ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΕΝΔΥΜΑΤΟΣ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ WHO’S NEXT BIJORHCA JANUARY 2024

Οι χειμερινές διεθνείς εκθέσεις ενδύματος, αξεσουάρ και κοσμήματος WHO’S NEXT - BIJORHCA JANUARY 2024 διοργανώνονται στο Παρίσι, στο εκθεσιακό κέντρο Porte de Versailles, από 20 έως 22 Ιανουαρίου 2024.

Η Who’s Next είναι η κορυφαία διεθνής εμπορική έκθεση μόδας για τα γυναικεία ενδύματα στην Ευρώπη. Πραγματοποιείται κάθε Ιανουάριο και Σεπτέμβριο στο Porte de Versailles Exhibition Centre του Παρισιού για τρείς μέρες και υποδέχεται, κατά προσέγγιση, 45.000 επισκέπτες. Στη διάρκεια των τριών ημερών πρακτορεία, σχολές μόδας, δημοσιογράφοι, εμπορικά γραφεία, στυλίστες και προγνώστες τάσεων συναντιούνται για να ανακαλύψουν τις νέες τάσεις της μόδας.


Για πρώτη φορά στη διοργάνωση του Ιανουαρίου 2024 θα λειτουργήσουν 3 νέοι θεματικοί τομείς που σχετίζονται με την ένδυση:


Impact: o συγκεκριμένος τομέας εστιάζει στην οικολογικά υπεύθυνη μόδα δίνοντας έμφαση σε όλες τις θετικές ενέργειες για την οικολογική μετάβαση της αγοράς του ενδύματος και του αξεσουάρ. Στον χώρο που είναι αφιερωμένος στην Impact, προβάλλονται πληροφορίες και λύσεις για έναν νέο τρόπο παραγωγής και κατανάλωσης στον κλάδο του fashion, αποτελώντας πηγή έμπνευσης για όσους είναι έτοιμοι να αγκαλιάσουν την καινοτομία και να κάνουν τον κόσμο πιο βιώσιμο.


Salon international de la Lingerie: στους χώρους του Salon international de la Lingerie συγκεντρώνονται γαλλικά και διεθνή brands καθώς και σχεδιαστές εσωρούχων, καλτσών και μαγιό. Αποτελώντας ορόσημο για τις επιχειρήσεις, νέα και διάσημα εμπορικά σήματα, boutique, λιανοπωλητές και χονδρέμποροι από Ευρώπη, Αμερική και Ασία επισκέπτονται την διοργάνωση για να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις της μόδας και να ανακαλύψουν καινοτομίες του κλάδου.


Interfilière Paris: σε αυτόν τον τομέα τοποθετούνται εταιρείες και επαγγελματίες του χώρου που παράγουν υλικά και αξεσουάρ για εσώρουχα, μαγιό και αθλητικά είδη. Είναι ο κατάλληλος χώρος για την επίδειξη της τεχνογνωσίας των επιχειρήσεων σε υφάσματα και αξεσουάρ ο οποίος συναντάει ένα διεθνές κοινό εξειδικευμένων αγοραστών.

Η BIJORHCA είναι μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις που εξειδικεύεται στην προβολή εταιρειών παραγωγής και εμπορίας κοσμημάτων, ρολογιών καθώς και των υλικών κατασκευής τους. Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις παγκοσμίως, όπου αναδύονται οι τάσεις για τα συγκεκριμένα προϊόντα και πραγματοποιούνται εμπορικές συναντήσεις και συμφωνίες.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Κλάδοι:
Καταναλωτικά Προϊόντα
Ημερομηνίες:
Από: 20-01-2024 Εώς: 22-01-2024
Τόπος Διεξαγωγής:
Παρίσι, Γαλλία
Κόστος Συμμετοχής:
Δείτε αναλυτικά στην αντίστοιχη ενότητα (*)
Υπεύθυνος Έκθεσης:
ΣΤΕΛΛΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ
E-mail: s.giannopoulou@eg.gov.gr | Τηλ:
Πληροφορίες:
ΜΑΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ
ΑΙΤΗΣΗ ΕΩΣ: 15-11-2023
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

 • Εκθέτες WHO’S NEXT: 1.130 Brands και εκθέτες (42% Γάλλοι και 58% Διεθνείς)
 • Εκθέτες BIJORHCA: 170 επιχειρήσεις (Η Ελλάδα κατείχε την 4η θέση μεταξύ των εκθετών)
 • Επισκέπτες: το 35% προερχόταν από 126 χώρες.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 2024

Στο πλαίσιο δράσεων στήριξης του εξωστρεφούς χαρακτήρα των ελληνικών εταιρειών, η Enterprise Greece θα στηρίξει τις ελληνικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν μέχρι τα πρώτα 40 τετραγωνικά μέτρα εκθεσιακού χώρου για κάθε συμμετοχή.

