Πληροφόρηση & Εκπαίδευση

Η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece), ο αρμόδιος εθνικός φορέας για την προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα και την προώθηση των ελληνικών εξαγωγών, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης μίας νέας καινοτόμας πλατφόρμας, προβολής νεοφυών επιχειρήσεων (Start up) σε συνεργασία με τον οργανισμό Mind The Bridge.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα διαδικτυακά εξαγωγικά σεμινάρια «Doing Business in…– COVID 19 Challenges and Opportunities» εντάσσονται σε μια σειρά νέων πρωτοβουλιών της Enterprise Greece, που στοχεύουν στην υποστήριξη των ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων, οι οποίες καλούνται να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες και προκλήσεις που δημιούργησε η πανδημία σε αγορές-στόχους που διαθέτουν προοπτική και έχουν στρατηγική σημασία για τη χώρα μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

headerΚάνετε την εγγραφή σας στα Tech Tuesdays και αποκτήστε τις ψηφιακές δεξιότητες που χρειάζεστε για να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας ηλεκτρονικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Enterprise Greece και o Οργανισμός US - MAC (U.S. Market Access Center) συνδιοργάνωσαν τη διαδικτυακή εκδήλωση “Thriving in the Storm”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Enterprise Greece, ο εθνικός φορέας εξωστρέφειας, αρμόδιος για την προώθηση των εξαγωγών και την προσέλκυση επενδύσεων, σας προσκαλεί, σε συνεργασία με την Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ελλάδα, στη διαδικτυακή εκδήλωση:
SelectUSA: A Business Growth Opportunity for Greek Companies” που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Απριλίου 2021 και ώρα 16.00.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Enterprise Greece, στο πλαίσιο των δράσεών της που στοχεύουν στην προώθηση εξαγωγών και στην ενίσχυση και προβολή του κλάδου καινοτομίας - τεχνολογίας, και σε συνέχεια του επιτυχημένου πιλοτικού προγράμματος «Thriving in the Storm”, διοργανώνει ένα ακόμη ολοκληρωμένο Πρόγραμμα ενίσχυσης της Εξωστρέφειας και Επιχειρηματικής Επιτάχυνσης των Ελληνικών καινοτόμων τεχνολογικών επιχειρήσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εκπληρώνοντας έναν εκ των καταστατικών της σκοπών που αφορά στην παροχή Εκπαίδευσης & Συμβουλευτικής προς τους Έλληνες Εξαγωγείς, η Enterprise Greece παρέχει εξειδικευμένη εκπαίδευση και κατάρτιση, εξατομικευμένη συμβουλευτική καθώς και τεχνική βοήθεια στις ελληνικές παραγωγικές επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να διεισδύσουν σε σημαντικές αγορές και να εδραιωθούν σε αυτές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Thriving Global 2024

Η Enterprise Greece, στο πλαίσιο των δράσεων της που στοχεύουν στην υποστήριξη της διεθνοποίησης και στην προβολή του κλάδου καινοτομίας - τεχνολογίας, διοργανώνει για 4η συνεχή χρονιά, σε συνεργασία με τον Οργανισμό USMAC (US Market...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

LOGIN