ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ THE BIG 5 CONSTRUCT EGYPT 2022

ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ

Η Διεθνής Έκθεση «THE BIG 5 CONSTRUCT EGYPT 2022» διεξάγεται για 4η φορά στον εκθεσιακό χώρο EGYPT INTERNATIONAL EXHIBITION CENTRE (EIEC) στο Κάιρο της Αιγύπτου από τις 25 έως τις 27 Ιουνίου και αποτελεί ιδανική ευκαιρία για να έρθουν σε επαφή οι εταιρίες με την συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά της Αιγύπτου και τον κατασκευαστικό κλάδο αξίας πολλών δις δολαρίων. Το 2020, η έκθεση δεν πραγματοποιήθηκε λόγω των μέτρων πρόληψης έναντι της πανδημίας Covid-19.

Στην προηγούμενη διοργάνωση συμμετείχαν περισσότερες από 196 εταιρείες από 15 χώρες, εκθέτοντας εκατοντάδες καινοτόμα προϊόντα, στην συνεχώς αναπτυσσόμενη κατασκευαστική αγορά της Αιγύπτου αξίας 335 δις δολαρίων. Περισσότεροι από 11.000 επαγγελματίες του κατασκευαστικού τομέα επισκέφθηκαν την έκθεση και παρακολούθησαν τα 7 θεματικά δωρεάν CPD certified industry talks με 53 ομιλητές που είχαν προγραμματιστεί κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Οι τοπ 10 χώρες που συμμετείχαν ήταν: η Αίγυπτος, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιταλία, Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα , Ινδία, Ρωσία και Πορτογαλία.

Για φέτος, έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή περισσότερες από 30 χώρες, μεταξύ των οποίων η Γερμανία, η Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ισπανία, η Κίνα, η Ελλάδα, η Τουρκία, η Γαλλία, η Πορτογαλία, η Ρωσία , το Κατάρ και πολλές ακόμα. Την έκθεση θα υποστηρίξει και το Army Engineering Authorities.

Ο όμιλος DMG θα διοργανώσει παράλληλα με την έκθεση, σεμινάρια και CPD workshops κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Καθώς επίσης, προγραμματίζεται καμπάνια marketing για την προώθηση της συμμετοχής των εκθετών, μέσω ψηφιακών διαφημίσεων, αποστολής ηλεκτρονικών προσκλήσεων, έντυπων διαφημίσεων σε περιοδικά του κλάδου, προώθηση των προϊόντων τους στα social media και άλλα πολλά εργαλεία. Επίσης μέσω ψηφιακής πλατφόρμας θα οργανωθούν B2Bs με αγοραστές εγγεγραμμένους στις πλατφόρμες της διοργάνωσης. Τέλος, θα διεξαχθεί παράλληλα με την έκθεση ένα μεγάλο συνέδριο με απονομή βραβείων, The Big 5 Impact Awards.

Στο δε συνέδριο θα παρευρεθούν οι τοπικοί αρμόδιοι φορείς και Υπουργεία από αφρικανικές χώρες, την Κένυα ,την Νιγηρία και την Νότιο Αφρική.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Κλάδοι:
Βιομηχανικά & Δομικά Υλικά
Ημερομηνίες:
Από: 25-06-2022 Εώς: 27-06-2022
Τόπος Διεξαγωγής:
Κάιρο, Αίγυπτος
Κόστος Συμμετοχής:
175 $/τ.μ (special package) + 495 $ fee | 140$/τ.μ ( space only ) + 49 $ (space only)
Υπεύθυνος Έκθεσης:
ΒΙΒΗ ΚΑΛΑΜΑΡΑ
ΑΙΤΗΣΗ ΕΩΣ: 29-04-2022

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ

Οι τομείς των προϊόντων είναι οι εξής:

 • BUILDING INTERIORS & FINISHES
 • WINDOWS, DOORS & FACADES
 • MEP SERVICES
 • HVAC-R
 • CONSTRUCTION TECHNOLOGIES & INNOVATIONS
 • CONSTRUCTION TOOLS & BUILDING MATERIALS
 • CONCRETE FORMWORK & SCAFFOLDING

Η έκθεση συγκεντρώνει και προβάλλει τη μεγαλύτερη ποικιλία σε προϊόντα και υπηρεσίες του τομέα των κατασκευών.

Δομικά υλικά, ηλεκτρολογικό υλικό, κλιματισμός, εξοπλισμός αεροδρομίων, καλώδια, ηλεκτρικά μηχανήματα, τεχνολογία υδάτων & περιβάλλοντος, τεχνολογία κλιματισμού κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, συστήματα καθαρισμού και συντήρησης, προϊόντα μεταλλουργίας και υαλουργίας, μπάνια, κεραμικά, μάρμαρα υλικά επεξεργασίας μαρμάρων και προϊόντα ξύλου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

H Enterprise Greece, κατανοώντας τις συνθήκες που έχει διαμορφώσει η πανδημία στο παγκόσμιο εμπόριο και για να ενισχύσει την εξωστρέφεια των ελληνικών εταιρειών, στηρίζει σημαντικά τη συμμετοχή τους.

