ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ PLMA s - WORLD OF PRIVATE LABEL

Η Διεθνής Έκθεση PLMA ́S “WORLD OF PRIVATE LABEL”, πραγματοποιείται εδώ και 39 χρόνια στον εκθεσιακό χώρο RAI EXHIBITION CENTRE στο Άμστερνταμ από την Ένωση Κατασκευαστών Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας, τα μέλη της οποίας ξεπερνούν τις 4.500.

Θεωρείται η σημαντικότερη παγκοσμίως Διεθνής Έκθεση στον τομέα ιδιωτικής ετικέτας παρουσιάζοντας ό,τι πιο καινοτόμο έχει να επιδείξει ο εν λόγω τομέας.

Λόγω της υψηλής της σπουδαιότητας, δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να παρουσιάσουν τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας σε ένα ευρύ φάσμα υποψηφίων πελατών στο οποίο συγκαταλέγονται οι σημαντικότεροι λιανέμποροι, εισαγωγείς, εκπρόσωποι αλυσίδων Super Markets και Discount Super Markets, χονδρέμποροι κ.λ.π. από Ευρώπη, Νότια και Βόρεια Αμερική, Ασία και Αφρική.

Για το έτος 2023, σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας Nielsen, αναμένεται το μερίδιο του κλάδου να διατηρηθεί σε 14 Ευρωπαϊκές χώρες πάνω από 30% και σε 6 Ευρωπαϊκές χώρες πάνω από 50%.

 

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ:

 • Σύνολο εκθετών: 2.500 εκθέτες από 70 χώρες
 • Εθνικά περίπτερα: 60
 • Σύνολο εμπορικών επισκεπτών: περισσότεροι από 14.000 από 120 χώρες

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Κλάδοι:
Τρόφιμα & Ποτά
Ημερομηνίες:
Από: 23-05-2023 Εώς: 24-05-2023
Τόπος Διεξαγωγής:
Αμστερνταμ, Ολλανδία
Κόστος Συμμετοχής:
460 €/ τ.μ. συν 24% ΦΠΑ
ΑΙΤΗΣΗ ΕΩΣ: 30-11-2022

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ

Προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας στους τομείς:

 • τροφίμων, ποτών
 • ειδών προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας
 • ειδών κουζίνας
 • ειδών κήπου
 • συντήρησης αυτοκινήτου και
 • ειδών D.I.Y. (μαστορέματα).
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

Οnline Show Navigator

Το online Show Navigator της PLMA παρέχει σε όλους τους προεγγραφέντες επισκέπτες λίστα των εκθετών ανά κατηγορία, όπου εμπεριέχονται όλα τα στοιχεία επικοινωνίας, 30 ημέρες πριν την έναρξη της έκθεσης. Στο Show Navigator, το οποίο είναι και φιλικό για κινητές συσκευές, οι εκθέτες μπορούν να παρουσιάσουν τα νέα τους προϊόντα, να ανεβάσουν φωτογραφίες και να παραγγείλουν online διαφημιστικό χώρο, λογότυπα ή εταιρικά βίντεο. Κατά τη διάρκεια των ημερών της έκθεσης, εμπεριέχεται στο Show Navigator ένα διαδραστικό floor plan, το οποίο είναι δωρεάν διαθέσιμο σε όλους τους εκθέτες και τους επισκέπτες.

PLMA’s online New Product Announcements

Παρέχεται η δυνατότητα στους προεγγραφέντες επισκέπτες να αναζητήσουν τα νέα προϊόντα.

New Product Expo

Παρέχεται η δυνατότητα στους εκθέτες να παρουσιάσουν τα νέα προϊόντα τους σε ειδικά διαμορφωμένο κεντρικό χώρο κατά την διάρκεια της έκθεσης. Η επιλογή των προϊόντων βασίζεται στο βαθμό της καινοτομίας τoυς.

