Input

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΚΙΝΗΤΟ
Invalid Input

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Invalid Input

Invalid Input

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ
Invalid Input

LOGIN