Το κόστος συμμετοχής για κάθε επιχείρηση με την υποστήριξη του Enterprise Greece διαμορφώνεται στα 175$ /τ.μ με αναβαθμισμένη κατασκευή διοργανωτών ( Special package ) και 140$/τ.μ ( space only ). Το mandatory fee 495 $ είναι υποχρεωτικό και θα πρέπει να καταβληθεί απευθείας στη διοργανώτρια αρχή από τον κάθε συμμετέχοντα, προκειμένου στη συνέχεια η Enterprise Greece να καταβάλει το υπόλοιπο ποσό της συνολικής συμμετοχής του εκθέτη στη διοργανώτρια αρχή.

Στο κόστος συμμετοχής περιλαμβάνονται :

 • ενοίκιο χώρου
 • κατασκευή περιπτέρου (μόνο για εσωτερικό χώρο και αφορά upgraded shell scheme κατασκευή)
  τεχνικές και λειτουργικές δαπάνες του περιπτέρου (παροχή και κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, καθαρισμός stand)
 • καταχώριση του εκθέτη στον επίσημο κατάλογο της Έκθεσης
 • ασφάλιση του σταντ και των εκθετών στην διάρκεια της έκθεσης

Δεν συμπεριλαμβάνεται μεταφορά εκθεμάτων.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

H διαδικασία συμμετοχής των εταιριών είναι η εξής:

 1. Δέσμευση των τ.μ που επιθυμούν κατόπιν αιτήματος τους προς τους διοργανωτές ( DMG ) , Εκπρόσωπος στην Ελλάδα , κος Παύλος ΚυριαΖής, T: 210 9616109 , Email : PaulKyriazis@pmk.gr.Σημειώνεται ότι η αίτηση συμμετοχής προς τους διοργανωτές αποτελεί ανέκκλητη δέσμευση καταβολής του αντίστοιχου ποσού με βάση τα τ.μ. που πρόκειται να αιτηθούν.
 2. Αποστολή αίτησηs συμμετοχής (επισυνάπτεται) προς τον Enterprise Greece S.A το αργότερο έως 29 Απριλίου 2022.
 3. Μετά την κατάθεση της αίτησης στην DMG, θα πρέπει να γίνει άμεσα η καταβολή του αντίστοιχου ποσού στους οργανωτές ανάλογα με τα τ.μ. και την επιλογή ενοικίου-κατασκευής ή μόνο ενοικίου, καθώς και του Mandatory fee 495$. ( Το τιμολόγιο θα σας σταλεί από τους διοργανωτές ( DMG ) και θα εκδοθεί κατευθείαν στην εταιρία σας).
 4. Αποστολή αποδεικτικού κατάθεσης στον Enterprise Greece, κα Βιβή Καλαμάρα, email: v.kalamara@eg.gov.gr , έως 29 Απριλίου 2022.

Σημειώνεται ότι:

 1. Λόγω της στήριξης του ENTERPRISE GREECE, η δαπάνη συμμετοχής στην εν λόγω δράση δεν μπορεί να μπει στο συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα ‘Επιχειρούμε Έξω'.
 2. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει προηγούμενες οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον ENTERPRISE GREECE. Δεν θα γίνει δεκτή η συμμετοχή όσων έχουν οποιεσδήποτε εκκρεμείς οφειλές.

Τέλος , σε περίπτωση μη συγκέντρωσης ικανοποιητικού αριθμού εκθετών, είτε σε ειδικές περιπτώσεις και συνθήκες (όπως για παράδειγμα αυτές που διαμορφώνονται λόγω της πανδημίας του COVID-19), δεν εξυπηρετούνται τα ελληνικά συμφέροντα με την ελληνική παρουσία στην συγκεκριμένη έκθεση η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕ/ ENTERPRISE GREECE διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της Ελληνικής συμμετοχής στην εν λόγω έκθεση.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

Αντώνης Γραβάνης, MBA Διευθυντής,
Διεύθυνση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

Αίτηση Συμμετοχής

Στοιχεία Επιχείρησης για έκδοση τιμολογίου

ΕΠΩΝΥΜΙΑ
Invalid Input

Α.Φ.Μ.
Invalid Input

Δ.Ο.Υ.
Invalid Input

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Invalid Input

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

ΤΗΛ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

EMAIL ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

Πληροφορίες της επιχείρησης

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ, ΕΣΠΑ κλπ.)
Invalid Input

ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

2021
Invalid Input

2022
Invalid Input

ΕΞΑΓΩΓΕΣ (% ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ)

2021
Invalid Input

2022
Invalid Input

Πληροφορίες για τη συμμετοχή

ΑΙΤΟΥΜΕΝΑ Τ.Μ.
Invalid Input

ΑΙΘΟΥΣΑ
Invalid Input

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ (με χρέωση)
Invalid Input

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ
Invalid Input

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Invalid Input

Στοιχεία Επιχείρησης για καταχώρηση στον κατάλογο της έκθεσης και στο έντυπο συμμετοχής

Παρακαλώ συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία στα αγγλικά.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ
Invalid Input

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Invalid Input

Τ.Κ.
Invalid Input

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Invalid Input

FAX
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ EMAIL
Invalid Input

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
Invalid Input

ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ EMAIL
Invalid Input

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΚΙΝΗΤΟ
Invalid Input

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Invalid Input

Invalid Input

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ
Invalid Input

LOGIN