ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ BATIMAT 2022

BATIMAT- δομικός και κατασκευαστικός εξοπλισμός, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου για την ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Ευρώπης

Όλοι οι τομείς της κατασκευής, για όλα τα στάδια κατασκευής περιλαμβάνονται στην ανά διετία έκθεση, η οποία λόγω της πανδημίας τελευταία δια ζώσης χρονιά ήταν το 2019.Η διοργάνωση του 2022 θα διεξαχθεί στο εκθεσιακό κέντρο Porte de Versailles στο Παρίσι.

Πρόκειται για μία από τις κυριότερες εκθέσεις του κατασκευαστικού κλάδου παγκοσμίως, καθώς συγκεντρώνει πάνω από 320.000, Γάλλους και διεθνείς επαγγελματίες του κλάδου (προγραμματιστές, κατασκευαστές, προμηθευτές και διανομείς, οι οποίοι προτείνουν τις τεχνικές λύσεις του μέλλοντος.
Η έκθεση, κατανεμημένη σε 6 τμήματα για τη διευκόλυνση των επισκεπτών, καλύπτει όλο το ευρύ φάσμα εξοπλισμού, προϊόντων και υπηρεσιών της οικείας βιομηχανίας. Ο κλαδικός διαχωρισμός της έκθεσης εξοικονομεί χρόνο και στους εκθέτες, αφού με αυτό τον τρόπο υποδέχονται κυρίως το εξειδικευμένο κοινό που τους ενδιαφέρει. Παράλληλα με την έκθεση ‘’BATIMAT’’ διοργανώνονται οι εκθέσεις:

 • IDEOBAIN – προϊόντων υγιεινής
 • INTERCLIMA – θέρμανσης, ψύξης, πράσινη τεχνολογία Στην φετινή διοργάνωση θα υπάρχει τμήμα που θα αφορά στην βιώσιμη ανάπτυξη και κυκλική οικονομία.

Οι οργανωτές, με τις παράπλευρες εκδηλώσεις «τιμώμενες χώρες», «βράβευση καινοτόμων προϊόντων» , τα πάνω από 100 συνέδρια και workshops καθώς και την κάλυψη των ΜΜΕ και μέσω podcasts, διασφαλίζουν κάθε φορά τόσο την υψηλή και αυστηρά επαγγελματική επισκεψιμότητα. Ειδικότερα, η επαγγελματική κοινότητα των αρχιτεκτόνων, έχει πάντα μεγάλη συμμετοχή στα παράλληλα γεγονότα αλλά επισκέπτεται και την έκθεση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Επίσης, φέτος, η 3η διοργάνωση του διαγωνισμού ‘’CHALLENGE START-UPS CONSTRUCTION TECH’’, όπου φέρνει κοντά μεγάλο αριθμό start-up επιχειρήσεων του κλάδου, θα στρέψει την προσοχή της στις νέες προκλήσεις που έχουν παρουσιαστεί λόγω της πανδημίας.

 

KAΤΟΨΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Picturebatimat

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Κλάδοι:
Βιομηχανικά & Δομικά Υλικά
Ημερομηνίες:
Από: 03-10-2022 Εώς: 06-10-2022
Τόπος Διεξαγωγής:
Παρίσι, Γαλλία
Υπεύθυνος Έκθεσης:
ΒΙΒΗ ΚΑΛΑΜΑΡΑ
ΑΙΤΗΣΗ ΕΩΣ: 30-09-2022
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ (2019)

 • Σύνολο εκθετών: 1.700 εκ των οποίων οι 1.037 είναι διεθνείς εκθέτες
 • Σύνολο επισκεπτών: 270.000+ εκ των οποίων το 22% εκτός Γαλλίας.
 • Το 93% των επισκεπτών δήλωσε «ικανοποιημένος» ενώ το 85% δήλωσε πως «θα επισκεπτόταν ξανά την έκθεση».
 • Περισσότερα από 1.850 δημοσιευμένα άρθρα (σε σχέση με το 2017)

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενες Ελληνικές εταιρίες ,  θα πρέπει  να διασφαλίσουν το χώρο τους σε συνεργασία με τους οργανωτές  (REED EXHIBITIONS) και εφόσον συμφωνήσουν, η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για τον κάθε συμμετέχοντα είναι η εξής:

