ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΟΙΝΩΝ - ΠΟΤΩΝ PROWEIN 2024

Η Διεθνής Έκθεση Οίνων-Ποτών Prowein, διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας και αποτελεί τη σπουδαιότερη έκθεση για το κρασί στη Γερμανία και μια από τις κορυφαίες παγκόσμιες εκθέσεις για το κρασί και τα ποτά. Συγκεντρώνει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον επαγγελματιών του χώρου και του ειδικού τύπου από την Κεντρική Ευρώπη αλλά και όλο τον κόσμο με 49.000 επισκέπτες από 141 χώρες και 6.000 εκθέτες από 61 χώρες.Η Διεθνής Έκθεση Οίνων-Ποτών Prowein, διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας και αποτελεί τη σπουδαιότερη έκθεση για το κρασί στη Γερμανία και μια από τις κορυφαίες παγκόσμιες εκθέσεις για το κρασί και τα ποτά. Συγκεντρώνει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον επαγγελματιών του χώρου και του ειδικού τύπου από την Κεντρική Ευρώπη αλλά και όλο τον κόσμο με 49.000 επισκέπτες από 141 χώρες και 6.000 εκθέτες από 61 χώρες.Οι τρεις μεγαλύτερες κατηγορίες των επισκεπτών είναι το λιανικό εμπόριο (28 %), εστιατόρια, καφέ και μπαρ (17 %), εισαγωγείς και εξαγωγείς (10%).Για τους Έλληνες οινοποιούς, η Διεθνής Έκθεση Prowein έχει ιδιαίτερη σημασία, δεδομένου ότι η Γερμανία απορροφά, αναλόγως της χρονιάς, από το 39 έως και 50% του συνόλου των ελληνικών εξαγωγών οίνων.

ΧΡHΣΙΜΑ LINKS

www.prowein.com 

www.enterprisegreece.gov.gr/prowein-2023 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Κλάδοι:
Τρόφιμα & Ποτά
Ημερομηνίες:
Από: 10-03-2024 Εώς: 12-03-2024
Τόπος Διεξαγωγής:
Ντίσελντορφ , Γερμανία
Κόστος Συμμετοχής:
Δείτε αναλυτικά στην αντίστοιχη ενότητα
Υπεύθυνος Έκθεσης:
ΦΡΟΣΩ ΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΙΤΗΣΗ ΕΩΣ: 30-06-2023
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ


Η συμμετοχή της Ελλάδας στη Δ.Ε Prowein 2023, τη μεγαλύτερη έκθεση οίνων και ποτών στον κόσμο, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Ο Enterprise Greece πέρα από την οργάνωση του Εθνικού Περιπτέρου, υλοποίησε πληθώρα δράσεων προβολής για την ενίσχυση της εικόνας του Ελληνικού Οίνου, συγκεκριμένα:
• Οργανώθηκε FREE TASTING όπου Έλληνες sommelier ενημέρωναν τους ξένους επισκέπτες για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ελληνικού αμπελώνα.
• Σε συνεργασία με την εξειδικευμένη εταιρεία Organize PR, προσκαλέστηκαν ειδικοί του χώρου του κρασιού στους οποίους έγινε καθοδηγούμενη γευσιγνωσία.
• Υλοποιήθηκαν δύο σεμινάρια γευσιγνωσίας από την καταξιωμένη Γερμανίδα Master of Wine Caro Maurer.
• Δημιουργήθηκε ειδική ιστοσελίδα για την προβολή της εθνικής συμμετοχής https://www.enterprisegreece.gov.gr/prowein-2023
• Επίσης, πραγματοποιήθηκε προβολή της εθνικής συμμετοχής με διαφημιστικές πινακίδες σε κεντρικά σημεία στο χώρο της έκθεσης.
Στην νέα διοργάνωση του 2024 ο Enterprise Greece, προκειμένου να ενισχύσει την επισκεψιμότητα αλλά και την προβολή των εκθετών του ελληνικού περιπτέρου στην έκθεση, προγραμματίζει εκ νέου την λειτουργία του FREE TASTING και μία σειρά άλλων προωθητικών ενεργειών πριν και κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Εθνικό Περίπτερο
Το εθνικό περίπτερο, το οποίο θα φιλοξενήσει την πλειονότητα των Ελλήνων οινοποιών, Θα βρίσκεται στο Hall 12 μαζί με την Πορτογαλία και δίπλα από την Ισπανία. Για την καλύτερη προβολή της εθνικής συμμετοχής θα υπάρχει επιπλέον σήμανση σε κεντρικά σημεία του χώρου. Τα spirits θα φιλοξενηθούν στο Hall 5.

Organic World
Έχει εξασφαλιστεί χώρος στο Hall Organic World για όσους εκθέτεςΈχει εξασφαλιστεί χώρος στο Hall Organic World για όσους εκθέτεςεπιθυμούν να εκθέσουν τα βιολογικά κρασιά τους. Στο χώρο αυτό ηκατασκευή των περιπτέρων γίνεται από την ίδια την έκθεση, η οποίαπροσφέρει ένα μοντέρνο και λειτουργικό περίπτερο περίπου 4τετραγωνικών με ξεχωριστή αποθήκη, κοινή με άλλους εκθέτες.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1. Το κόστος ανέρχεται σε 495€/τ.μ. Τα γωνιακά περίπτερα θα επιβαρυνθούν με 10% επιπλέον ανά τ.μ. (σημειώνεται ότι το επιπλέον 10% θα πληρωθεί στην εξόφληση μετά τη χωροθέτηση των περιπτέρων). Η πληρωμή του επιπλέον ποσού με την προκαταβολή, σε καμιά περίπτωση δεν εξασφαλίζει γωνιακό περίπτερο.
2. Για τις επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν στην έκθεση με το Πρόγραμμα ‘Επιχειρούμε Έξω’ ή άλλο συγχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα το κόστος ανέρχεται στα 858 €/τ.μ.

