ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΝΑΥΠΗΓΙΚΗΣ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ EUROPORT 2023

Η Διεθνής Έκθεση EUROPORT 2023 θα διεξαχθεί από 7 έως 10 Νοεμβρίου 2023 στο Rotterdam της Ολλανδίας Η Διεθνής Έκθεση Europort, πραγματοποιείται ανά διετία είναι από τις μεγαλύτερες Διεθνείς Εκθέσεις στο χώρο της Ναυπηγικής και του Ναυτιλιακού Βιομηχανικού Εξοπλισμού. Το Ρότερνταμ είναι το μεγαλύτερο λιμάνι στην Ευρώπη, ο τόπος συνάντησης για καινοτόμες τεχνολογίες και την περίπλοκη φύση της ναυπηγικής. Η Europort εστιάζει σε όλες τις κατηγορίες πλοίων- σκαφών με έντονο το στοιχείο της υψηλής τεχνολογίας.

Σημείο συνάντησης της έκθεσης θα είναι το λιμάνι του Rotterdam και θα συμμετάσχουν περισσότερες από 800 ναυτιλιακές εταιρείες από 43 χώρες, ενώ οι εμπορικοί επισκέπτες αναμένεται να ξεπεράσουν τους 25.000 σύμφωνα με τους διοργανωτές. Μεγάλος και σημαντικός αριθμός των Β2Β συναντήσεων και ανταλλαγής γνώσεων σε παγκόσμιο επίπεδο. Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, πραγματοποιούνται παράλληλες δράσεις, fora τα οποία χαράσσουν την ναυτιλιακή πολιτική της Ευρώπης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΧΡHΣΙΜΑ LINKS
Europort - November 7-10-2023, Rotterdam Ahoy - home 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Κλάδοι:
Ναυτιλιακός Εξοπλισμός
Ημερομηνίες:
Από: 07-11-2023 Εώς: 10-11-2023
Τόπος Διεξαγωγής:
Ρότερνταμ, Ολλανδία
Κόστος Συμμετοχής:
200€/τ.μ. πλέον φόρων και παρακρατήσεων
Υπεύθυνος Έκθεσης:
ΑΝΝΙΤΑ ΤΡΥΠΟΣΚΟΥΦΗ
ΑΙΤΗΣΗ ΕΩΣ: 25-08-2023
Ή μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων χώρων
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η ENTERPRISE GREECE υποστηρίζει την Εθνική Συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Ναυπηγικής και Ναυτιλιακού Βιομηχανικού Εξοπλισμού EUROPORT 2023, 7 - 10 Νοεμβρίου 2023 στο Rotterdam Ολλανδία.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ (2021)

 800 ναυτιλιακές εταιρείες από 43 χώρες

 Ναυτιλιακές εκδηλώσεις από όλο τον κόσμο

 20.000 εμπορικοί επισκέπτες από περισσότερες από 79 χώρες

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για τη διοργάνωση του Νοεμβρίου 2023 η Enterprise Greece θα στηρίξει τις ελληνικές συμμετοχές (max 50 τμ/ εκθεσιακό περίπτερο – όπως αυτό εμφανίζεται και στον επίσημο κατάλογο της έκθεσης) και μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων πόρων. Δε θα γίνουν δεκτές εταιρείες που δε θα έχουν συμπληρώσει την αίτηση συμμετοχής και δε θα έχουν πραγματοποιήσει την εξόφληση του ποσού που τους αναλογεί, προς τους διοργανωτές, εντός των προβλεπόμενων χρονικών ορίων που αναφέρονται στη συγκεκριμένη πρόσκληση.

Το κόστος του ενοικίου ανά τ.μ. πλέον φόρων με τη στήριξη της Enterprise Greece, ανέρχεται στα 200€/τ.μ., που θα πληρωθεί απευθείας από το διοργανωτή κατόπιν αποστολής του σχετικού τιμολόγιου

Η πληρωμή του registration fee θα πραγματοποιηθεί από τον διοργανωτή

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

Για λόγους απλοποίησης της οργάνωσης και λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία στη διοργάνωση της εθνικής συμμετοχής, η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για τον κάθε συμμετέχοντα στη Δ.Ε. EUROPORT 2023, είναι η εξής:

1. Δέσμευση τετραγωνικών από τον οργανωτή της έκθεσης Europort - November 7-10 2023, Rotterdam Ahoy - Book your stand space κατόπιν αιτήματος της κάθε εταιρείας, προς τη διοργανώτρια αρχή Rotterdam AHOY.
2. Αποστολή από την κάθε εταιρεία συμπληρωμένης αίτησης προς την Enterprise Greece με τα αιτούμενα τετραγωνικά έως 25 Αυγούστου 2023 κα Α. Τρυποσκούφη a.triposkoufi@eg.gov.gr
3. Θα ακολουθήσει συνολική τιμολόγηση του ενοικίου και τυχόν επιπλέον χρεώσεων (πχ registration fee) από την Rotterdam AHOY προς την κάθε συμμετέχουσα εταιρεία.
4. Εξόφληση του ποσού που αναλογεί σε κάθε εταιρεία προς τη Rotterdam AHOY και αποστολή αποδεικτικού εξόφλησης στην Enterprise Greece έως 25 Σεπτεμβρίου 2023 στην ENTERPRISE GREECE κα Α. Τρυποσκούφη a.triposkoufi@eg.gov.gr και κα Α. Λάγιου a.lagiou@eg.gov.gr
5. Εξόφληση ποσού στήριξης από την Enterprise Greece προς τη Rotterdam AHOY

Σημειώνεται ότι:
1. Λόγω της στήριξης του ENTERPRISE GREECE, η δαπάνη συμμετοχής στην εν λόγω δράση δεν μπορεί να μπει στο συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα ‘Επιχειρούμε Έξω’ ή σε αντίστοιχο άλλο πρόγραμμα.
2. Oι συμμετέχοντες στην Εθνική συμμετοχή οφείλουν να ενσωματώσουν στην παρουσία τους και σε εμφανές σημείο την επισήμανση ‘Supported by Enterprise Greece’, η οποία θα τους σταλεί σαν γραφικό εγκαίρως. Η μη ενσωμάτωση του συγκεκριμένου γραφικού ισοδυναμεί με αποκλεισμό της εταιρείας από τη συγκεκριμένη δράση.
3. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει προηγούμενες οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον ΕNTERPRISE GREECE. Δεν θα γίνει δεκτή η συμμετοχή όσων έχουν οποιεσδήποτε εκκρεμείς οφειλές.
4. Σε περίπτωση μη συγκέντρωσης ικανοποιητικού αριθμού εκθετών, είτε σε ειδικές περιπτώσεις και συνθήκες που δεν εξυπηρετούνται τα ελληνικά συμφέροντα με την ελληνική παρουσία στην συγκεκριμένη έκθεση η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕ/ ENTERPRISE GREECE διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της Ελληνικής συμμετοχής στην εν λόγω έκθεση.

Αίτηση Συμμετοχής

Στοιχεία Επιχείρησης για έκδοση τιμολογίου

ΕΠΩΝΥΜΙΑ
Invalid Input

Α.Φ.Μ.
Invalid Input

Δ.Ο.Υ.
Invalid Input

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Invalid Input

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

ΤΗΛ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

EMAIL ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

Πληροφορίες της επιχείρησης

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ, ΕΣΠΑ κλπ.)
Invalid Input

ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

2021
Invalid Input

2022
Invalid Input

ΕΞΑΓΩΓΕΣ (% ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ)

2021
Invalid Input

2022
Invalid Input

Πληροφορίες για τη συμμετοχή

ΑΙΤΟΥΜΕΝΑ Τ.Μ.
Invalid Input

ΑΙΘΟΥΣΑ
Invalid Input

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ (με χρέωση)
Invalid Input

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ
Invalid Input

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλώ σημειώστε παρακάτω τον πιθανό όγκο και βάρος των εκθεμάτων.

Invalid Input

Στοιχεία Επιχείρησης για καταχώρηση στον κατάλογο της έκθεσης και στο έντυπο συμμετοχής

Παρακαλώ συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία στα αγγλικά.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ
Invalid Input

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Invalid Input

Τ.Κ.
Invalid Input

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Invalid Input

FAX
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ EMAIL
Invalid Input

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
Invalid Input

ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ EMAIL
Invalid Input

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΚΙΝΗΤΟ
Invalid Input

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Invalid Input

Invalid Input

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ
Invalid Input

LOGIN