ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ MAISON ET OBJET ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024

Η Διεθνής Έκθεση εσωτερικών χώρων MAISON ET OBJET PARIS διοργανώνεται δύο φορές το χρόνο στο Παρίσι στον ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο Paris Nord Villepinte.

Ο εκθεσιακός χώρος δίνει την δυνατότητα περιήγησης σε περισσότερα από 113.000 τ.μ συγκεντρώνοντας επαγγελματίες της διακόσμησης και του design. Η έκθεση της Maison&Objet Paris ανοίγει έναν ολόκληρο κόσμο επιχειρηματικών ευκαιριών, σχέσεων και πηγών έμπνευσης, προσφέροντας στους επαγγελματίες του κλάδου ένα ιδανικό περιβάλλον για Β2Β συναντήσεις και δημιουργική δικτύωση.

Η ανακάλυψη νέων προϊόντων, αναδυόμενων brands και διαχρονικών τάσεων που είναι στη διάθεση των επαγγελματιών φιλοξενίας, αρχιτεκτόνων, λιανοπωλητών και διακοσμητών εσωτερικών χώρων καθιστά τη διοργάνωση ως σημαντικό κόμβο της διεθνούς κοινότητας εσωτερικού σχεδιασμού και lifestyle.

Η τοποθέτηση των περιπτέρων των ενδιαφερομένων θα γίνει από τον οργανωτή, στο τμήμα του εκθεσιακού χώρου που προβάλλονται τα προϊόντα τους. Η πρακτική αυτή που εφαρμόζεται αυστηρά αποδίδει μια εξαιρετικά επαγγελματική, άνετη και φιλική στον επισκέπτη διοργάνωση ο οποίος έχει τη δυνατότητα να εντοπίσει με ευκολία τα πεδία ενδιαφέροντος του και τους προμηθευτές που μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτό. Η τοποθέτηση γίνεται με βάση το προφίλ που δηλώνει ο εκθέτης και αξιολογείται από τους οργανωτές.

ΧΡHΣΙΜΑ LINKS

https://www.maison-objet.com/en/paris

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Κλάδοι:
Καταναλωτικά Προϊόντα
Ημερομηνίες:
Από: 05-09-2024 Εώς: 09-09-2024
Τόπος Διεξαγωγής:
Παρίσι, Γαλλία
Κόστος Συμμετοχής:
Δείτε αναλυτικά την αντίστοιχη ενότητα
Υπεύθυνος Έκθεσης:
ΣΤΕΛΛΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ
E-mail: s.giannopoulou@eg.gov.gr | Τηλ:
Πληροφορίες:
ΜΑΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ
ΑΙΤΗΣΗ ΕΩΣ: 15-07-2024
Ή μέχρι εξαντήλεως των διαθέσιμων χώρων

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ

Η εμπορική έκθεση συνδυάζει την ανακάλυψη του φυσικού και του ψηφιακού κόσμου της μόδας, τη διακόσμηση του σπιτιού και τον τρόπο ζωής, με έμφαση σε 15 τομείς για μια ολοκληρωμένη εμπειρία:

COOK & SHARE, SMART GIFT, KIDS & FAMILY, FASHION ACCESSORIES, HOME ACCESSORIES, FRAGRANCES, HOME LINEN, CRAFT - métiers d'art, UNIQUE & ECLECTIC, TODAY, FOREVER, PROJECTS, WORK, SIGNATURE, PATTERN LAB, WELL-BEING & BEAUTY.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για τη διοργάνωση του Σεπτεμβρίου 2024 η Enterprise Greece θα στηρίξει τις ελληνικές συμμετοχές (για τα πρώτα 40τμ/ εκθεσιακό περίπτερο – όπως αυτό εμφανίζεται και στον επίσημο κατάλογο της έκθεσης) και μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων πόρων. Δε θα γίνουν δεκτές εταιρείες που δε θα έχουν συμπληρώσει την αίτηση συμμετοχής και δε θα έχουν πραγματοποιήσει την εξόφληση του ποσού που τους αναλογεί εντός των προβλεπόμενων χρονικών ορίων που αναφέρονται στη συγκεκριμένη πρόσκληση.

Στατιστικά στοιχεία:

• Εκθέτες : 2.300 εκθέτες από 147 χώρες
• Επισκέπτες: 70.000 επισκέπτες από 145 χώρες
• Halls: 7

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Η ενδιαφερόμενη εταιρεία για να συμμετάσχει οφείλει να βρει και δεσμεύσει τον κατάλληλο εκθεσιακό χώρο μέσω της Asap Athens LTD ntzilou@asapathens.gr (αποκλειστικός αντιπρόσωπος της έκθεσης στην Ελλάδα) ή απευθείας μέσω της διοργανώτριας αρχής SAFI - SALONS FRANCAIS ET INTERNATIONAUX, η οριστικοποίηση του οποίου γίνεται μόνο με την εξόφληση της συμμετοχής από τον εκθέτη μέχρι την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024.
Το κόστος συμμετοχής για κάθε επιχείρηση με την υποστήριξη της Enterprise Greece διαμορφώνεται βάση των τιμών που ακολουθούν και πρέπει να καταβληθεί απευθείας στη διοργανώτρια αρχή SAFI - SALONS FRANCAIS ET INTERNATIONAUX από τον κάθε συμμετέχοντα, προκειμένου στη συνέχεια η Enterprise Greece να καταβάλει το υπόλοιπο ποσό στη διοργανώτρια αρχή.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος τετραγωνικού ανέρχεται από 159 € μέχρι 326€ αναλόγως τη θέση που θα επιλέξει ο εκθέτης και αν περιλαμβάνεται η κατασκευή ή όχι. Πιο αναλυτικά:

MAISON ET OBJECT SEP24

*Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση θα βρείτε στους συνδέσμους που ακολουθούν:

https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mo-extranet-production/documents/attachments/000/000/127/original/56cfa718fdf4a5816905f535dbce1c51.pdf

https://www.asapathens.gr/exhibitions/decoration-lifestyle/maison-objet/

Το παραπάνω κόστος περιλαμβάνει:

  • ενοίκιο χώρου
  • κατασκευή και τον εξοπλισμό των stand με τη βασική κατασκευή του οργανωτή (σε περίπτωση επιλογής της πρότασης με κατασκευή)
  • τεχνικές και λειτουργικές δαπάνες του περιπτέρου
  • καταχώριση του εκθέτη στον επίσημο κατάλογο της Έκθεσης

Τo registration fee, η ηλεκτρολογική εγκατάσταση καθώς και το επιπλέον κόστος που αναφέρεται σε γωνίες & ζώνες, είναι δαπάνες που επιβαρύνουν τον εκθέτη και δεν υπάρχει αντίστοιχη στήριξη από την Enterprise Greece.

Αναλυτικότερα, εφαρμόζεται 10% επιβάρυνση ανά τετραγωνικό για χώρο με 2 πλευρές ανοικτές και 20% ανά τετραγωνικό για 3 ή 4 πλευρές ανοικτές.

MAISON ET OBJECT SEP24 1

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι αφού έχουν αιτηθεί και επιβεβαιώσει το χώρο τους προς τη διοργανώτρια εταιρεία πρέπει να αποστείλουν αίτηση συμμετοχής προς την Enterprise Greece μέχρι την Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024 και το αποδεικτικό καταβολής του κόστους συμμετοχής προς τη διοργανώτρια εταιρεία μέχρι την Παρασκευή 19 Ιουλίου.

Σημειώνεται ότι:

  • Λόγω της στήριξης της ENTERPRISE GREECE, η δαπάνη συμμετοχής στην εν λόγω δράση δεν μπορεί να ενταχθεί σε συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα.
  • Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να ενσωματώσουν στην παρουσία τους και σε εμφανές σημείο την επισήμανση ‘Supported by Enterprise Greece’, η οποία θα τους σταλεί σαν γραφικό εγκαίρως. Η μη ενσωμάτωση του συγκεκριμένου γραφικού ισοδυναμεί με αποκλεισμό της εταιρείας από τη συγκεκριμένη δράση.
  • Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει προηγούμενες οικονομικές τους υποχρεώσεις προς την ΕNTERPRISE GREECE. Δεν θα γίνει δεκτή η συμμετοχή όσων έχουν οποιεσδήποτε εκκρεμείς οφειλές.
  • Σε περίπτωση μη συγκέντρωσης ικανοποιητικού αριθμού εκθετών, είτε σε ειδικές περιπτώσεις και συνθήκες που δεν εξυπηρετούνται τα ελληνικά συμφέροντα με την ελληνική παρουσία στην συγκεκριμένη έκθεση η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕ/ ENTERPRISE GREECE διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της Ελληνικής συμμετοχής στην εν λόγω έκθεση.

Για τον κανονισμό συμμετοχής σε Διεθνείς Εκθέσεις πατήστε εδώ.

Αίτηση Συμμετοχής

Στοιχεία Επιχείρησης για έκδοση τιμολογίου

ΕΠΩΝΥΜΙΑ
Invalid Input

Α.Φ.Μ.
Invalid Input

Δ.Ο.Υ.
Invalid Input

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Invalid Input

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

ΤΗΛ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

EMAIL ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

Πληροφορίες της επιχείρησης

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ, ΕΣΠΑ κλπ.)
Invalid Input

ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

2021
Invalid Input

2022
Invalid Input

ΕΞΑΓΩΓΕΣ (% ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ)

2021
Invalid Input

2022
Invalid Input

Πληροφορίες για τη συμμετοχή

ΑΙΤΟΥΜΕΝΑ Τ.Μ.
Invalid Input

ΑΙΘΟΥΣΑ
Invalid Input

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ (με χρέωση)
Invalid Input

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ
Invalid Input

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Invalid Input

Στοιχεία Επιχείρησης για καταχώρηση στον κατάλογο της έκθεσης και στο έντυπο συμμετοχής

Παρακαλώ συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία στα αγγλικά.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ
Invalid Input

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Invalid Input

Τ.Κ.
Invalid Input

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Invalid Input

FAX
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ EMAIL
Invalid Input

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
Invalid Input

ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ EMAIL
Invalid Input

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΚΙΝΗΤΟ
Invalid Input

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Invalid Input

Invalid Input

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ
Invalid Input

LOGIN