ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ THE BIG 5 CONSTRUCT KENYA 2024

Η Διεθνής Έκθεση δομικών υλικών «THE BIG 5 CONSTRUCT KENYA» διοργανώνεται για έβδομη φορά στον εκθεσιακό χώρο «SARIT EXPO CENTRE», στο Ναϊρόμπι της Κένυας.


Η Κένυα, με το στρατηγικό σχέδιο «Kenya Vision 2030», σκοπεύει να μετατραπεί μέχρι το 2030 σε μία παγκοσμίως ανταγωνιστική χώρα, παρέχοντας υψηλής ποιότητας ζωή στους πολίτες της. Η οικονομία της χώρας, με ρυθμό ανάπτυξης διπλάσιο σε σχέση με το μέσο όρο της Υποσαχάριας Αφρικής, είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Αφρική, η 3η μεγαλύτερη στην Υποσαχάρια Αφρική, η μεγαλύτερη στην ανατολική Αφρική και ο μεγαλύτερος – βάσει επενδυόμενων ποσών και αριθμού projects – κόμβος start-up στην Αφρική. Η έκθεση «THE BIG 5 CONSTRUCT KENYA» αποτελεί την πιο κατάλληλη πλατφόρμα για την είσοδο στην ακμάζουσα κατασκευαστική αγορά της Κένυας των 20 δις $, αλλά και γενικότερα των χωρών της κεντροανατολικής Αφρικής, καθώς η Κένυα, μέλος της Κοινότητας Ανατολικής Αφρικής (EAC) των 320.000.000 κατοίκων, αποτελεί πύλη εισόδου για τις ξένες εταιρείες σε αυτή την περιοχή.


Προωθώντας την ανάπτυξη του κατασκευαστικού κλάδου στην ανατολική Αφρική, η Έκθεση «THE BIG 5 CONSTRUCT KENYA» θα παρουσιάσει για ακόμα μία φορά τα πιο πρόσφατα προϊόντα, καινοτομίες και τεχνολογικές εξελίξεις του τομέα.

ΧΡHΣΙΜΑ LINKS www.thebig5constructkenya.com/ 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Κλάδοι:
Βιομηχανικά & Δομικά Υλικά
Ημερομηνίες:
Από: 06-11-2024 Εώς: 08-11-2024
Τόπος Διεξαγωγής:
Ναϊρόμπι, Κένυα
Κόστος Συμμετοχής:
Δείτε αναλυτικά την αντίστοιχη ενότητα*
Υπεύθυνος Έκθεσης:
ΒΙΒΗ ΚΑΛΑΜΑΡΑ
ΑΙΤΗΣΗ ΕΩΣ: 10-09-2024

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ

Ειδικότερα θα προβληθούν:

Δομικά υλικά, ηλεκτρολογικό υλικό, ηλεκτρικά μηχανήματα, τεχνολογία υδάτων & περιβάλλοντος, τεχνολογία κλιματισμού κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, εξοπλισμός ατομικής προστασίας, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, καλώδια, συστήματα καθαρισμού και συντήρησης, προϊόντα μεταλλουργίας και υαλουργίας, μπάνια, μάρμαρα και υλικά επεξεργασίας μαρμάρων, κεραμικά και προϊόντα ξύλου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ 2023

• 8.373 Επισκέπτες
• 142 Εκθέτες
• 26 Συμμετέχουσες χώρες
• 22 CPD συζητήσεις με 44 Ομιλητές και 1.513 συμμετέχοντες επαγγελματίες από τον κατασκευαστικό κλάδο

(*) ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος ανέρχεται σε 250 €/τ.μ. για εσωτερικό χώρο (Ενοίκιο + κατασκευή διοργανωτών Shell Scheme) πλέον 250€ Μandatory fee & 225€ (space only), πλέον 250€ Mandatory fee.
Τα παραπάνω ποσά επιβαρύνονται με Φ.Π.Α. 24%.
Στο κόστος περιλαμβάνονται :
➢ ενοίκιο χώρου
➢ κατασκευή και βασικός εξοπλισμός stand package διοργανωτών (μόνο για εσωτερικό χώρο)
➢ τεχνικές και λειτουργικές δαπάνες του περιπτέρου (παροχή και κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, καθαρισμός stand)
➢ επιτόπια παρουσία υπαλλήλων της Enterprise Greece
➢ καταχώριση του εκθέτη στον επίσημο κατάλογο της Έκθεσης
➢ ασφάλιση του σταντ και των εκθετών στην διάρκεια της έκθεσης


Στο ανωτέρω κόστος δεν συμπεριλαμβάνεται μεταφορά εκθεμάτων

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

H διαδικασία συμμετοχής είναι η εξής:


Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν την αίτηση συμμετοχής τους με τα αιτούμενα τετραγωνικά μέτρα.
Στη συνέχεια, για να ολοκληρωθεί η δέσμευση του χώρου, θα πρέπει να καταβληθεί εντός το αργότερο 7 ημερών προκαταβολή ίση με το 50% του κόστους συμμετοχής (μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), για την οποία θα σταλεί ηλεκτρονική ενημέρωση. Ειδικότερα, θα σταλεί ηλεκτρονικός κωδικός πληρωμής (RF), ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί τόσο για την πληρωμή της προκαταβολής όσο και για την εξόφληση.


