ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ‘’ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ MICAM MILANO” 2024

H Διεθνής Έκθεση MICAM Milano είναι η δημοφιλής διεθνής εμπορική έκθεση της βιομηχανίας των υποδημάτων που προωθείται από την Assocalzaturifici. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο Μιλάνο δύο φορές το χρόνο, το Φεβρουάριο και τον Σεπτέμβριο, στην περιοχή της Fiera Milano Rho. Παρουσιάζει τις συλλογές φθινόπωρο/χειμώνα και άνοιξη/καλοκαίρι για το επόμενο έτος, αντίστοιχα.

Η MICAM MILANO είναι μια μοναδική εκδήλωση με πάνω από 1.700 συλλογές υποδημάτων σε κάθε έκδοση, συνδυάζοντας επιτυχώς τη μόδα με τις επιχειρήσεις.

Η έκθεση διαδραματίζει βασικό ρόλο για την εδραίωση και την ανάπτυξη του κόσμου της μόδας, προβάλλοντας τις νέες τάσεις και καινοτομίες και στηρίζοντας τις φιλικές προς το περιβάλλον διαδικασίες επιλογής αλλά και παραγωγής υλικών. Η Micam συγκεντρώνει κάτω από την ίδια στέγη ένα μεγάλο φάσμα επιχειρήσεων γεγονός που την καθιστά, για μία ακόμα φορά, μοναδικό χώρο συνάντησης για τους επαγγελματίες του κλάδου.

Η εν λόγω διοργάνωση προσφέρει τη δυνατότητα περιήγησης σε 60.000 τετραγωνικά μέτρα και φιλοξενεί περισσότερες από 1.000 εταιρείες σε κάθε έκδοση, εκ των οποίων περίπου 500 είναι διεθνούς εμβέλειας από 30 διαφορετικές χώρες.

Με 45.000 εμπορικούς επισκέπτες, εκ των οποίων ένα μεγάλο ποσοστό προέρχονται από περίπου 130 ξένες χώρες, η MICAM επιβεβαιώνει το ρόλο της ως η καλύτερη πλατφόρμα για την προώθηση νέων συλλογών. Ταυτόχρονα, είναι επίσης μια εξαιρετική ευκαιρία επαγγελματικής δικτύωσης και δημιουργίας νέων εμπορικών επαφών.

ΧΡHΣΙΜΑ LINKS

https://themicam.com/en/

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Κλάδοι:
Καταναλωτικά Προϊόντα
Ημερομηνίες:
Από: 18-02-2024 Εώς: 21-02-2024
Τόπος Διεξαγωγής:
ΜΙΛΑΝΟ, Ιταλία
Κόστος Συμμετοχής:
750€/συμμετοχή
Υπεύθυνος Έκθεσης:
ΣΤΕΛΛΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ
E-mail: s.giannopoulou@eg.gov.gr | Τηλ:
ΑΙΤΗΣΗ ΕΩΣ: 18-01-2024
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ο Οργανισμός Enterprise Greece υποστηρίζοντας ενεργά την ελληνική επιχειρηματικότητα και θέλοντας να αυξήσει τον εξωστρεφή χαρακτήρα των ελληνικών εταιρειών, διοργανώνει εθνική συμμετοχή στην προαναφερόμενη έκθεση

Ακολουθεί το κόστος για τη Διεθνή Έκθεση MICAM MILANO FEBRUARY 2024 όπως διαμορφώνονται με τη στήριξη του Enterprise Greece:

Picture1

Η Enterprise Greece θα στηρίξει κάθε Έλληνα εκθέτη και με το ποσό της υποχρεωτικής δαπάνης του Registration Fee(750€/συμμετοχή).

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί από την κάθε εταιρεία για τη συμμετοχή της στη Διεθνή Έκθεση MICAM MILANO FEBRUARY 2024, είναι η εξής:

1. Αποστολή από την κάθε εταιρεία συμπληρωμένης αίτησης προς την Enterprise Greece με τα αιτούμενα τετραγωνικά έως την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024.
2. Θα ακολουθήσει τιμολόγηση του 65% του ενοικίου και τυχόν επιπλέον χρεώσεων, αν υπάρχουν, από τη διοργανώτρια εταιρεία προς τον κάθε εκθέτη.
3. Εξόφληση του ποσού που αναλογεί σε κάθε συμμετέχουσα εταιρεία μέχρι την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 και αποστολή του αποδεικτικού πληρωμής εξόφλησης στην Enterprise Greece.
4. Εξόφληση του ποσού στήριξης(35% του ενοικίου και του Registration Fee) από την Enterprise Greece προς τη διοργάνωση.

 

Σημειώνεται ότι:
1. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης είναι απαραίτητη η σήμανση “Supported by Enterprise Greece” σε εμφανές σημείο στα εκθεσιακά περίπτερα (η άρνηση σήμανσης ισοδυναμεί με λόγο απένταξης από το πρόγραμμα στήριξης της Enterprise Greece).
2. Λόγω της στήριξης του ENTERPRISE GREECE, η δαπάνη συμμετοχής στην εν λόγω δράση δεν μπορεί να μπει στο συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα ‘Επιχειρούμε Έξω’ ή σε άλλο συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα.
3. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει προηγούμενες οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον ΕNTERPRISE GREECE. Δεν θα γίνει δεκτή η συμμετοχή όσων έχουν οποιεσδήποτε εκκρεμείς οφειλές.
4. Δε θα γίνουν δεκτές εταιρείες που δε θα έχουν εξοφλήσει τη συμμετοχή τους στον οργανωτή μέχρι την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 και γενικότερα δε τηρήσουν το προαναφερόμενο χρονοδιάγραμμα.
5. Δε θα πραγματοποιηθεί από τον Enterprise Greece κατασκευή περιπτέρου και μεταφορά εκθεμάτων.

Για τον Κανονισμό Συμμετοχής σε Διεθνείς Εκθέσεις πατήστε εδώ.

Αίτηση Συμμετοχής

Στοιχεία Επιχείρησης για έκδοση τιμολογίου

ΕΠΩΝΥΜΙΑ
Invalid Input

Α.Φ.Μ.
Invalid Input

Δ.Ο.Υ.
Invalid Input

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Invalid Input

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

ΤΗΛ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

EMAIL ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

Πληροφορίες της επιχείρησης

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ, ΕΣΠΑ κλπ.)
Invalid Input

ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

2021
Invalid Input

2022
Invalid Input

ΕΞΑΓΩΓΕΣ (% ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ)

2021
Invalid Input

2022
Invalid Input

Πληροφορίες για τη συμμετοχή

ΑΙΤΟΥΜΕΝΑ Τ.Μ.
Invalid Input

ΑΙΘΟΥΣΑ
Invalid Input

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ (με χρέωση)
Invalid Input

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ
Invalid Input

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλώ σημειώστε παρακάτω τον πιθανό όγκο και βάρος των εκθεμάτων.

Invalid Input

Στοιχεία Επιχείρησης για καταχώρηση στον κατάλογο της έκθεσης και στο έντυπο συμμετοχής

Παρακαλώ συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία στα αγγλικά.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ
Invalid Input

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Invalid Input

Τ.Κ.
Invalid Input

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Invalid Input

FAX
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ EMAIL
Invalid Input

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
Invalid Input

ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ EMAIL
Invalid Input

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΚΙΝΗΤΟ
Invalid Input

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Invalid Input

Invalid Input

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ
Invalid Input

LOGIN