Το ανωτέρω κόστος περιλαμβάνει όλες τις παροχές που είναι απαραίτητες για τη διευκόλυνση της εκθεσιακής λειτουργίας:
• Το ενοίκιο χώρου
• Την κατασκευή και τον βασικό εξοπλισμό του περιπτέρου,στα οποία περιλαμβάνεται και ένα ψυγείο για κάθε εκθέτη
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΚΘΕΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ.
• Τις τεχνικές δαπάνες του περιπτέρου
• Τις δαπάνες της εκθεσιακής λειτουργίας (ποτήρια, πτυελοδοχεία, εμφιαλωμένο νερό, ψωμί, καφές, πάγος,σαμπανιέρες)
• Την επάνδρωση του περιπτέρου με βοηθητικό προσωπικό
• Την καταχώρηση στον κατάλογο των εκθετών του Ελληνικού Περιπτέρου
• Τις δραστηριότητες προβολής της ελληνικής συμμετοχής
• Τον καθαρισμό του Περιπτέρου


3. Tο κόστος συμμετοχής στο hall Organic World ανέρχεται στα € 1.730 πλέον ΦΠΑ για περίπτερο περίπου 4 τ.μ

Στα ανωτέρω κόστη συμμετοχής, θα πρέπει να προστεθεί υποχρεωτικά γιαΣτα ανωτέρω κόστη συμμετοχής, θα πρέπει να προστεθεί υποχρεωτικά γιακάθε εκθέτη το ποσόν των 299,00 ευρώ (κόστος δημοσιοποίησης –Registration & Media Fee) συν ΦΠΑ, για την υποχρεωτική καταχώρηση καιπροβολή της εταιρείας και των προϊόντων της στον επίσημο έντυπο καιηλεκτρονικό κατάλογο της έκθεσης Prowein.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει:
• Να συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση Prowein 2023
• Να καταβάλουν απαραιτήτως ως προκαταβολή το 35% του κόστους συμμετοχής χωρίς ΦΠΑ, συν το ποσόν των 299,00 Ευρώ που αφορά την καταχώρηση των βασικών στοιχείων της εταιρείας στον επίσημο έντυπο και ηλεκτρονικό κατάλογο της έκθεσης.
Για την καταβολή της προκαταβολής θα σταλεί ηλεκτρονική ενημέρωση. Ειδικότερα, θα σταλεί ηλεκτρονικός κωδικός πληρωμής, που θα χρησιμοποιηθεί τόσο για την πληρωμή της προκαταβολής όσο και για την εξόφληση.
Η εξόφληση του υπόλοιπου ποσού θα γίνει μετά την οριστικοποίηση του αριθμού των τετραγωνικών μέτρων που θα παραχωρηθούν στον εκθέτη, και ειδικότερα το αργότερο είκοσι (20) ημέρες πριν την έναρξη της έκθεσης. Η παράδοση των περιπτέρων θα γίνεται μόνο κατόπιν της έγκαιρης εξόφλησης του κόστους συμμετοχής.
• Να έχουν τακτοποιήσει προηγούμενες οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον ΕNTERPRISE GREECE. Δεν θα γίνει δεκτή η συμμετοχή όσων έχουν οποιεσδήποτε εκκρεμείς οφειλές.


Στον επισυναπτόμενο κανονισμό συμμετοχής μπορείτε να λάβετε όλη την πληροφόρηση για τους όρους συμμετοχής, την ακύρωση συμμετοχής και λοιπές λεπτομέρειες.

Αίτηση Συμμετοχής

Στοιχεία Επιχείρησης για έκδοση τιμολογίου

ΕΠΩΝΥΜΙΑ
Invalid Input

Α.Φ.Μ.
Invalid Input

Δ.Ο.Υ.
Invalid Input

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Invalid Input

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

ΤΗΛ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

EMAIL ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

Πληροφορίες της επιχείρησης

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ, ΕΣΠΑ κλπ.)
Invalid Input

ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

2021
Invalid Input

2022
Invalid Input

ΕΞΑΓΩΓΕΣ (% ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ)

2021
Invalid Input

2022
Invalid Input

Πληροφορίες για τη συμμετοχή

ΑΙΤΟΥΜΕΝΑ Τ.Μ.
Invalid Input

ΑΙΘΟΥΣΑ
Invalid Input

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ (με χρέωση)
Invalid Input

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ
Invalid Input

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλώ σημειώστε παρακάτω τον πιθανό όγκο και βάρος των εκθεμάτων.

Invalid Input

Στοιχεία Επιχείρησης για καταχώρηση στον κατάλογο της έκθεσης και στο έντυπο συμμετοχής

Παρακαλώ συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία στα αγγλικά.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ
Invalid Input

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Invalid Input

Τ.Κ.
Invalid Input

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Invalid Input

FAX
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ EMAIL
Invalid Input

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
Invalid Input

ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ EMAIL
Invalid Input

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΚΙΝΗΤΟ
Invalid Input

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Invalid Input

Invalid Input

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ
Invalid Input

LOGIN