ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ THE BIG 5 CONSTRUCT KENYA 2023

Η Διεθνής Έκθεση δομικών υλικών «THE BIG 5 CONSTRUCT KENYA» διοργανώνεται για έκτη φορά στον εκθεσιακό χώρο «SARIT EXPO CENTRE», στο Ναϊρόμπι της Κένυας.
Η Κένυα με το στρατηγικό σχέδιο «Kenya Vision 2030» σκοπεύει να μετατραπεί σε μία παγκοσμίως ανταγωνιστική χώρα, παρέχοντας υψηλής ποιότητας ζωή στους πολίτες της μέχρι το 2030. Επίσης, το γεγονός ότι είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες της Αφρικής, καθιστά την έκθεση, την πιο κατάλληλη πλατφόρμα για την είσοδο στην ακμάζουσα κατασκευαστική αγορά της Κένυα.
Προωθώντας την ανάπτυξη του κατασκευαστικού κλάδου στην Ανατολική Αφρική, η Έκθεση «THE BIG 5 CONSTRUCT KENYA» θα παρουσιάσει για ακόμα μία φορά τα πιο πρόσφατα προϊόντα, καινοτομίες και τεχνολογικές εξελίξεις του τομέα, σε διάστημα τριών ημερών.
Ειδικότερα θα προβληθούν: Δομικά υλικά, ηλεκτρολογικό υλικό, κλιματισμός, εξοπλισμός αεροδρομίων, καλώδια, ηλεκτρικά μηχανήματα, τεχνολογία υδάτων & περιβάλλοντος ,τεχνολογία κλιματισμού κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, συστήματα καθαρισμού και συντήρησης, προϊόντα μεταλλουργίας και υαλουργίας, μπάνια, κεραμικά, μάρμαρα υλικά επεξεργασίας μαρμάρων και προϊόντα ξύλου.
Η Έκθεση θα φιλοξενήσει επίσης παγκόσμιους προμηθευτές, σημαντικούς αγοραστές και επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου. Παράλληλα, θα διοργανωθούν CPD-Certified ομιλίες οι οποίες θα επικεντρωθούν γύρω από θέματα τεχνολογίας, διαχείρισης έργων, αρχιτεκτονικής και σχεδίου και βιωσιμότητας.

ΧΡHΣΙΜΑ LINKS https://www.thebig5constructkenya.com/

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Κλάδοι:
Βιομηχανικά & Δομικά Υλικά
Ημερομηνίες:
Από: 08-11-2023 Εώς: 11-11-2023
Τόπος Διεξαγωγής:
Ναϊρόμπι, Κένυα
Κόστος Συμμετοχής:
Δείτε αναλυτικά στην αντίστοιχη ενότητα (*)
Υπεύθυνος Έκθεσης:
ΒΙΒΗ ΚΑΛΑΜΑΡΑ
ΑΙΤΗΣΗ ΕΩΣ: 15-07-2023
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

THE BIG 5 CONSTRUCT KENYA 2022 – POST SHOW REPORT


• 9.634 Επισκέπτες
• 129 Εκθέτες
• 49 Συμμετέχουσες χώρες
• 21 CPD Ομιλίες
• 38 Ομιλητές από τον κατασκευαστικό κλάδο
• 2.000 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας (Sold Out)

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος ανέρχεται σε 250 €/τ.μ. για εσωτερικό χώρο ( Ενοίκιο + κατασκευή διοργανωτών Shell Scheme) πλέον 250€ Μandatory fee , & 225€ ( space only ) , πλέον 250€ Mantatory fee.
Τα παραπάνω ποσά επιβαρύνονται με Φ.Π.Α. 24%.


Στο κόστος περιλαμβάνονται :
➢ ενοίκιο χώρου
➢ κατασκευή και βασικός εξοπλισμός stand package διοργανωτών (μόνο για εσωτερικό χώρο)
➢ τεχνικές και λειτουργικές δαπάνες του περιπτέρου (παροχή και κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, καθαρισμός stand)
➢ επιτόπια παρουσία υπαλλήλων της Enterprise Greece
➢ καταχώριση του εκθέτη στον επίσημο κατάλογο της Έκθεσης
➢ ασφάλιση του σταντ και των εκθετών στην διάρκεια της έκθεσης