Αναλυτικά το κόστος συμμετοχής, μετά τη στήριξη της Enterprise Greece, διαμορφώνεται ως εξής:

Table Whos Next 2023

Με σκοπό την απλοποίηση των διαδικασιών της διοργάνωσης της εθνικής συμμετοχής και λόγω της θετικής ανταπόκρισης των συμμετεχόντων, η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για κάθε συμμετέχοντα στις WHO’S NEXT – BIJORHCA JANUARY 2024 είναι η εξής:

 1. Δέσμευση τετραγωνικών από τον οργανωτή της έκθεσης (WSN) κατόπιν αιτήματος της κάθε εταιρείας.
 2. Αποστολή συμπληρωμένης αίτησης, από την κάθε εταιρεία προς την Enterprise Greece με τα αιτούμενα τετραγωνικά έως την Tετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023 (επισυνάπτεται αρχείο).
 3. Τιμολόγηση του ενοικίου, του registration fee και τυχόν επιπλέον χρεώσεων από την WSN προς κάθε συμμετέχουσα εταιρεία.
 4. Εξόφληση του ποσού που αναλογεί σε κάθε εταιρεία προς τη διοργανώτρια (WSN) μέχρι την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023 και αποστολή αποδεικτικού εξόφλησης προς την Enterprise Greece.
 5. Εξόφληση ποσού στήριξης από την Enterprise Greece προς WSN.

Σημειώνεται ότι:

 1. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να αναρτήσουν κατά την παρουσία τους στην Έκθεση, σε εμφανές σημείο, τη σήμανση ‘Supported by Enterprise Greece’, η οποία θα τους αποσταλεί εγκαίρως με τη μορφή γραφικού. Η Enterprise Greece δύναται να αποκλείσει εταιρεία η οποία δε συμμορφώνεται με τους όρους που προβλέπει η πρόσκληση συμμετοχής καθώς και ο κανονισμός εκθέσεων.
 2. Λόγω της στήριξης της ENTERPRISE GREECE, η δαπάνη συμμετοχής στην εν λόγω δράση δεν δύναται να ενταχθεί στο συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα ‘Επιχειρούμε Έξω’ ή σε κάποιο άλλο αντίστοιχο πρόγραμμα.
 3. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει προηγούμενες οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον ENTERPRISE GREECE. Επισημαίνεται ότι δεν θα γίνει δεκτή η συμμετοχή εταιρειών που έχουν οποιεσδήποτε εκκρεμείς οφειλές.
 4. Σε περίπτωση μη συγκέντρωσης ικανοποιητικού αριθμού εκθετών, είτε σε ειδικές περιπτώσεις και συνθήκες (όπως για παράδειγμα αυτές που διαμορφώνονται λόγω της πανδημίας του COVID-19), όπου δεν εξυπηρετούνται τα ελληνικά συμφέροντα με την ελληνική παρουσία στην συγκεκριμένη έκθεση, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕ/ ENTERPRISE GREECE διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της Ελληνικής συμμετοχής στην εν λόγω έκθεση.

Για τον Κανονισμό Συμμετοχής σε Διεθνείς Εκθέσεις πατήστε εδώ.

Πληροφορίες

Μαρία Αναστασιάδη

 m.anastasiadi@eg.gov.gr

210-3355743

Αίτηση Συμμετοχής

Στοιχεία Επιχείρησης για έκδοση τιμολογίου

ΕΠΩΝΥΜΙΑ
Invalid Input

Α.Φ.Μ.
Invalid Input

Δ.Ο.Υ.
Invalid Input

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Invalid Input

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

ΤΗΛ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

EMAIL ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

Πληροφορίες της επιχείρησης

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ, ΕΣΠΑ κλπ.)
Invalid Input

ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

2021
Invalid Input

2022
Invalid Input

ΕΞΑΓΩΓΕΣ (% ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ)

2021
Invalid Input

2022
Invalid Input

Πληροφορίες για τη συμμετοχή

ΑΙΤΟΥΜΕΝΑ Τ.Μ.
Invalid Input

ΑΙΘΟΥΣΑ
Invalid Input

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ (με χρέωση)
Invalid Input

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ
Invalid Input

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλώ σημειώστε παρακάτω τον πιθανό όγκο και βάρος των εκθεμάτων.

Invalid Input

Στοιχεία Επιχείρησης για καταχώρηση στον κατάλογο της έκθεσης και στο έντυπο συμμετοχής

Παρακαλώ συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία στα αγγλικά.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ
Invalid Input

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Invalid Input

Τ.Κ.
Invalid Input

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Invalid Input

FAX
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ EMAIL
Invalid Input

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
Invalid Input

ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ EMAIL
Invalid Input

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΚΙΝΗΤΟ
Invalid Input

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Invalid Input

Invalid Input

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ
Invalid Input

LOGIN