ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ BOOT DUESSELDORF 2025

Η 56η Διεθνής Έκθεση ΒΟΟΤ αφορά όλο το φάσμα της θαλάσσιας αναψυχής (σκάφη και εξοπλισμός θαλάσσης όλων των ειδών και κατηγοριών, θαλάσσια σπορ, κλπ) καθώς και τις παρεχόμενες υπηρεσίες γύρω από αυτή (θαλάσσιες μαρίνες, θαλάσσιος τουρισμός, κλπ). Λαμβάνει χώρα ετησίως στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας στο εκθεσιακό κέντρο της πόλης, χωρισμένο σε 16 τομείς προϊόντων.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Εκθέτες : περισσότεροι από 1.500 εκθέτες
Συνολική εκθεσιακή επιφάνεια: 220.000 τ.μ.
Σύνολο επισκεπτών: 214.000 επισκέπτες από περισσότερες από 120 χώρες
Εκθεσιακά hall: 16
Αποτελεσματικότητα στα media: η boot 2024 πέτυχε εμβέλεια στα μέσα ενημέρωσης 1,5 δις. και καλωσόρισε πάνω από 2.000 δημοσιογράφους στον εκθεσιακό χώρο.

ΧΡHΣΙΜΑ LINKS

www.boot.com

boot_Conditions of participation 2025

Brochure My business starts here

Media facts

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Κλάδοι:
Ναυτιλιακός Εξοπλισμός
Ημερομηνίες:
Από: 18-01-2025 Εώς: 26-01-2025
Τόπος Διεξαγωγής:
Ντίσελντορφ, Γερμανία
Κόστος Συμμετοχής:
142 € ανά τ.μ. πλέον του υποχρεωτικού media fee 495 €, πλέον ΦΠΑ
Υπεύθυνος Έκθεσης:
ΣΤΕΛΛΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ
E-mail: s.giannopoulou@eg.gov.gr | Τηλ:
Πληροφορίες:
ΜΑΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ
ΑΙΤΗΣΗ ΕΩΣ: 10-07-2024
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2025

Η Enterprise Greece έχοντας εισπράξει το θετικό αντίκτυπο της αναφερόμενης διοργάνωσης για τις ελληνικές εξαγωγές και θέλοντας να ενισχύσει τον εμπορικό ρόλο των ναυπηγείων στις διεθνείς αγορές διοργανώνει για 7η συνεχόμενη χρονιά την εθνική συμμετοχή στην εν λόγω έκθεση. Πιο συγκεκριμένα και βάση των κλαδικών προϊόντων, τα εθνικά περίπτερα θα κατανεμηθούν στα halls 3, 4, 9, 10 & 11. Για τη φετινή διοργάνωση, η Enterprise Greece θα στηρίξει τις ελληνικές συμμετοχές (max 120τμ/ εκθεσιακό περίπτερο – όπως αυτό εμφανίζεται και στον επίσημο κατάλογο της έκθεσης) και μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων πόρων.

Ο χώρος που θα δεσμευτεί από τις συμμετέχουσες εταιρείες θα υπολογιστεί με βάση τα εκθέματα που θα προβάλουν και έναν επιπλέον μικρό χώρο για συναντήσεις, προκειμένου να εξασφαλίζεται η λειτουργικότητα των ελληνικών περιπτέρων. Η σήμανση θα είναι εταιρική και διακριτή ενώ θα υπάρχει και εθνική σήμανση σε ξεχωριστό σημείο. Οποιαδήποτε αλλαγή στο εικαστικό ή στην κατασκευή του εκάστοτε εθνικού περιπτέρου επιτρέπεται μόνο μετά από έγκριση του EG. Το αίτημα  για τροποποίηση στο εικαστικό ή στην κατασκευή θα πρέπει να έχει υποβληθεί γραπτώς το αργότερο έως την 31η Οκτωβρίου 2024 με σχέδια ή φωτογραφία.

Δε θα γίνουν δεκτές εταιρείες που δεν θα έχουν πραγματοποιήσει τις πληρωμές τους εντός των προβλεπόμενων χρονικών ορίων που αναφέρονται στη συγκεκριμένη πρόσκληση.

ΟΡOΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για την συμμετοχή τους στην έκθεση οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν την αίτηση συμμετοχής τους μέχρι την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024 και να καταβάλουν απαραιτήτως  μέχρι την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024  προκαταβολή ίση με το 50% του συνολικού κόστους συμμετοχής λαμβάνοντας υπόψη  τα αιτούμενα τ.μ. Η εξόφληση του υπόλοιπου ποσού θα γίνει μετά την οριστικοποίηση του αριθμού των τετραγωνικών μέτρων που θα παραχωρηθούν στον εκθέτη με καταληκτική ημερομηνία την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2024.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα:

  • 142 € ανά τ.μ. πλέον του υποχρεωτικού media fee 495€ (μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και περιλαμβάνει:
  • ενοίκιο χώρου
  • κατασκευή και βασικό εξοπλισμό stand
  • τεχνικές και λειτουργικές δαπάνες του περιπτέρου

Στο κόστος δεν περιλαμβάνονται:

  • παροχές logistics (γερανούς κλπ)
  • επιπρόσθετες επιλέξιμες υπηρεσίες (π.χ. καθαρισμός του περιπτέρου, WIFI)
  • μεταφορά των εκθεμάτων

Σημειώνεται ότι αίτηση συμμετοχής που δε συνοδεύεται από την κατάθεση προκαταβολής εντός του χρονικού διαστήματος που έχει οριστεί (μέχρι την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024) θεωρείται άκυρη και ως εκ τούτου δε δεσμεύεται ο ανάλογος εκθεσιακός χώρος.

Η καταβολή του ποσού πραγματοποιείται μέσω μοναδικού ηλεκτρονικού κωδικού πληρωμής(RF), ο οποίος θα αποσταλεί σε κάθε εκθέτη με e-mail και πρέπει να χρησιμοποιείται για όλες τις πληρωμές που αφορούν το συγκεκριμένο έργο. Στο e-mail που θα αποσταλεί θα αναγράφονται αναλυτικά τα βήματα για την πληρωμή μέσω κωδικού RF.

Παρακαλούμε επίσης για την ταυτοποίηση της κατάθεσης σας, όπως διαβιβάσετε αντίγραφο του σχετικού παραστατικού της Τράπεζας στην Enterprise Greece SA, στην ηλεκτρονική διεύθυνση E: m.anastasiadi@eg.gov.gr

Η εξόφληση του υπόλοιπου ποσού θα γίνει μετά την οριστικοποίηση του αριθμού των τετραγωνικών μέτρων που θα παραχωρηθούν στον εκθέτη, αλλά όχι αργότερα από την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2024.

Στον Κανονισμό Εκθέσεων μπορείτε να λάβετε όλη την πληροφόρηση για τους όρους συμμετοχής, την ακύρωση συμμετοχής και λοιπές λεπτομέρειες. (σύμφωνα με το άρ.9 του Κανονισμού Εκθέσεων της Enterprise Greece o εκθέτης διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της συμμετοχής του, μόνο κατόπιν υποβολής έγγραφου αιτήματος προς την Enterprise Greece εντός 15 ημερών από την κατάθεση της προκαταβολής όπου και πραγματοποιείται η επιστροφή της καταβληθείσης προκαταβολής).

Σημειώνουμε ότι σε περίπτωση μη συγκέντρωσης ικανοποιητικού αριθμού εκθετών, είτε σε ειδικές περιπτώσεις, δεν εξυπηρετούνται τα ελληνικά συμφέροντα με την ελληνική παρουσία στην συγκεκριμένη έκθεση η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕ/ ENTERPRISE GREECE διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της Ελληνικής συμμετοχής στην εν λόγω έκθεση.

Για τον κανονισμό συμμετοχής σε Διεθνείς Εκθέσεις πατήστε εδώ.

Αίτηση Συμμετοχής

Στοιχεία Επιχείρησης για έκδοση τιμολογίου

ΕΠΩΝΥΜΙΑ
Invalid Input

Α.Φ.Μ.
Invalid Input

Δ.Ο.Υ.
Invalid Input

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Invalid Input

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

ΤΗΛ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

EMAIL ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

Πληροφορίες της επιχείρησης

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ, ΕΣΠΑ κλπ.)
Invalid Input

ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

2021
Invalid Input

2022
Invalid Input

ΕΞΑΓΩΓΕΣ (% ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ)

2021
Invalid Input

2022
Invalid Input

Πληροφορίες για τη συμμετοχή

ΑΙΤΟΥΜΕΝΑ Τ.Μ.
Invalid Input

ΑΙΘΟΥΣΑ
Invalid Input

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ (με χρέωση)
Invalid Input

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ
Invalid Input

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Invalid Input

Στοιχεία Επιχείρησης για καταχώρηση στον κατάλογο της έκθεσης και στο έντυπο συμμετοχής

Παρακαλώ συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία στα αγγλικά.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ
Invalid Input

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Invalid Input

Τ.Κ.
Invalid Input

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Invalid Input

FAX
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ EMAIL
Invalid Input

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
Invalid Input

ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ EMAIL
Invalid Input

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΚΙΝΗΤΟ
Invalid Input

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Invalid Input

Invalid Input

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ
Invalid Input

LOGIN