ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ BATIMAT 2024

Όλοι οι τομείς της κατασκευής, για όλα τα στάδια κατασκευής περιλαμβάνονται στην ανά διετία έκθεση, η οποία και για το 2024, θα διεξαχθεί στο εκθεσιακό κέντρο «Porte de Versailles» στο Παρίσι από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και τις 3 Οκτωβρίου..
Πρόκειται για μία από τις κυριότερες εκθέσεις του κατασκευαστικού κλάδου παγκοσμίως, τα τελευταία 60 χρόνια καθώς συγκεντρώνει πάνω από 320.000, Γάλλους και διεθνείς επαγγελματίες, οι οποίοι προτείνουν τις τεχνικές λύσεις του μέλλοντος.
Η έκθεση, κατανέμεται σε 8 τμήματα για τη διευκόλυνση των επισκεπτών, καλύπτοντας όλο το ευρύ φάσμα εξοπλισμού, προϊόντων και υπηρεσιών της οικείας βιομηχανίας. Ο κλαδικός διαχωρισμός της έκθεσης εξοικονομεί χρόνο και στους εκθέτες, αφού με αυτό τον τρόπο υποδέχονται κυρίως το εξειδικευμένο κοινό που τους ενδιαφέρει.


Παράλληλα με την έκθεση ‘’BATIMAT’’ διοργανώνονται οι εκθέσεις:

 • IDEOBAIN – προϊόντων υγιεινής
 • INTERCLIMA – θέρμανσης, ψύξης, πράσινη τεχνολογία

Οι οργανωτές, με την διεξαγωγή των βραβείων για τα καινοτόμα προϊόντα, τα πάνω από 100 συνέδρια και workshops, τις ξεναγήσεις, τις εκπομπές podcasts καθώς και την συνεχή κάλυψη των ΜΜΕ, διασφαλίζουν κάθε φορά την υψηλή και αυστηρά επαγγελματική επισκεψιμότητα. Ειδικότερα, η επαγγελματική κοινότητα των αρχιτεκτόνων, έχει πάντα μεγάλη συμμετοχή στα παράλληλα γεγονότα αλλά επισκέπτεται και την έκθεση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Επίσης, φέτος, η διοργάνωση θα περιλαμβάνει 4 θεματικές ενότητες, προκειμένου να ενημερώσει το κοινό για τις εξελίξεις του κλάδου:

 1. Adaptation → Προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή
 2. Innovation → Καινοτομία κτιρίων & επιχειρήσεων
 3. Local authorities → Περιφερειακή ανάπτυξη/πόροι
 4. Men & Women → Ανθρώπινο δυναμικό, θέματα ειδίκευσης

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS

https://www.batimat.com/en-gb.html

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Κλάδοι:
Δομικά Υλικά
Ημερομηνίες:
Από: 30-09-2024 Εώς: 03-10-2024
Τόπος Διεξαγωγής:
ΠΑΡΙΣΙ, Γαλλία
Κόστος Συμμετοχής:
Δείτε αναλυτικά στην αντίστοιχη ενότητα (*)
Υπεύθυνος Έκθεσης:
ΒΙΒΗ ΚΑΛΑΜΑΡΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

KAΤΟΨΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Picture1BATIMAT

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 2022

 • Σύνολο εκθετών: 1.720
 • Σύνολο επισκεπτών: 300.000.
 • Το 97% των επισκεπτών και το 93% των εκθετών δήλωσαν ότι επιθυμούν να επισκεφτούν/συμμετέχουν την επόμενη έκθεση.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενες Ελληνικές εταιρίες , θα πρέπει να διασφαλίσουν το χώρο τους σε συνεργασία με την εταιρία ASAP, η οποία εκπροσωπεί την διοργανώτρια εταιρία REED EXHIBITIONS στην Ελλάδα. Στοιχεία επικοινωνίας, Κος Μάνος Εμμανουήλ, Τ:2106772671 & Κιν: 6936895810. Στη συνέχεια και εφόσον συμφωνήσουν, η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για τον κάθε συμμετέχοντα είναι η εξής:

 1. Δέσμευση τετραγωνικών από την διοργανώτρια εταιρία της έκθεσης (REED EXHIBITIONS) κατόπιν αιτήματος της κάθε εταιρείας. Σημειώνεται ότι η υπογραφή της αίτησης συμμετοχής των διοργανωτών αποτελεί ταυτόχρονα και αποδοχή του κανονισμού τους και γι’ αυτό θα πρέπει να δίνεται προσοχή στις προβλεπόμενες δεσμεύσεις για την αποστολή προκαταβολών προς τους οργανωτές.
 2. Αποστολή από την κάθε εταιρεία συμπληρωμένης συνημμένης αίτησης συμμετοχής προς την Enterprise Greece με τα αιτούμενα τετραγωνικά.
 3. Τιμολόγηση του 60% επί του ενοικίου χώρου και για χώρο μέχρι 54 τ.μ. από την REED EXHIBITIONS προς κάθε συμμετέχουσα εταιρεία.
 4. Εξόφληση του ποσού που αναλογεί σε κάθε εταιρεία και του συνολικού ποσού του registration fee προς τη διοργανώτρια (REED EXHIBITIONS ) και αποστολή αποδεικτικού εξόφλησης στην Enterprise Greece, κα Αμαριλία Κουτσιουμπέλη, email : a.koutsioumpeli@eg.gov.gr και κα Βιβή Καλαμάρα, email: v.kalamara@eg.gov.gr.
 5. Εξόφληση του ποσού στήριξης από την Enterprise Greece προς την REED EXHIBITIONS, (συμπεριλαμβανομένων των επιπλέον χρεώσεων ανά ανοιχτή γωνία για κάθε εκθέτη).H εκταμίευση της συμμετοχής της Εnterprise Greece προς τον οργανωτή, θα πραγματοποιείται μετά την αντίστοιχη οικονομική τακτοποίηση του εκθέτη προς τον οργανωτή.

Σημειώνεται ότι:

 1. Λόγω της στήριξης του ENTERPRISE GREECE, η δαπάνη συμμετοχής στην εν λόγω δράση δεν μπορεί να μπει σε άλλα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα όπως π.χ ‘Επιχειρούμε Έξω’.
 2. Στο περίπτερο θα πρέπει να υπάρχει σε εμφανές σημείο η σήμανση Greece. Το γραφικό θα σας σταλεί από την Enterprise Greece εγκαίρως.
 3. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει προηγούμενες οικονομικές τους υποχρεώσεις προς την ΕNTERPRISE GREECE. Δεν θα γίνει δεκτή η συμμετοχή όσων έχουν οποιεσδήποτε εκκρεμείς οφειλές.

Τέλος , σε ειδικές περιπτώσεις και συνθήκες (όπως για παράδειγμα αυτές που διαμορφώνονται λόγω της πανδημίας του COVID-19), δεν εξυπηρετούνται τα ελληνικά συμφέροντα με την ελληνική παρουσία στην συγκεκριμένη έκθεση η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕ/ ENTERPRISE GREECE διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της Ελληνικής συμμετοχής στην εν λόγω έκθεση.

Αίτηση Συμμετοχής

Στοιχεία Επιχείρησης για έκδοση τιμολογίου

ΕΠΩΝΥΜΙΑ
Invalid Input

Α.Φ.Μ.
Invalid Input

Δ.Ο.Υ.
Invalid Input

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Invalid Input

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

ΤΗΛ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

EMAIL ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

Πληροφορίες της επιχείρησης

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ, ΕΣΠΑ κλπ.)
Invalid Input

ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

2021
Invalid Input

2022
Invalid Input

ΕΞΑΓΩΓΕΣ (% ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ)

2021
Invalid Input

2022
Invalid Input

Πληροφορίες για τη συμμετοχή

ΑΙΤΟΥΜΕΝΑ Τ.Μ.
Invalid Input

ΑΙΘΟΥΣΑ
Invalid Input

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ (με χρέωση)
Invalid Input

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ
Invalid Input

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλώ σημειώστε παρακάτω τον πιθανό όγκο και βάρος των εκθεμάτων.

Invalid Input

Στοιχεία Επιχείρησης για καταχώρηση στον κατάλογο της έκθεσης και στο έντυπο συμμετοχής

Παρακαλώ συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία στα αγγλικά.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ
Invalid Input

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Invalid Input

Τ.Κ.
Invalid Input

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Invalid Input

FAX
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ EMAIL
Invalid Input

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
Invalid Input

ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ EMAIL
Invalid Input

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΚΙΝΗΤΟ
Invalid Input

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Invalid Input

Invalid Input

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ
Invalid Input

LOGIN