ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΕΝΔΥΜΑΤΟΣ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ WHO’S NEXT-BIJORHCA SEPTEMBER 2024

Οι εαρινές διεθνείς εκθέσεις ενδύματος, αξεσουάρ και κοσμήματος WHO’S NEXT - BIJORHCA SEPTEMBER 2024 διοργανώνονται στο Παρίσι, στο εκθεσιακό κέντρο Porte de Versailles, από 8 έως 10 Σεπτεμβρίου 2024.

Η WHO’S NEXT είναι η κορυφαία διεθνής εμπορική έκθεση μόδας για τα γυναικεία ενδύματα στην Ευρώπη. Πραγματοποιείται κάθε Ιανουάριο και Σεπτέμβριο στο Porte de Versailles Exhibition Centre του Παρισιού για τρείς μέρες και υποδέχεται περισσότερους από 45.000 επισκέπτες. Στη διάρκεια των τριών ημερών, πρακτορεία, σχολές μόδας, δημοσιογράφοι, εμπορικά γραφεία, στυλίστες και επαγγελματίες του κλάδου συναντιούνται για να ανακαλύψουν τις παγκόσμιες τάσεις στο χώρο μόδας.
Σε συνέχεια της διοργάνωσης του Ιανουαρίου 2024, θα λειτουργήσουν ταυτόχρονα και στη διοργάνωση του Σεπτεμβρίου 2024 οι 3 ακόλουθοι θεματικοί τομείς που σχετίζονται με την ένδυση :
Impact: Ο συγκεκριμένος τομέας εστιάζει στην οικολογικά υπεύθυνη μόδα δίνοντας έμφαση σε όλες τις θετικές ενέργειες για την οικολογική μετάβαση της αγοράς του ενδύματος και του αξεσουάρ. Στον χώρο που είναι αφιερωμένος στην Impact, προβάλλονται ιδέες και λύσεις για έναν νέο τρόπο παραγωγής στον κλάδο του fashion, αποτελώντας πηγή έμπνευσης για όσους είναι έτοιμοι να αγκαλιάσουν την καινοτομία και την βιώσιμη ανάπτυξη.
Curve Paris: Αποτελεί την καλοκαιρινή έκδοση του Salon International de la Lingerie. Στους χώρους του Curve Paris παρουσιάζονται αθλητικά ενδύματα, μαγιώ, loungewear και εσώρουχα καθώς και μεγάλη ποικιλία προϊόντων ομορφιάς και αξεσουάρ. Πρόκειται για έναν καινοτόμο κλάδο όπου επώνυμα brands προσφέρουν μία ολοκληρωμένη καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα και όπου αγοραστές και influencers εμπνέονται από τις νέες τάσεις και τις πρωτοποριακές παρουσιάσεις.
Interfilière Paris: Αφορά εταιρείες και επαγγελματίες του χώρου που παράγουν υλικά και υφάσματα για εσώρουχα, μαγιό και αθλητικά είδη. Είναι ο κατάλληλος χώρος για την προβολή εξειδικευμένης γνώσης των επιχειρήσεων σε υφάσματα και αξεσουάρ ο οποίος συναντάει ένα διεθνές αγοραστικό κοινό.
Η BIJORHCA είναι μια από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εκθέσεις που εξειδικεύεται στην προβολή εταιρειών παραγωγής και εμπορίας κοσμημάτων, ρολογιών καθώς και των υλικών κατασκευής τους.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

 • Εκθέτες WHO’S NEXT: 1.230 Brands και εκθέτες (44% Γάλλοι και 56% Διεθνείς) – Η Ελλάδα κατέλαβε την 5η θέση στην κατάταξη με τις κορυφαίες εκθέτριες χώρες.
 • Εκθέτες BIJORHCA: 150 επιχειρήσεις (36% Γάλλοι και 64% Διεθνείς) - Η Ελλάδα κατέλαβε την 2η θέση στην κατάταξη με τις κορυφαίες εκθέτριες χώρες.
 • Επισκέπτες WHO’S NEXT & BIJORHCA: 40.000 επισκέπτες που προέρχονταν από 131 χώρες.
 • Εκθέτες IMPACT: 50 εκθέτες(38% Γάλλοι και 62% Διεθνείς).
 • Εκθέτες SALON INTERNATIONAL DE LA LINGERIE: 250 brands (29% Γάλλοι και 71% Διεθνείς).
 • Εκθέτες INTERFILIERE PARIS: 170 προμηθευτές (44% Ευρωπαίοι και 56% Διεθνείς).
 • Επισκέπτες SALON INTERNATIONAL DE LA LINGERIE & INTERFILIERE PARIS: 16.000 επισκέπτες που προέρχονταν από 106 χώρες.

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS

Who's Next- Bijorhca

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Κλάδοι:
Καταναλωτικά Προϊόντα
Ημερομηνίες:
Από: 08-09-2024 Εώς: 10-09-2024
Τόπος Διεξαγωγής:
ΠΑΡΙΣΙ, Γαλλία
Κόστος Συμμετοχής:
Δείτε αναλυτικά στην αντίστοιχη ενότητα (*)
Υπεύθυνος Έκθεσης:
ΣΤΕΛΛΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ
E-mail: s.giannopoulou@eg.gov.gr | Τηλ:
Πληροφορίες:
ΜΑΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ
ΑΙΤΗΣΗ ΕΩΣ: 17-05-2024
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στο πλαίσιο των δράσεων ενδυνάμωσης του εξωστρεφούς χαρακτήρα των ελληνικών εταιρειών, η Enterprise Greece θα στηρίξει μέχρι 50 ελληνικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις WHO’S NEXT-BIJORHCA.
Η στήριξη αφορά μέχρι τα πρώτα 30 τετραγωνικά μέτρα εκθεσιακού χώρου για κάθε συμμετοχή.