PLMA Matchmaker - Preliminary Buyers List

Τριάντα (30) ημέρες πριν την έναρξη της έκθεσης, δίνεται η δυνατότητα στους εκθέτες να αναζητήσουν στο portal της PLMA τη λίστα των εκπροσώπων του λιανεμπορίου και χονδρεμπορίου προκειμένου να προγραμματίσουν επιχειρηματικές συναντήσεις κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Καταχώρηση και Διαφήμιση στον επίσημο κατάλογο της Έκθεσης

Οι εκθέτες πέρα από τη καταχώρησή τους στον ηλεκτρονικό και στον έντυπο κατάλογο, μπορούν επιπλέον να διαφημίσουν προϊόντα τους και την εταιρεία τους στον επίσημο κατάλογο της έκθεσης που διανέμεται στους επισκέπτες.

Προσκλήσεις επισκεπτών

Παρέχεται στους εκθέτες ένας αριθμός δωρεάν online προσκλήσεων
ελεύθερης εισόδου για τους πελάτες τους.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ:

Οι ενδιαφερόμενοι εκθέτες μη μέλη της Ένωσης Κατασκευαστών Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας (PLMA’s Private Label Manufacturers Association), υποχρεούνται από το Δ.Σ. της Ένωσης που εδρεύει στην Ολλανδία και εποπτεύει την έκθεση, να εγγραφούν ως μέλη με ετήσια συνδρομή 1.500 €.

Σημειώνεται ότι η εν λόγω ετήσια συνδρομή πρέπει να ανανεώνεται κάθε χρόνο, είναι ανεξάρτητη από το κόστος συμμετοχής στην έκθεση και καταβάλλεται απευθείας στους διοργανωτές.

Όσοι δεν επιθυμούν να γίνουν μέλη και θέλουν να συμμετάσχουν στην έκθεση θα πρέπει να καταβάλλουν το ποσό των 2.500 €

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στην έκθεση, θα πρέπει να προσκομίσουν στον ENTERPRISE GREECE SA, σχετικό αντίγραφο πληρωμής της συνδρομής τους.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 1. Το κόστος ανέρχεται σε 460 €/τ.μ. Τα γωνιακά περίπτερα θα επιβαρυνθούν με 10% επιπλέον ανά τ.μ. (σημειώνεται ότι το επιπλέον 10% θα πληρωθεί στην εξόφληση μετά τη χωροθέτηση των περιπτέρων). Η πληρωμή του επιπλέον ποσού με την προκαταβολή, σε καμιά περίπτωση δεν εξασφαλίζει γωνιακό περίπτερο.
 2. Για τις επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν στην έκθεση με το Πρόγραμμα ‘Επιχειρούμε Έξω’ ή άλλο συγχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα το κόστος ανέρχεται στα 632 €/τ.μ..

Το παραπάνω ποσό επιβαρύνεται με Φ.Π.Α. 24%.

Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει:

 • Ενοίκιο χώρου
 • Κατασκευή περιπτέρου με πλήρη εξοπλισμό stand, ειδικότερα για stand 9 τ.μ. ο εξοπλισμός περιλαμβάνει : 1 info desk, 1 τραπεζάκι με 4 καρέκλες, βιτρίνα, απλή παροχή ρεύματος, θήκη για έντυπα, επιγραφή με την επωνυμία και το λογότυπο της επιχείρησης στη μετόπη του stand, και στον τοίχο μία εκτύπωση ανά εκθέτη (2μέτρα Χ 1μέτρο) κ.λ.π., για μεγαλύτερα περίπτερα ο εξοπλισμός διαμορφώνεται ανάλογα.
 • ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΚΘΕΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ.
 • Τεχνικές και λειτουργικές δαπάνες του περιπτέρου, καθαρισμός περιπτέρου. ΠΡΟΣΟΧΗ! Μόνο στους εκθέτες με ευπαθή προϊόντα, θα παρέχεται δωρεάν μια 24ώρη παροχή ρεύματος.
 • Επιτόπια παρουσία υπαλλήλου του ENTERPRISE GREECE SA για την υποστήριξη του συνόλου των εκθετών.
 • Παροχή στοιχείων για την αγορά.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει:

