Συνεργασία με τη WABEL SAS

H Enterprise Greece, στο πλαίσιο της εθνικής στρατηγικής για την ενίσχυση των εξαγωγών και την ενδυνάμωση της εξωστρέφειας της χώρας εν μέσω της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης που δημιούργησε η έλευση της πανδημίας, επενδύει και αξιοποιεί νέα ψηφιακά εργαλεία, προκειμένου να διατηρηθεί το θετικό momentum των προηγούμενων ετών.

Ειδικότερα, για τον κλάδο των τροφίμων, η Enterprise Greece ξεκινάει συνεργασία με τη γαλλική εταιρεία WABEL SAS, η οποία διοργανώνει ψηφιακές B2B συναντήσεις για τον κλάδο των τροφίμων.

Η εταιρεία WABEL SAS διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στη διενέργεια Β2Βs. Ήδη αρκετές ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της, ενώ η WABEL SAS έχει δημιουργήσει σταθερές σχέσεις με μεγάλους ευρωπαϊκούς ομίλους λιανικής. Λόγω της πανδημίας αναγκάστηκε να προσαρμοστεί και να προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες της ψηφιακά.

Ο πρώτος κύκλος ψηφιακών συναντήσεων θα αφορά τα κατεψυγμένα τρόφιμα και οι ηλεκτρονικές συναντήσεις θα λάβουν χώρα μεταξύ 16 και 18 Μαρτίου 2021. Θα ακολουθήσει δεύτερος κύκλος συναντήσεων για την κατηγορία του Grocery, που θα λάβει χώρα μεταξύ 31 Μαΐου και 3 Ιουνίου 2021.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στους κάτωθι συνδέσμους:

Οι εταιρείες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε μία από τις δύο δράσεις, θα πρέπει να συμπληρώσουν την κατάλληλη αίτηση και να την αποστείλουν στους οργανωτές των B2Bs:

FROZEN SUMMIT:

https://www.wabel.com/wp-content/uploads/2021/02/AdmissionFormFrozenWABEL2021_Enterprise-Greece.pdf

GROCERY BRANDS SUMMIT:

https://www.wabel.com/wp-content/uploads/2021/02/AdmissionFormGroceryBrandsWABEL2021_Enterprise-Greece.pdf

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας (first come-first served). Κάθε αίτηση, θα αξιολογηθεί από τους οργανωτές των B2Bs, όσον αφορά την επιλεξιμότητα αλλά και τη δυνατότητα συμμετοχής της επιχείρησης.

Εκ μέρους της Enterprise Greece, Υπεύθυνη του έργου είναι η κυρία Κ. Αναγνωστοπούλου, e-mail: k.anagnostopoulou@eg.gov.gr , τηλ: 210-3355767

Kατεβάστε το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης εδώ.

LOGIN