ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΝΑΥΠΗΓΙΚΗΣ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ KORMARINE 2023

Η Διεθνής Έκθεση KORMARINE 2023 θα διεξαχθεί από 24 έως 27 Οκτωβρίου 2023 στο Μπουσάν της Νότιας Κορέας. Ξεκίνησε το 1980 και έχει πλέον καθιερωθεί ως μία από τις μεγαλύτερες Διεθνείς Εκθέσεις στο χώρο της ναυπηγικής και του βιομηχανικού ναυτιλιακού εξοπλισμού. Το Μπουσάν είναι η 2η σε πληθυσμό πόλη της Κορέας, όπου λειτουργούν οι 10 μεγαλύτερες ναυπηγικές εταιρίας της Νότιας Κορέας, μερικές από τις οποίες είναι από τις μεγαλύτερες του κόσμου.

Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο BEXCO, η εκθεσιακή επιφάνεια θα ξεπεράσει τα 38.000 τετραγωνικά μέτρα και θα συμμετάσχουν 1.000 εταιρίες από 45 χώρες, ενώ οι εμπορικοί επισκέπτες αναμένεται να ξεπεράσουν τους 45.000, σύμφωνα με τους διοργανωτές. Μεταξύ των Εθνικών συμμετοχών, οι οποίες θα ξεπεράσουν τις 13, ξεχωρίζουν αυτές της Ιαπωνίας, της Κίνας, της Σιγκαπούρης, της Βρετανίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Ολλανδίας, της Νορβηγίας, της Δανίας, Φιλανδίας, των Ηνωμένων Πολιτειών κλπ.

Διοργανώνεται από το Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Ενέργειας της Κορέας, το Ερευνητικό Ινστιτούτο Ναυτιλιακού Εξοπλισμού της Κορέας και την Ένωση Εταιριών Ναυτιλιακού Εξοπλισμού της Κορέας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Κλάδοι:
Βιομηχανικά & Δομικά Υλικά
Ημερομηνίες:
Από: 24-10-2023 Εώς: 27-10-2023
Τόπος Διεξαγωγής:
Busan, Νότια Κορέα
Κόστος Συμμετοχής:
Από 250€ / τ.μ
Υπεύθυνος Έκθεσης:
ΑΝΝΙΤΑ ΤΡΥΠΟΣΚΟΥΦΗ
ΑΙΤΗΣΗ ΕΩΣ: 26-07-2023
ή μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων πόρων
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ 2022

 • 700 εκθέτες από 30 χώρες
 • 35.000 τετραγωνικά μέτρα εκθεσιακή επιφάνεια
 • 19.541 εμπορικοί επισκέπτες – 2.000 εμπορικοί επισκέπτες από το εξωτερικό
 • 8 Εθνικές συμμετοχές:
  • Αυστρία,
  • Δανία,
  • Γερμανία,
  • Κορέα,
  • Ολλανδία,
  • Νορβηγία,
  • Ελβετία,
  • Ηνωμένο Βασίλειο.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Για τη διοργάνωση του Οκτωβρίου 2023 η Enterprise Greece θα στηρίξει τις ελληνικές συμμετοχές (max 60τμ/ εκθεσιακό περίπτερο – όπως αυτό εμφανίζεται και στον επίσημο κατάλογο της έκθεσης) και μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων πόρων. Δε θα γίνουν δεκτές εταιρείες που δε θα έχουν συμπληρώσει την αίτηση συμμετοχής και δε θα έχουν πραγματοποιήσει την εξόφληση του ποσού που τους αναλογεί εντός των προβλεπόμενων χρονικών ορίων που αναφέρονται στη συγκεκριμένη πρόσκληση.  

Το κόστος του ενοικίου ανά τ.μ. πλέον φόρων με τη στήριξη της Enterprise Greece διαμορφώνεται ως ακολούθως:

 

Booth Type Raw Space Shell Scheme
Zone A €250 / sqm €300 / sqm
Zone B €240 / sqm €280 / sqm
Zone C €230 / sqm €270 / sqm
Zone D €220 / sqm €265 / sqm

Για λόγους απλοποίησης της οργάνωσης και λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία στη διοργάνωση της εθνικής συμμετοχής, η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για τον κάθε συμμετέχοντα στη Δ.Ε. KORMARINE 2023, είναι η εξής:

 1. Δέσμευση τετραγωνικών από τον οργανωτή της έκθεσης Reed K Fairs Ltd)https://www.kormarine.com/en-gb/exhibitor/to-exhibit.htm κατόπιν αιτήματος της κάθε εταιρείας, & κοινοποίηση της συμμετοχής σας στην αντιπρόσωπο εταιρία ASAP ATHENS ltd ntzilou@asapathens.gr και στην ENTERPRISE GREECE κα Α. Τρυποσκούφη a.triposkoufi@eg.gov.gr
 2. Αποστολή από την κάθε εταιρεία συμπληρωμένης αίτησης προς την Enterprise Greece με τα αιτούμενα τετραγωνικά (επισυναπτόμενο αρχείο) έως 26 Ioυλίου 2023 κα Α. Τρυποσκούφη a.triposkoufi@eg.gov.gr
 3. Θα ακολουθήσει συνολική τιμολόγηση του ενοικίου και τυχόν επιπλέον χρεώσεων (πχ registration fee) από την Reed K Fairs Ltd προς την κάθε συμμετέχουσα εταιρεία.
 4. Εξόφληση του ποσού που αναλογεί σε κάθε εταιρεία προς τη Reed K Fairs Ltd και αποστολή αποδεικτικού εξόφλησης στην Enterprise Greece έως 20 Αυγούστου 2023. & κοινοποίηση της συμμετοχής σας στην αντιπρόσωπο εταιρία ASAP ATHENS ltd ntzilou@asapathens.gr και στην ENTERPRISE GREECE κα Α. Τρυποσκούφη a.triposkoufi@eg.gov.gr
 5. Εξόφληση ποσού στήριξης από την Enterprise Greece προς τη Reed K Fairs Ltd.

Σημειώνεται ότι:

 1. Λόγω της στήριξης του ENTERPRISE GREECE, η δαπάνη συμμετοχής στην εν λόγω δράση δεν μπορεί να μπει στο συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα ‘Επιχειρούμε Έξω’ ή σε αντίστοιχο άλλο πρόγραμμα
 2. Oι συμμετέχοντες στην Εθνική συμμετοχή οφείλουν να ενσωματώσουν στην παρουσία τους και σε εμφανές σημείο την επισήμανση ‘Supported by Enterprise Greece’, η οποία θα τους σταλεί σαν γραφικό εγκαίρως. Η μη ενσωμάτωση του συγκεκριμένου γραφικού ισοδυναμεί με αποκλεισμό της εταιρείας από τη συγκεκριμένη δράση.
 3. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει προηγούμενες οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον ΕNTERPRISE GREECE. Δεν θα γίνει δεκτή η συμμετοχή όσων έχουν οποιεσδήποτε εκκρεμείς οφειλές.
 4. Σε περίπτωση μη συγκέντρωσης ικανοποιητικού αριθμού εκθετών, είτε σε ειδικές περιπτώσεις και συνθήκες που δεν εξυπηρετούνται τα ελληνικά συμφέροντα με την ελληνική παρουσία στην συγκεκριμένη έκθεση η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕ/ ENTERPRISE GREECE διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της Ελληνικής συμμετοχής στην εν λόγω έκθεση.

Αίτηση Συμμετοχής

Στοιχεία Επιχείρησης για έκδοση τιμολογίου

ΕΠΩΝΥΜΙΑ
Invalid Input

Α.Φ.Μ.
Invalid Input

Δ.Ο.Υ.
Invalid Input

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Invalid Input

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

ΤΗΛ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

EMAIL ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

Πληροφορίες της επιχείρησης

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ, ΕΣΠΑ κλπ.)
Invalid Input

ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

2021
Invalid Input

2022
Invalid Input

ΕΞΑΓΩΓΕΣ (% ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ)

2021
Invalid Input

2022
Invalid Input

Πληροφορίες για τη συμμετοχή

ΑΙΤΟΥΜΕΝΑ Τ.Μ.
Invalid Input

ΑΙΘΟΥΣΑ
Invalid Input

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ (με χρέωση)
Invalid Input

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ
Invalid Input

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλώ σημειώστε παρακάτω τον πιθανό όγκο και βάρος των εκθεμάτων.

Invalid Input

Στοιχεία Επιχείρησης για καταχώρηση στον κατάλογο της έκθεσης και στο έντυπο συμμετοχής

Παρακαλώ συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία στα αγγλικά.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ
Invalid Input

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Invalid Input

Τ.Κ.
Invalid Input

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Invalid Input

FAX
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ EMAIL
Invalid Input

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
Invalid Input

ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ EMAIL
Invalid Input

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΚΙΝΗΤΟ
Invalid Input

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Invalid Input

Invalid Input

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ
Invalid Input

LOGIN