❖ Στο ανωτέρω κόστος δεν συμπεριλαμβάνεται μεταφορά εκθεμάτων

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

H διαδικασία συμμετοχής των εταιριών είναι η εξής:
1) Δέσμευση των τ.μ που επιθυμούν κατόπιν αιτήματος τους προς τους διοργανωτές ( DMG ). Εκπρόσωπος στην Ελλάδα κος Παύλος Κυριαζής, T: 210 9616109 , Μob: 6932336149, Εmail : PaulKyriazis@pmk.gr .
2) Αποστολή αίτησης συμμετοχής (επισυνάπτεται) προς τον Enterprise Greece S.A το αργότερο έως 15/07/2023.
3) Στη συνέχεια για να ολοκληρωθεί η δέσμευση του χώρου, θα πρέπει να καταβληθεί εντός το αργότερο 7 ημερών, προκαταβολή ίση με το 50% του συνολικού κόστους συμμετοχής (μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), για την οποία θα σταλεί ηλεκτρονική ενημέρωση. Ειδικότερα, θα σταλεί ηλεκτρονικός κωδικός πληρωμής, που θα χρησιμοποιηθεί τόσο για την πληρωμή της προκαταβολής όσο και για την εξόφληση.
4) Σε καμιά περίπτωση, η κατάθεση της προκαταβολής δεν σημαίνει δέσμευση συγκεκριμένων τετραγωνικών, παρά μόνο δέσμευση συμμετοχής.
5) Η εξόφληση του υπόλοιπου ποσού συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ, θα γίνει μετά την οριστικοποίηση του αριθμού των τετραγωνικών μέτρων που θα παραχωρηθούν στον εκθέτη , πριν την έναρξη της έκθεσης και σύμφωνα με σχετική επιστολή που θα σταλεί στην εταιρία.
6) Παρακαλούμε επίσης για την ταυτοποίηση της κατάθεσης σας, όπως διαβιβάσετε αντίγραφο του σχετικού παραστατικού της Τράπεζας στην Enterprise Greece SA στην οργανώτρια της έκθεσης κα Βιβή Καλαμάρα , e-mail: v.kalamara@eg.gov.gr .
7) Τα περίπτερα θα παραδοθούν την παραμονή της έναρξης της έκθεσης μόνο στις εταιρείες που έχουν εξοφλήσει το σύνολο της συμμετοχής τους.
8) Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει προηγούμενες οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον ΕNTERPRISE GREECE. Δεν θα γίνει δεκτή η συμμετοχή όσων έχουν οποιεσδήποτε εκκρεμείς οφειλές.
9) Τέλος , σημειώνουμε ότι σε ειδικές περιπτώσεις και συνθήκες (όπως για παράδειγμα αυτές που διαμορφώθηκαν λόγω της πανδημίας του COVID-19), δεν εξυπηρετούνται τα ελληνικά συμφέροντα με την ελληνική παρουσία στην συγκεκριμένη έκθεση η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕ/ ENTERPRISE GREECE διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της Ελληνικής συμμετοχής στην εν λόγω έκθεση.

Σημειώνεται ότι:

1. Λόγω της στήριξης του ENTERPRISE GREECE, η δαπάνη συμμετοχής στην εν λόγω δράση δεν μπορεί να μπει στο συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα π.χ ‘Επιχειρούμε Έξω’.
2. Στον επισυναπτόμενο Κανονισμό Εκθέσεων μπορείτε να λάβετε όλη την πληροφόρηση για τους όρους συμμετοχής, την ακύρωση συμμετοχής και λοιπές λεπτομέρειες (σύμφωνα με το άρ.7 του Κανονισμού Εκθέσεων της Enterprise Greece, o εκθέτης διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της συμμετοχής του, μόνο κατόπιν υποβολής έγγραφου αιτήματος προς την Enterprise Greece εντός 5 ημερών από την κατάθεση της προκαταβολής οπότε και πραγματοποιείται η επιστροφή της καταβληθείσης προκαταβολής).

Αίτηση Συμμετοχής

Στοιχεία Επιχείρησης για έκδοση τιμολογίου

ΕΠΩΝΥΜΙΑ
Invalid Input

Α.Φ.Μ.
Invalid Input

Δ.Ο.Υ.
Invalid Input

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Invalid Input

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

ΤΗΛ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

EMAIL ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

Πληροφορίες της επιχείρησης

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ, ΕΣΠΑ κλπ.)
Invalid Input

ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

2021
Invalid Input

2022
Invalid Input

ΕΞΑΓΩΓΕΣ (% ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ)

2021
Invalid Input

2022
Invalid Input

Πληροφορίες για τη συμμετοχή

ΑΙΤΟΥΜΕΝΑ Τ.Μ.
Invalid Input

ΑΙΘΟΥΣΑ
Invalid Input

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ (με χρέωση)
Invalid Input

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ
Invalid Input

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλώ σημειώστε παρακάτω τον πιθανό όγκο και βάρος των εκθεμάτων.

Invalid Input

Στοιχεία Επιχείρησης για καταχώρηση στον κατάλογο της έκθεσης και στο έντυπο συμμετοχής

Παρακαλώ συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία στα αγγλικά.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ
Invalid Input

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Invalid Input

Τ.Κ.
Invalid Input

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Invalid Input

FAX
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ EMAIL
Invalid Input

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
Invalid Input

ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ EMAIL
Invalid Input

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΚΙΝΗΤΟ
Invalid Input

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Invalid Input

Invalid Input

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ
Invalid Input

LOGIN