Αναλυτικά το κόστος συμμετοχής, μετά τη στήριξη της Enterprise Greece, για τα πρώτα 30 τ.μ, διαμορφώνεται ως εξής:

whos next 2024

whos next 24

Η διοργάνωση (WSN) για τις εταιρείες που θα προχωρήσουν στη δέσμευση χώρου συνοδευόμενη με την αντίστοιχη κατάθεση της προκαταβολής μέχρι την Παρασκευή 12 Απριλίου, παρέχει επιπλέον έκπτωση στη τιμή των δεσμευόμενων τετραγωνικών μέτρων.

Πιο αναλυτικά:

 • Rebooking(-20% του κόστους των τ.μ.): η δέσμευση χώρου και η κατάθεση προκαταβολής θα πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί έως τις 15 Μαρτίου 2024.
 • Early booking(-10% του κόστους των τ.μ.): η δέσμευση χώρου και η κατάθεση προκαταβολής θα πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί έως

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για κάθε συμμετέχοντα στις WHO’S NEXT – BIJORHCA SEPTEMBER 2024 είναι η εξής:

 1. Δέσμευση τετραγωνικών από τον οργανωτή της έκθεσης (WSN) κατόπιν αιτήματος της κάθε εταιρείας.
 2. Αποστολή συμπληρωμένης αίτησης, από την κάθε εταιρεία προς την Enterprise Greece με τα αιτούμενα τετραγωνικά έως την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 (επισυνάπτεται αρχείο).
 3. Κατάθεση του ποσού της προκαταβολής, ύψους 50% του συνολικού κόστους, προς τη διοργανώτρια εταιρεία(WSN) μέχρι την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024 και αποστολή αποδεικτικού της κατάθεσης προς την Enterprise Greece. To ποσό της προκαταβολής μπορεί να κατατεθεί με έναν από τους δύο ακόλουθους τρόπους κατόπιν συνεννόησης με τη διοργάνωση
  • Κατάθεση τουλάχιστον του 20% του συνολικού κόστους με την εγγραφή κάθε εταιρείας στην έκθεση και πληρωμή του υπόλοιπου 30% έως την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024.
  • Κατάθεση του 50% του συνολικού κόστους με την εγγραφή κάθε εταιρείας στην έκθεση.
 4. Τιμολόγηση του 60% του συνολικού κόστους από την WSN προς κάθε συμμετέχουσα εταιρεία - για τα πρώτα 30 τετραγωνικά μέτρα – και οποιοδήποτε άλλο κόστος που προκύπτει από τη συμμετοχή.
 5. Εξόφληση του ποσού που αναλογεί σε κάθε εταιρεία προς τη διοργανώτρια εταιρεία(WSN) μέχρι την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024 και αποστολή αποδεικτικού εξόφλησης προς την Enterprise Greece.
 6. Εξόφληση ποσού στήριξης από την Enterprise Greece προς τη WSN.

Σημειώνεται ότι:

 1. O μέγιστος αριθμός συμμετεχουσών εταιρειών μέσω της στήριξης της Enterprise Greece για τις επερχόμενες εκθέσεις είναι 50. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει κατάθεσης προκαταβολής προς τη διοργανώτρια εταιρεία.
 2. Κατά τη διάρκεια των εκθέσεων είναι απαραίτητη η σήμανση “Supported by Enterprise Greece” σε εμφανές σημείο στα εκθεσιακά περίπτερα (η άρνηση σήμανσης ισοδυναμεί με λόγο απένταξης από το πρόγραμμα στήριξης της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων Enterprise Greece).
 3. Λόγω της στήριξης της ENTERPRISE GREECE, η δαπάνη συμμετοχής στην εν λόγω δράση δεν δύναται να ενταχθεί σε συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα.
 4. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει προηγούμενες οικονομικές τους υποχρεώσεις προς την ENTERPRISE GREECE. Επισημαίνεται ότι δεν θα γίνει δεκτή η συμμετοχή εταιρειών που έχουν οποιεσδήποτε εκκρεμείς οφειλές.

Για τον κανονισμό συμμετοχής σε Διεθνείς Εκθέσεις πατήστε εδώ.

Αίτηση Συμμετοχής

Στοιχεία Επιχείρησης για έκδοση τιμολογίου

ΕΠΩΝΥΜΙΑ
Invalid Input

Α.Φ.Μ.
Invalid Input

Δ.Ο.Υ.
Invalid Input

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Invalid Input

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

ΤΗΛ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

EMAIL ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

Πληροφορίες της επιχείρησης

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ, ΕΣΠΑ κλπ.)
Invalid Input

ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

2021
Invalid Input

2022
Invalid Input

ΕΞΑΓΩΓΕΣ (% ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ)

2021
Invalid Input

2022
Invalid Input

Πληροφορίες για τη συμμετοχή

ΑΙΤΟΥΜΕΝΑ Τ.Μ.
Invalid Input

ΑΙΘΟΥΣΑ
Invalid Input

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ (με χρέωση)
Invalid Input

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ
Invalid Input

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Invalid Input

Στοιχεία Επιχείρησης για καταχώρηση στον κατάλογο της έκθεσης και στο έντυπο συμμετοχής

Παρακαλώ συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία στα αγγλικά.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ
Invalid Input

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Invalid Input

Τ.Κ.
Invalid Input

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Invalid Input

FAX
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ EMAIL
Invalid Input

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
Invalid Input

ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ EMAIL
Invalid Input

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΚΙΝΗΤΟ
Invalid Input

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Invalid Input

Invalid Input

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ
Invalid Input

LOGIN