Σε καμιά περίπτωση η κατάθεση της προκαταβολής δεν σημαίνει δέσμευση συγκεκριμένων τετραγωνικών, παρά μόνο δέσμευση συμμετοχής.
Η εξόφληση του υπόλοιπου ποσού (συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ) θα γίνει μετά την οριστικοποίηση του αριθμού των τετραγωνικών μέτρων που θα παραχωρηθούν στον εκθέτη, πριν την έναρξη της έκθεσης και σύμφωνα με σχετική επιστολή που θα σταλεί στην εταιρεία.
Τα περίπτερα θα παραδοθούν την παραμονή της έκθεσης (05/11) μόνο στις εταιρείες που έχουν εξοφλήσει το σύνολο της συμμετοχής τους.


Παρακαλούμε επίσης για την ταυτοποίηση της κατάθεσης σας, όπως διαβιβάσετε αντίγραφο του σχετικού παραστατικού της Τράπεζας στην Enterprise Greece S.A. στον κo Πέτρο Al Achmar, p.alachmar@eg.gov.gr. Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.) Βασιλίσσης Σοφίας 109, 115 21 Αθήνα, T: 210 3355700, F: 210 3242079, www.enterprisegreece.gov.gr

Τέλος, σημειώνουμε ότι, σε ειδικές περιπτώσεις (όπως, για παράδειγμα, αυτές που διαμορφώθηκαν λόγω της πανδημίας του COVID-19) και συνθήκες στις οποίες δεν εξυπηρετούνται τα ελληνικά συμφέροντα με την ελληνική παρουσία στην συγκεκριμένη έκθεση, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε./ ENTERPRISE GREECE S.A. διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της Ελληνικής συμμετοχής στην εν λόγω έκθεση.

Σημειώνεται ότι:
1. Λόγω της στήριξης από την ENTERPRISE GREECE, η δαπάνη συμμετοχής στην εν λόγω δράση δεν μπορεί να μπει σε πιθανά συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα (π.χ. «Επιχειρούμε Έξω»).
2. Στον επισυναπτόμενο Κανονισμό Εκθέσεων μπορείτε να λάβετε όλη την πληροφόρηση για τους όρους συμμετοχής, την ακύρωση συμμετοχής και λοιπές λεπτομέρειες (σύμφωνα με το άρ. 7 του Κανονισμού Εκθέσεων της Enterprise Greece, o εκθέτης διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της συμμετοχής του, μόνο κατόπιν υποβολής έγγραφου αιτήματος προς την Enterprise Greece εντός 5 ημερών από την κατάθεση της προκαταβολής, οπότε και πραγματοποιείται η επιστροφή της καταβληθείσης προκαταβολής).
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει προηγούμενες οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον ΕNTERPRISE GREECE. Δεν θα γίνει δεκτή η συμμετοχή όσων έχουν οποιεσδήποτε εκκρεμείς οφειλές.

Αίτηση Συμμετοχής

Στοιχεία Επιχείρησης για έκδοση τιμολογίου

ΕΠΩΝΥΜΙΑ
Invalid Input

Α.Φ.Μ.
Invalid Input

Δ.Ο.Υ.
Invalid Input

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Invalid Input

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

ΤΗΛ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

EMAIL ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

Πληροφορίες της επιχείρησης

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ, ΕΣΠΑ κλπ.)
Invalid Input

ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

2021
Invalid Input

2022
Invalid Input

ΕΞΑΓΩΓΕΣ (% ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ)

2021
Invalid Input

2022
Invalid Input

Πληροφορίες για τη συμμετοχή

ΑΙΤΟΥΜΕΝΑ Τ.Μ.
Invalid Input

ΑΙΘΟΥΣΑ
Invalid Input

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ (με χρέωση)
Invalid Input

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ
Invalid Input

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Invalid Input

Στοιχεία Επιχείρησης για καταχώρηση στον κατάλογο της έκθεσης και στο έντυπο συμμετοχής

Παρακαλώ συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία στα αγγλικά.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ
Invalid Input

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Invalid Input

Τ.Κ.
Invalid Input

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Invalid Input

FAX
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ EMAIL
Invalid Input

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
Invalid Input

ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ EMAIL
Invalid Input

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΚΙΝΗΤΟ
Invalid Input

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Invalid Input

Invalid Input

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ
Invalid Input

LOGIN