WINTER MDR CONNECT by MEDITERRANEAN DIET ROUNDTABLE

Το πρόγραμμα «MDR Mediterranean Diet RoundTable» άρχισε να υλοποιείται από το έτος 2015. Κύριος στόχος του είναι η διάδοση και καθιέρωση της Μεσογειακής διατροφής στην αγορά της Αμερικής. Ειδικότερα με την συνεργασία καταξιωμένων επιστημόνων, ειδικών του κλάδου τροφίμων, παραγωγών, media, chef και διαιτολόγων υλοποιούνται δράσεις με στόχο την ενημέρωση, την έμπνευση και την προώθηση των ξεχωριστών ιδιοτήτων και των σημαντικών οφελών στην υγεία και την ποιότητα ζωής της Μεσογειακής διατροφής στην αγορά της Αμερικής.

Στο πλαίσιο του προγράμματος υλοποιείται και η 2η δράση MDR Connect που στόχο έχει την εμπορική προώθηση προϊόντων μεσογειακής διατροφής στην Αμερικανική αγορά μέσω υβριδικών εμπορικών συναντήσεων (Β2Βs) μεταξύ εξαγωγέων και Αμερικανών αγοραστών τροφίμων και ποτών.
Η δράση διοργανώνεται από την εταιρεία Accent Public Relations, που εδρεύει στην Ουάσιγκτον και έχει σαν αντικείμενο δραστηριότητας τις δημόσιες σχέσεις, media relations, branding and Marketing, matching opportunities (B2B) κλπ, και είναι η δημιουργός του προγράμματος Mediterranean Diet Roundtable, σε συνεργασία με την καταξιωμένη Ελληνίδα Chef Maria Loi.
Η πρώτη αντίστοιχη δράση υλοποιήθηκε με επιτυχία από 9 έως 11 Ιουνίου 2021 και προσέφερε μία μοναδική ευκαιρία σε παραγωγούς τροφίμων και ποτών από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Ιταλία και άλλες χώρες της Μεσογείου να διερευνήσουν πολύτιμες επαγγελματικές ευκαιρίες με Αμερικανούς αγοραστές.
Κατά την διάρκεια του προγράμματος πέρα από τις B2B συναντήσεις, πραγματοποιήθηκαν εκπαιδευτικά σεμινάρια, ψηφιακές επιχειρηματικές συναντήσεις, live γευσιγνωσίες για το λάδι και το μέλι καθώς και Business Gala, στο οποίο είχαν προσκληθεί δημοσιογράφοι και οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα αγοραστές.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Κλάδοι:
Τρόφιμα & Ποτά
Ημερομηνίες:
Από: 11-01-2022 Εώς: 12-01-2022
Τόπος Διεξαγωγής:
Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες
Κόστος Συμμετοχής:
1.500 $ χωρίς ΦΠΑ
Υπεύθυνος Έκθεσης:
ΦΡΟΣΩ ΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΙΤΗΣΗ ΕΩΣ: 03-12-2021
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

H Συμμετοχή κάτω από την ομπρέλα της Enterprise Greece περιλαμβάνει:

  • Υλοποίηση υβριδικών Β2Β συναντήσεων με αγοραστές του κλάδου τροφίμων και ποτών. Τα δείγματα των εταιρειών που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να αποσταλούν εγκαίρως στη Νέα Υόρκη.
  • Διαδικτυακά σεμινάρια επιμόρφωσης σε θέματα, σχετικά με το FDA, Labeling και νέοι κανονισμοί, νέες τάσεις στον χώρο των τροφίμων, logistics & Packaging, διαδικτυακές πωλήσεις..
  • Γευσιγνωσία κατά την διάρκεια του προγράμματος με δείγματα των επιχειρήσεων που θα έχουν αποσταλεί. Ειδικότερα οι αγοραστές θα βρίσκονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ο οποίος θα τηρεί το πρωτόκολλο υγιεινής και θα έχουν την δυνατότητα κατά την διάρκεια της γευσιγνωσίας να επικοινωνούν διαδικτυακά με τις αντίστοιχες επιλεγείσες επιχειρήσεις ή εναλλακτικά οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα μπορούν με φυσική παρουσία να παρουσιάσουν οι ίδιοι τα προϊόντα τους. Οι επιχειρηματικές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 11/1-12/1/2022.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος συμμετοχής για κάθε συμμετέχουσα επιχείρηση θα ανέλθει στο ποσό των 1.500 $ χωρίς ΦΠΑ.  Σημειώνεται ότι στο κόστος δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος αποστολής των δειγμάτων το οποίο πρέπει να αναλάβουν εξολοκλήρου οι συμμετέχοντες.

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής τους προς την Enterprise Greece μέχρι την Παρασκευή  3 Δεκεμβρίου 2021.

Οι αιτήσεις ενδιαφέροντος των εταιρειών θα θεωρούνται έγκυρες, μόνο με την έγκαιρη εξόφληση της συμμετοχής τους.

Η καταβολή του  ποσού θα πραγματοποιηθεί απευθείας στην διοργανώτρια εταιρεία Accent Public Relations που θα εκδώσει και το αντίστοιχο τιμολόγιο.  Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μη συγκέντρωσης  ικανοποιητικού αριθμού συμμετοχών, είτε, σε ειδικές περιπτώσεις, δεν εξυπηρετούνται τα ελληνικά συμφέροντα με την ελληνική παρουσία στην συγκεκριμένη δράση η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕ/ ENTERPRISE GREECE διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της Ελληνικής συμμετοχής στην εν λόγω δράση.

Αίτηση Συμμετοχής

Στοιχεία Επιχείρησης για έκδοση τιμολογίου

ΕΠΩΝΥΜΙΑ
Invalid Input

Α.Φ.Μ.
Invalid Input

Δ.Ο.Υ.
Invalid Input

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Invalid Input

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

ΤΗΛ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

EMAIL ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
Invalid Input

Πληροφορίες της επιχείρησης

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ, ΕΣΠΑ κλπ.)
Invalid Input

ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

2021
Invalid Input

2022
Invalid Input

ΕΞΑΓΩΓΕΣ (% ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ)

2021
Invalid Input

2022
Invalid Input

Πληροφορίες για τη συμμετοχή

ΑΙΤΟΥΜΕΝΑ Τ.Μ.
Invalid Input

ΑΙΘΟΥΣΑ
Invalid Input

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ (με χρέωση)
Invalid Input

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ
Invalid Input

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Παρακαλώ σημειώστε παρακάτω τον πιθανό όγκο και βάρος των εκθεμάτων.

Invalid Input

Στοιχεία Επιχείρησης για καταχώρηση στον κατάλογο της έκθεσης και στο έντυπο συμμετοχής

Παρακαλώ συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία στα αγγλικά.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ
Invalid Input

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Invalid Input

Τ.Κ.
Invalid Input

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Invalid Input

FAX
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ EMAIL
Invalid Input

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
Invalid Input

ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ EMAIL
Invalid Input

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
Invalid Input

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΚΙΝΗΤΟ
Invalid Input

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Invalid Input

Invalid Input

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ
Invalid Input

LOGIN