ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ MAISON ET OBJET PARIS 2023

Η Διεθνής Έκθεση διακόσμησης σπιτιού και εσωτερικών χώρων MAISON ET OBJET PARIS διοργανώνεται δύο φορές το χρόνο στο Παρίσι στον ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο Paris Nord Villepinte των 113.000 τ.μ., χωρισμένη σε 16 τομείς ανάλογα με την κατηγορία προϊόντων:

COOK & SHARE, SMART GIFT, KIDS & FAMILY, FASHION ACCESSORIES, HOME ACCESSORIES, FRAGRANCES, HOME LINEN, CRAFT - métiers d'art, UNIQUE & ECLECTIC, TODAY, FOREVER, PROJECTS, WORK, SIGNATURE, PATTERN LAB, WELL-BEING & BEAUTY.

H εν λόγω διοργάνωση προσφέρει στους επαγγελματίες που παρευρίσκονται ένα ιδανικό περιβάλλον για την επαγγελματική διακόσμηση και το σχεδιασμό για τον σύγχρονο τρόπο ζωής, όπου μπορούν να οικοδομήσουν σταθερές επιχειρηματικές συνεργασίες και να βρουν μια πηγή έμπνευσης. Ο εκθεσιακός χώρος είναι γεμάτος με λαμπερά σύνολα από τα νεότερα προϊόντα που διατίθενται για επαγγελματίες φιλοξενίας, αρχιτέκτονες, λιανοπωλητές και διακοσμητές εσωτερικών χώρων.

Η τοποθέτηση των περιπτέρων των ενδιαφερομένων θα γίνει από τον οργανωτή, στο τμήμα του εκθεσιακού χώρου που προβάλλονται τα προϊόντα τους. Η πρακτική αυτή που εφαρμόζεται αυστηρά αποδίδει μια εξαιρετικά επαγγελματική, άνετη και φιλική στον επισκέπτη διοργάνωση ο οποίος είχε τη δυνατότητα να εντοπίσει με ευκολία τα πεδία ενδιαφέροντος του και τους προμηθευτές που μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτό. Η τοποθέτηση γίνεται με βάση το προφίλ που δηλώνει ο εκθέτης και αξιολογείται από τους οργανωτές.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

• Εκθέτες : 2.337 εκθέτες που εκπροσώπησαν 60 διαφορετικές χώρες
• Σύνολο επισκεπτών: 67.429 επισκέπτες από 144 χώρες
• 1.193 δημοσιογράφοι, bloggers, influencers

 

ΧΡHΣΙΜΑ LINKS

https://www.maison-objet.com/en/paris

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Κλάδοι:
Καταναλωτικά Προϊόντα
Ημερομηνίες:
Από: 07-09-2023 Εώς: 11-09-2023
Τόπος Διεξαγωγής:
Παρίσι, Γαλλία
Κόστος Συμμετοχής:
Δείτε αναλυτικά στην αντίστοιχη ενότητα
Υπεύθυνος Έκθεσης:
ΣΤΕΛΛΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ
E-mail: s.giannopoulou@eg.gov.gr | Τηλ:
ΑΙΤΗΣΗ ΕΩΣ: 05-07-2023
Ή μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων χώρων
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για τη διοργάνωση του Σεπτεμβρίου 2023 η Enterprise Greece θα στηρίξει τις ελληνικές συμμετοχές (max 40τμ/ εκθεσιακό περίπτερο – όπως αυτό εμφανίζεται και στον επίσημο κατάλογο της έκθεσης) και μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων πόρων δίνοντας προτεραιότητα στις εταιρείες που δε μετείχαν μέσω του προγράμματός της στη διοργάνωση του Ιανουαρίου 2023. Δε θα γίνουν δεκτές εταιρείες που δε θα έχουν συμπληρώσει την αίτηση συμμετοχής και δε θα έχουν πραγματοποιήσει την εξόφληση του ποσού που τους αναλογεί εντός των προβλεπόμενων χρονικών ορίων που αναφέρονται στη συγκεκριμένη πρόσκληση.

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Η ενδιαφερόμενη εταιρεία για να συμμετάσχει οφείλει να βρει και δεσμεύσει τον κατάλληλο εκθεσιακό χώρο μέσω της Asap Athens LTD (ntzilou@asapathens.gr)(αποκλειστικός αντιπρόσωπος της έκθεσης στην Ελλάδα) ή απευθείας μέσω της διοργανώτριας αρχής SAFI - SALONS FRANCAIS ET INTERNATIONAUX, η οριστικοποίηση του οποίου γίνεται μόνο με την εξόφληση της συμμετοχής από τον εκθέτη μέχρι την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023.
Το κόστος συμμετοχής για κάθε επιχείρηση με την υποστήριξη του Enterprise Greece διαμορφώνεται βάση των τιμών που ακολουθούν και πρέπει να καταβληθεί απευθείας στη διοργανώτρια αρχή SAFI - SALONS FRANCAIS ET INTERNATIONAUX από τον κάθε συμμετέχοντα, προκειμένου στη συνέχεια η Enterprise Greece να καταβάλει το υπόλοιπο ποσό στη διοργανώτρια αρχή.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος τετραγωνικού ανέρχεται από 128€ μέχρι 189€ αναλόγως τη θέση που θα επιλέξει ο εκθέτης και αν περιλαμβάνεται η κατασκευή ή όχι. Πιο αναλυτικά:

MAISON ET OBJECT ΠΙΝΑΚΑΚΙ 2023

*Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση θα βρείτε στους συνδέσμους που ακολουθούν:
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/mo-extranet-production/documents/attachments/000/000/056/original/17be0a91a9d08631483995ff7db611d2.pdf

https://www.asapathens.gr/exhibitions/decoration-lifestyle/maison-objet/

Το παραπάνω κόστος περιλαμβάνει:
 ενοίκιο χώρου
 κατασκευή και τον εξοπλισμό των stand με τη βασική κατασκευή των οργανωτών (σε περίπτωση επιλογής της πρότασης με κατασκευή)
 τεχνικές και λειτουργικές δαπάνες του περιπτέρου
 καταχώριση του εκθέτη στον επίσημο κατάλογο της Έκθεσης

Τo registration fee, η ηλεκτρολογική εγκατάσταση καθώς και το επιπλέον κόστος που αναφέρεται σε γωνίες & ζώνες, είναι δαπάνες που επιβαρύνουν τον εκθέτη και δεν υπάρχει αντίστοιχη στήριξη από το Enterprise Greece.
Αναλυτικότερα, εφαρμόζεται 10% επιβάρυνση ανά τετραγωνικό για χώρο με 2 πλευρές ανοικτές και 20% ανά τετραγωνικό για 3 ή 4 πλευρές ανοικτές.

MAISON ET OBJECT 2023

Οι ενδιαφερόμενοι αφού έχουν αιτηθεί και επιβεβαιώσει το χώρο τους προς τη διοργανώτρια εταιρεία πρέπει να αποστείλουν αίτηση συμμετοχής προς το Enterprise Greece στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις s.giannopoulou@eg.gov.gr & m.anastasiadi@eg.gov.gr μέχρι την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023 και το αποδεικτικό καταβολής του κόστους συμμετοχής προς τη διοργανώτρια εταιρεία μέχρι την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023.

Σημειώνεται ότι:

1. Λόγω των περιορισμένων πόρων και του αυξημένου ενδιαφέροντος για τη συγκεκριμένη έκθεση θα δοθεί προτεραιότητα στις εταιρείες που δε μετείχαν μέσω της Enterprise Greece στη Maison et Objet του Ιανουαρίου 2023, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την ίση μεταχείριση όλων των ελληνικών εταιρειών που θέλουν να μετέχουν στην αναφερόμενη έκθεση.
2. Λόγω της στήριξης του ENTERPRISE GREECE, η δαπάνη συμμετοχής στην εν λόγω δράση δεν μπορεί να μπει στο συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα ‘Επιχειρούμε Έξω’ ή σε αντίστοιχο άλλο πρόγραμμα και οι συμμετέχοντες θα πρέπει να ενσωματώσουν στην παρουσία τους και σε εμφανές σημείο την επισήμανση ‘Supported by Enterprise Greece’, η οποία θα τους σταλεί σαν γραφικό εγκαίρως. Η μη ενσωμάτωση του συγκεκριμένου γραφικού ισοδυναμεί με αποκλεισμό της εταιρείας από τη συγκεκριμένη δράση.
3. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει προηγούμενες οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον ΕNTERPRISE GREECE. Δεν θα γίνει δεκτή η συμμετοχή όσων έχουν οποιεσδήποτε εκκρεμείς οφειλές.
4. Σε περίπτωση μη συγκέντρωσης ικανοποιητικού αριθμού εκθετών, είτε σε ειδικές περιπτώσεις και συνθήκες που δεν εξυπηρετούνται τα ελληνικά συμφέροντα με την ελληνική παρουσία στην συγκεκριμένη έκθεση η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕ/ ENTERPRISE GREECE διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της Ελληνικής συμμετοχής στην εν λόγω έκθεση.

Για τον κανονισμό συμμετοχής σε Διεθνείς Εκθέσεις πατήστε εδώ.

 

Αίτηση Συμμετοχής

Στοιχεία Επιχείρησης για έκδοση τιμολογίου

ΕΠΩΝΥΜΙΑ
Invalid Input

Α.Φ.Μ.
Invalid Input

Δ.Ο.Υ.
Invalid Input

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Invalid Input

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

ΤΗΛ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

EMAIL ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

Πληροφορίες της επιχείρησης

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ, ΕΣΠΑ κλπ.)
Invalid Input

ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

2021
Invalid Input

2022
Invalid Input

ΕΞΑΓΩΓΕΣ (% ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ)

2021
Invalid Input

2022
Invalid Input

Πληροφορίες για τη συμμετοχή

ΑΙΤΟΥΜΕΝΑ Τ.Μ.
Invalid Input

ΑΙΘΟΥΣΑ
Invalid Input

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ (με χρέωση)
Invalid Input

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ
Invalid Input

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλώ σημειώστε παρακάτω τον πιθανό όγκο και βάρος των εκθεμάτων.

Invalid Input

Στοιχεία Επιχείρησης για καταχώρηση στον κατάλογο της έκθεσης και στο έντυπο συμμετοχής

Παρακαλώ συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία στα αγγλικά.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ
Invalid Input

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Invalid Input

Τ.Κ.
Invalid Input

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Invalid Input

FAX
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ EMAIL
Invalid Input

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
Invalid Input

ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ EMAIL
Invalid Input

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΚΙΝΗΤΟ
Invalid Input

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Invalid Input

Invalid Input

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ
Invalid Input

LOGIN