 1. Δέσμευση τετραγωνικών από την διοργανώτρια εταιρία της έκθεσης (REED EXHIBITIONS)  κατόπιν αιτήματος της κάθε εταιρείας. Σημειώνεται ότι η υπογραφή της αίτησης συμμετοχής των διοργανωτών αποτελεί ταυτόχρονα και αποδοχή του κανονισμού τους και γι’ αυτό θα πρέπει να δίνεται προσοχή στις προβλεπόμενες δεσμεύσεις για την αποστολή προκαταβολών προς τους οργανωτές.
 2. Αποστολή από την κάθε εταιρεία συμπληρωμένης αίτησης προς την Enterprise Greece με τα αιτούμενα τετραγωνικά.
 3. Τιμολόγηση του 50%  επί του ενοικίου χώρου ( πλέον ειδικών επιβαρύνσεων ) και για χώρο μέχρι 60τ.μ από την  REED EXHIBITIONS προς κάθε συμμετέχουσα εταιρεία.
 4. Εξόφληση του ποσού που αναλογεί σε κάθε εταιρεία και του συνολικού ποσού του registration fee προς τη διοργανώτρια (REED EXHIBITIONS ) και αποστολή αποδεικτικού εξόφλησης στην Enterprise Greece, κα Βιβή Καλαμάρα,  email:v.kalamara@eg.gov.
 5. Εξόφληση ποσού  στήριξης από την Enterprise Greece προς ( REED EXHIBITIONS ).H εκταμίευση της συμμετοχής του Εnterprise Greece προς τον οργανωτή θα πραγματοποιείται μετά την αντίστοιχη οικονομική τακτοποίηση του εκθέτη προς τον οργανωτή.

Σημειώνεται ότι:

 1. Λόγω της στήριξης του ENTERPRISE GREECE, η δαπάνη συμμετοχής στην εν λόγω δράση δεν μπορεί να μπει στο συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα ‘Επιχειρούμε Έξω’.
 2. Στο περίπτερο θα πρέπει να υπάρχει σε εμφανές  σημείο η σήμανση Greece. Το γραφικό θα σας σταλεί  από τον EG  εγκαίρως.
 3. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει προηγούμενες οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον ΕNTERPRISE GREECE. Δεν θα γίνει δεκτή η συμμετοχή όσων έχουν οποιεσδήποτε εκκρεμείς οφειλές.


Τέλος , σε ειδικές περιπτώσεις και συνθήκες (όπως για παράδειγμα αυτές που διαμορφώνονται λόγω της πανδημίας του COVID-19), δεν εξυπηρετούνται τα ελληνικά συμφέροντα με την ελληνική παρουσία στην συγκεκριμένη έκθεση η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕ/ ENTERPRISE GREECE διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της Ελληνικής συμμετοχής στην εν λόγω έκθεση

Αίτηση Συμμετοχής

Στοιχεία Επιχείρησης για έκδοση τιμολογίου

ΕΠΩΝΥΜΙΑ
Invalid Input

Α.Φ.Μ.
Invalid Input

Δ.Ο.Υ.
Invalid Input

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Invalid Input

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

ΤΗΛ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

EMAIL ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

Πληροφορίες της επιχείρησης

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ, ΕΣΠΑ κλπ.)
Invalid Input

ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

2021
Invalid Input

2022
Invalid Input

ΕΞΑΓΩΓΕΣ (% ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ)

2021
Invalid Input

2022
Invalid Input

Πληροφορίες για τη συμμετοχή

ΑΙΤΟΥΜΕΝΑ Τ.Μ.
Invalid Input

ΑΙΘΟΥΣΑ
Invalid Input

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ (με χρέωση)
Invalid Input

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ
Invalid Input

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλώ σημειώστε παρακάτω τον πιθανό όγκο και βάρος των εκθεμάτων.

Invalid Input

Στοιχεία Επιχείρησης για καταχώρηση στον κατάλογο της έκθεσης και στο έντυπο συμμετοχής

Παρακαλώ συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία στα αγγλικά.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ
Invalid Input

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Invalid Input

Τ.Κ.
Invalid Input

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Invalid Input

FAX
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ EMAIL
Invalid Input

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
Invalid Input

ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ EMAIL
Invalid Input

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΚΙΝΗΤΟ
Invalid Input

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Invalid Input

Invalid Input

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ
Invalid Input

LOGIN