 • να συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση συμμετοχής με τα αιτούμενα τετραγωνικά μέτρα
 • να καταβάλουν απαραιτήτως ως προκαταβολή το 50 % του κόστους συμμετοχής (μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), για την οποία θα σταλεί ηλεκτρονική ενημέρωση.
  Ειδικότερα, θα σταλεί ηλεκτρονικός κωδικός πληρωμής, που θα χρησιμοποιηθεί τόσο για την πληρωμή της προκαταβολής όσο και για την εξόφληση. Η εξόφληση του υπόλοιπου ποσού θα γίνει μετά την οριστικοποίηση του αριθμού των τετραγωνικών μέτρων που θα παραχωρηθούν στον εκθέτη, πριν την έναρξη της έκθεσης. Η παράδοση των περιπτέρων θα γίνεται μόνο κατόπιν της έγκαιρης εξόφλησης του κόστους συμμετοχής.
 • Να έχουν τακτοποιήσει προηγούμενες οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον ΕNTERPRISE GREECE. Δεν θα γίνει δεκτή η συμμετοχή όσων έχουν οποιεσδήποτε εκκρεμείς οφειλές.
 • Στον Κανονισμό Εκθέσεων μπορείτε να λάβετε όλη την πληροφόρηση για τους όρους συμμετοχής, την ακύρωση συμμετοχής και λοιπές λεπτομέρειες (σύμφωνα με το άρ.9 του Κανονισμού Εκθέσεων της Enterprise Greece, o εκθέτης διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της συμμετοχής του, μόνο κατόπιν υποβολής έγγραφου αιτήματος προς την Enterprise Greece εντός 15 ημερών από την κατάθεση της προκαταβολής οπότε και πραγματοποιείται η επιστροφή της καταβληθείσης προκαταβολής).
 • Σημειώνουμε ότι σε ειδικές περιπτώσεις και συνθήκες (όπως για παράδειγμα αυτές που διαμορφώνονται λόγω της πανδημίας του COVID-19), δεν εξυπηρετούνται τα ελληνικά συμφέροντα με την ελληνική παρουσία στην συγκεκριμένη έκθεση η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕ/ ENTERPRISE GREECE διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της Ελληνικής συμμετοχής στην εν λόγω έκθεση.

Αίτηση Συμμετοχής

Στοιχεία Επιχείρησης για έκδοση τιμολογίου

ΕΠΩΝΥΜΙΑ
Invalid Input

Α.Φ.Μ.
Invalid Input

Δ.Ο.Υ.
Invalid Input

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Invalid Input

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

ΤΗΛ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

EMAIL ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

Πληροφορίες της επιχείρησης

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ, ΕΣΠΑ κλπ.)
Invalid Input

ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

2021
Invalid Input

2022
Invalid Input

ΕΞΑΓΩΓΕΣ (% ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ)

2021
Invalid Input

2022
Invalid Input

Πληροφορίες για τη συμμετοχή

ΑΙΤΟΥΜΕΝΑ Τ.Μ.
Invalid Input

ΑΙΘΟΥΣΑ
Invalid Input

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ (με χρέωση)
Invalid Input

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ
Invalid Input

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλώ σημειώστε παρακάτω τον πιθανό όγκο και βάρος των εκθεμάτων.

Invalid Input

Στοιχεία Επιχείρησης για καταχώρηση στον κατάλογο της έκθεσης και στο έντυπο συμμετοχής

Παρακαλώ συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία στα αγγλικά.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ
Invalid Input

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Invalid Input

Τ.Κ.
Invalid Input

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Invalid Input

FAX
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ EMAIL
Invalid Input

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
Invalid Input

ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ EMAIL
Invalid Input

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΚΙΝΗΤΟ
Invalid Input

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Invalid Input

Invalid Input

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ
Invalid Input

LOGIN