ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ - ELECTRONICA 2022

Στην έκθεση ELECTRONICA επιδεικνύεται το πλήρες εύρος τεχνολογιών, προϊόντων και λύσεων για όλη τη βιομηχανία ηλεκτρονικών που αφορούν τους εξής τομείς: Αυτοκινητοβιομηχανία, Οθόνες, Ηλεκτρομηχανικά μέρη και περιφερειακά, Σχεδιασμός ηλεκτρονικών (ED/EDA), Ενσωματωμένα συστήματα, Υπηρεσίες κατασκευής ηλεκτρονικών (EMS), Ημιαγωγοί, Τυπωμένες πλακέτες κυκλωμάτων κ.α., Έλεγχος και μετρήσεις, Μικρο/νανο-συστήματα, Παθητικά μέρη, Τεχνολογίες αισθητήρων, Υπηρεσίες, Τροφοδοτικά, Μέρη και υπομέρη συστημάτων και συναρμολόγηση, Ασύρματες τεχνολογίες.

Η ELECTRONICA διοργανώνεται κάθε 2 έτη και το 2018 είχε πάνω από 3.000 εκθέτες (70% διεθνείς) και πάνω από 80.000 επισκέπτες (50% διεθνείς) από 100 χώρες.

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διεθνής έκθεση ηλεκτρονικών ELECTRONICA 2022, θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο του Μονάχου (Γερμανία) από 15 έως 18 Νοεμβρίου 2022. Το Enterprise Greece σε συνεργασία με τη HETiA (Ένωση Ελληνικών Εταιρειών Αναδυόμενων Τεχνολογιών) διοργανώνουν την 1η Εθνική συμμετοχή στη διεθνή έκθεση ELECTRONICA 2022 καθώς για τις ανάγκες του εθνικού περιπτέρου η HETiA έχει εξασφαλίσει χώρο 100τ.μ. στο Hall B4/C4 του εκθεσιακού κέντρου.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Κλάδοι:
Τεχνολογία & Καινοτομία
Ημερομηνίες:
Από: 15-11-2022 Εώς: 18-11-2022
Τόπος Διεξαγωγής:
Μόναχο, Γερμανία
Κόστος Συμμετοχής:
4.000 € / booth εκθέτη + ΦΠΑ
Υπεύθυνος Έκθεσης:
ΣΤΕΛΛΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ
E-mail: s.giannopoulou@eg.gov.gr | Τηλ:
ΑΙΤΗΣΗ ΕΩΣ: 20-10-2022
Μέχρι εξάντλησης των διαθέσιμων χώρων
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

Το κόστος συμμετοχής μετά τη στήριξη του EG ανέρχεται σε 4.000 € / booth εκθέτη. Το παραπάνω ποσό επιβαρύνεται  με Φ.Π.Α. 24%. To κόστος αφορά ένα booth σε κοινόχρηστο χώρο. Στο  κόστος περιλαμβάνονται το ενοίκιο του χώρου, η κατασκευή και ο βασικός εξοπλισμός του περιπτέρου, κεντρική γραμματειακή υποδοχή, χώρος συναντήσεων, αποθήκη, τεχνικές και λειτουργικές δαπάνες του περιπτέρου, παροχή και κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, καθαρισμός stand, καταχώρηση του εκθέτη στον επίσημο κατάλογο της έκθεσης (υποχρεωτικό communication fee ανά εκθέτη) καθώς και διαφημιστική προβολή της Ελληνικής συμμετοχής.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για λόγους απλοποίησης της οργάνωσης και λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία στη διοργάνωση της εθνικής συμμετοχής, η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για τον κάθε συμμετέχοντα είναι η εξής:

  • Δέσμευση booth κατόπιν αιτήματος της κάθε εταιρείας με συμπληρωμένη αίτηση (συνοδευτική στην παρούσα πρόσκληση) προς το Enterprise Greece στο s.giannopoulou@eg.gov.gr μέχρι την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022.
  • Υπογραφή συμβολαίου με HETiA και κατάθεση προκαταβολής του 40% του συνολικού κόστους συμμετοχής στους τραπεζικούς λογαριασμούς της HETiA (υπάρχουν στην συνοδευτική αίτηση). H επικοινωνία με τους ενδιαφερόμενους θα γίνει από την HETiA.
  • Εξόφληση του ποσού που αναλογεί σε κάθε εταιρεία προς τη HETiA έως την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022 και αποστολή αποδεικτικού εξόφλησης στην Enterprise Greece (στο s.giannopoulou@eg.gov.gr).

Σημειώνεται ότι:

  • Λόγω της στήριξης του ENTERPRISE GREECE, η δαπάνη συμμετοχής στην εν λόγω δράση δεν μπορεί να μπει στο συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα ‘Επιχειρούμε Έξω’ και οι συμμετέχοντες θα πρέπει να ενσωματώσουν στην παρουσία τους και σε εμφανές σημείο την επισήμανση ‘Supported by Enterprise Greece’, η οποία θα τους σταλεί σαν γραφικό εγκαίρως.
  • Σε περίπτωση μη συγκέντρωσης ικανοποιητικού αριθμού εκθετών, είτε σε ειδικές περιπτώσεις και συνθήκες (όπως για παράδειγμα αυτές που διαμορφώνονται λόγω της πανδημίας του COVID-19), δεν εξυπηρετούνται τα ελληνικά συμφέροντα με την ελληνική παρουσία στην συγκεκριμένη έκθεση η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕ/ ENTERPRISE GREECE διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της Ελληνικής συμμετοχής στην εν λόγω έκθεση.

Στον κανονισμό συμμετοχής μπορείτε να λάβετε όλη την πληροφόρηση για τους όρους συμμετοχής, την ακύρωση συμμετοχής και λοιπές λεπτομέρειες.

Αίτηση Συμμετοχής

Στοιχεία Επιχείρησης για έκδοση τιμολογίου

ΕΠΩΝΥΜΙΑ
Invalid Input

Α.Φ.Μ.
Invalid Input

Δ.Ο.Υ.
Invalid Input

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Invalid Input

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

ΤΗΛ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

EMAIL ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

Πληροφορίες της επιχείρησης

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ, ΕΣΠΑ κλπ.)
Invalid Input

ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

2021
Invalid Input

2022
Invalid Input

ΕΞΑΓΩΓΕΣ (% ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ)

2021
Invalid Input

2022
Invalid Input

Πληροφορίες για τη συμμετοχή

ΑΙΤΟΥΜΕΝΑ Τ.Μ.
Invalid Input

ΑΙΘΟΥΣΑ
Invalid Input

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ (με χρέωση)
Invalid Input

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ
Invalid Input

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλώ σημειώστε παρακάτω τον πιθανό όγκο και βάρος των εκθεμάτων.

Invalid Input

Στοιχεία Επιχείρησης για καταχώρηση στον κατάλογο της έκθεσης και στο έντυπο συμμετοχής

Παρακαλώ συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία στα αγγλικά.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ
Invalid Input

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Invalid Input

Τ.Κ.
Invalid Input

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Invalid Input

FAX
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ EMAIL
Invalid Input

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
Invalid Input

ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ EMAIL
Invalid Input

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΚΙΝΗΤΟ
Invalid Input

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Invalid Input

Invalid Input

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ
Invalid Input

LOGIN